Сумки на літо – огляд найактуальніших моделей

Сумки на літо – огляд найактуальніших моделей

Без чого кожна жінка не уявляє своє життя? Відповідь на це питання проста : без сумки! Чому? Все максимально просто: жінки обожнюють завжди тримати усе необхідне під руками. І в жіночій сумочці можна знайти абсолютно все : від ключів та паспорту до гантель та запасної пари взуття. Красуні здатні вмістити в сумку навіть те, що туди не поміщається. Цей улюблений аксесуар доступний нам у широкому різноманітті. Щосезону дизайнер тішуть нас модними новинками. Ви у пошуку сумки на літо? Тоді Вам повезло, адже Ви опинились у правильному місці в правильний час. Наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами всією актуальною інформацією для вдалої покупки!

Актуальні сумки на літо: модельний ряд

  • сумка-мішок

Ця зручна сумка на літо точно буде користуватись шаленою популярністю найближчі півроку. Сумка-мішок не лише вміщує в собі усе необхідне, а і чудово вписується у будь-який образ. Вона відмінно комбінується з речами з деніму та елементами casual стилю.

  • сумка на ланцюжку

Вже пройшли ті часи, коли така сумка асоціювалась виключно з вечірньою модою. Тепер нею сміливо можна доповнити повсякденний гардероб та образ для офісу!

  • клатч великого розміру

Оверсайз заполонив абсолютно всі позиції жіночого гардеробу. І навіть аксесуари не стали тому виключенням! Тепер клатч є у XXL розмірі. Нарешті ця сумка стала практичною!

  • об’ємна сумка

Чим більше розмір, тим краще! Великі сумки на літо – нова любов! Дизайнери цього року вирішили зробити акцент на комфорт. І їм це вдалось! Носіть з собою все необхідне.

  • сумка-мініатюра

Маленький розмір цих аксесуарів закохує в себе з першого погляду. Кілька сезонів тому світовий бренд Jacquemus задав тренд на міні-аксесуари. З тих пір вони більше не планують зникати з нашого життя! Використовуйте їх замість прикрас!

Яскраві сумки на літо: питання кольору

Сьогодні на піку популярності яскраві та соковиті вітінки. І серед широкого різноманіття кольорів легко втратити голову. Проте не варто забувати про класичні та благородні відтінки. Вони завжди будуть користуватись попитом. Особливо у жінок старшого віку. Проте ми рекомендуємо Вам уникати чистого чорного кольору. Він вже потрохи відходить у минуле. Він виглядає надто сумно та стримано. Головне завдання аксесуарів – створювати акцент у образі та доповнювати його. А ось чорною сумкою важко когось здивувати та і яскравим акцентом вона точно не зможе стати. Дизайнери намагаються інтегрувати яскраві кольори у чорну сумку, щоб аксесуар заграв новими барвами. Чудова альтернатива чорному – відтінки сірого, синього, смарагдового та коричневого. Класичні сумки на літо у таких відтінках якнайкраще доповнять Ваш образ. А ось з яскравою палітрою вже набагато важче. На модному п’єдесталі цього року опинились жовтий, помаранчевий, салатовий та колір фуксії. І сьогодні такі відтінки дизайнери сміливо використовують не лише для літніх та весняних колекцій.

Чорна сумка-шопер на літо з асортименту магазину https://ebutik.com.ua
Вмістка та стильна сумка-шоппер на літо – це те, що точно стане Тобі у пригоді! Найкращі моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

Якісні сумки на літо: матеріали

  • солома

Раніше така річ радше асоціювалась у нас з пляжною модою. Проте все змінюється. Сьогодні ми здатні насолоджуватись стильними солом’яними сумками і у місті. До того ж, еко-мода заполонила світ. А солома – ідеальний екологічний матеріал. Солом’яні сумки на літо – ідеальний варіант для тих, хто любить виглядати стильно та не привертати до себе зайву увагу. Проте з такою сумкою варто бути обережним. Адже матеріал надзвичайно ніжний.

  • текстиль

Куди ж без нього. Найчастіше для виготовлення сумок використовують бавовну, льон, брезент та сатин. Така сумка потішить Вас своєю легкістю. Вона не потребує спеціального догляду. Просто закиньте її у пральну машину – і сумка чиста! Текстильні сумки на літо відмінно вписуються у міський стиль.

  • денім

Цей матеріал вже давно захопив модні терени та не збирається їх покидати.  Денім потішить Вас своєю практичністю та міцністю. Цей матеріал немаркий та доволі таки щільний. Доглядати за такою сумкою легко. Ви захоплюєтесь шиттям? Створіть свою ідеальну літню сумку своїми руками!

Стилізуємо довершений образ

Все геніальне просто. Відмінне рішення для буденних образів – біла футболка та джинси. Літня сумка в такий образ впишеться без жодних проблем. Просто одягайте улюблені джинси: бойфренди або укорочені моделі. Доповніть свій образ комфортним взуттям. Бажаєте додати до образу нотку романтичності – взувайте взуття на підборах. Обожнюєте створювати жіночні образи? Сукня-сорочка та пишна спідниця – ідеальне комбо для прогулянки. Також зворушливо виглядатиме образ з сарафаном та балетками. Доповніть образ капелюхом та стильною сумкою з соломи. Збираєтесь на урочистий захід? Одягайте вишуканий костюм, а завершити образ Вам допоможе елегантний клатч великого розміру. Принтовані сукні також відмінно виглядають разом із об’ємними сумками. А у довершенні образу для запальної вечірки Вам допоможе трендова мініатюрна сумочка. Трендові сумки на літо легко інтегруються абсолютно у будь-який образ. Тому така річ у Вашому гардеробі – це справжня необхідність. Будь-який образ без сумки – недовершений образ.

Шопінг лише з нами!

Настав час оновити свій гардероб та підготуватися до літнього сезону. Як придбати все необхідне та зекономити час? Онлайн-шопінг – ось вирішення всіх Ваших проблем. Набридло витрачати час на безглузді пошуки одягу в мас-маркеті? Наш інтернет-магазин https://ebutik.com.ua  вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Дешеві сумки на літо з https://ebutik.com.ua стануть відмінним доповненням для будь-якого образу! Не відмовляйте собі у задоволені та придбайте бажані речі та аксесуари просто зараз! В каталогах https://ebutik.com.ua Ви зустрінете широкий вибір якісних речей на будь-який смак. Також рекомендуємо Вам переглянути широкий асортимент стильних сонцезахисних жіночіх окулярів! Адже цей аксесуар – справжній маст хев у літню пору. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

 

Читай також: ЯК ПІДІБРАТИ КУПАЛЬНИК ДО ФІГУРИ?

Тема для Тебе: БАВОВНЯНІ ВЕЛОСИПЕДКИ В СТИЛІЗАЦІЯХ НА КОЖЕН ДЕНЬ – ІДЕЇ