X
    Categories: Мода

Сумочки для роботи – яку модель вибрати?

Сумки, які ми носимо щодня, повинні бути місткими, в приглухому кольорі, і в той же час функціональними і зручними. При виборі моделі гаманця для роботи слід керуватися декількома правилами. Ознайомтеся з тим, що і відкрийте для себе найцікавіші фасади сумок вчасно для осінньо-зимового сезону.

Відповідний колір

При одяганні на роботу потрібно дотримуватися правил дрес-коду. Слід визнати, що їх дотримуються не у всіх компаніях, але ми можемо очікувати, що вони будуть на місці в більшості офісів. На наш погляд, всі укладання повинні узгоджуватися один з одним. Тому, навіть незважаючи гаманець Його не так видно, як, наприклад, верхня частина гардероба варто подбати про його зовнішній вигляд. З іншого боку, деякі з нас також мають ділові зустрічі, які часто відбуваються поза офісом, а потім гаманець видно, як і будь-який інший елемент гардероба. Перший випадок перед покупкою сумки для роботи – це її колір. Відтінок повинен бути тонованим і універсальним, щоб його можна було легко підібрати під інші кольори. Завжди хорошим вибором є такі кольори, як білий або чорний. Варто також зробити ставку на бежеві, бронзи, сірі або гранатові. Якщо ви хочете зробити свій посипання була дещо оригінальною, і перш за все підкреслила вашу укладку, ви можете зупинити свій вибір на рудий, бордовий або кобальтовий. Ці кольори однозначно приймаються. Обирайте також Модні сумочки для роботи в світлих відтінках, наприклад, пастельних типу світло-рожевого або блакитного. На думку нашого стиліста, золото і срібло також є хорошим вибором сумки, które są zgodne z najnowszymi trendami (metaliczne odcienie), a jednocześnie nie zaburzają naszego wyglądu.

Modne torebki do pracy – sklep ebutik.pl

Правильний крій і можливі прикраси

Ще одним важливим аспектом є форма, крій і оснащення сумки. На наш погляд, ідеальні сумки для роботи повинні бути місткими і підходити документи або портфелі формату А4. Варто мати застигне низ і кілька кишень, так буде простіше розташувати простір в його центрі. У нашому почутті особливо елегантно представлять себе трапецієподібні моделі. Що стосується прикрас, то варто дотримуватися помірності. Брелки чи є бахрома у замків для полегшення кріплення сумки вітаються. Металеві вставки також відмінно виглядають — невеликі бретелі, пряжки або фурнітура.

Кращі сумки для роботи

На наш погляд, найкращим вибором є чорний гаманець сумка для покупця прямокутної форми. Однорідна модель без зайвих прикрас буде дуже універсальною. Нам також сподобався дизайн дизайну від Gosia Baczyńska. Чорна модель, що нагадує портфель, прикрашена золотими вставками. Постріляли в джек-пот Модні сумочки для роботи з текстурою дрібних точок. На наш смак, білий гаманець з золотою фурнітурою і кишенею на поясі, який відмінно підійде для укладання ключів або вхідних карток в офіс. Також відмінно підійдуть моделі сумочок з декоративним замком — можна робити ставки на металеві відтінки або червоні. Якщо ви хочете бути трохи більш оригінальним, ви можете зробити ставку на наступні моделі. Хороший вибір – коричневий гаманець трапецієподібної зі смугою матеріалу, прикрашеної візерунком в пантері. Легке декорування посипання, І в той же час вона недостатньо велика, щоб не підігнати укладку.

magda: