Сумки клатч для багатьох випадків

Сумки клатч для багатьох випадків

У своєму гардеробі кожна жінка повинна мати як мінімум три види сумочок — містка модель для роботи (квартирні документи, ноутбук), листоноша середнього розміру і невелика сумка-клатч. Сьогодні ми підготували для вас огляд елегантних стовпів, які будуть ідеально підходять для багатьох випадків. Ознайомтеся, які моделі вибрати!

Коли робити ставки на клатчі?

Клатч сумки відмінно перевіряються в офіційних ситуаціях і на всілякі торжества. Такі аксесуар Нам неодмінно знадобиться плаття на весілля, хрестини, випускний вечір, урочистий вечір, ділову зустріч, коктейль або вечірку. Клатчі – хороший вибір з естетичних міркувань — дивно виглядатиме відмінна бездонна сумка в парі з бездишним сукнею ідеально підходить для весілля. Невелика сумочки Своїм зовнішнім виглядом вони підкреслюють творіння, вони витончені і в той же час корисні. Клатчі – це невеликі сумки з невеликою місткістю, тому краще вибрати їх, коли вони повинні тримати дуже мало. Для раніше згаданих випадків в сумці клатч варто носити гаманець, телефон, дзеркало, косметику (помаду або пудру для поліпшення макіяжу) або гігієнічні серветки. Ми повинні визначитися з абсолютним мінімумом.

Які моделі вибрати?

Перед покупкою Клатч варто розглянути кілька питань. Перше – визначити, чи гаманець призначений бути універсальним або підібраним до певного творіння, яке ми часто припускаємо. Якщо ми хочемо мати позачасову модель, варто надіти рівномірний дизайн в приглушому відтінку, такому як чорний, гранатовий, коричневий або сірий. В цьому випадку правильно буде вибирати моделі без зайвих прикрас. Якщо, в свою чергу, ви вибираєте сумочку для сукні, подумайте, чи повинна вона бути в тому ж кольорі, що і творіння або інші додаткові. Коли справа доходить до розрізу клатч як випливає з назви, вони нагадують свою форму з конвертом і мають відкладений щиток (найчастіше з трикутною формою). Цікавими є як моделі для руки, так і фасади на поясі або ланцюжку (їх великою перевагою є можливість надягання на плече, а іноді навіть тулуб)

Клатч мішки невеликого розміру

Які застібки нам сподобалися? Прекрасно представлені моделі в усіх кольорах веселки з сатинового матеріалу. Прості фасади на ланцюжку доступні в більш ніж 40 кольорах! У цьому сезоні варто зробити ставку на відтінки синього і рожевого. Сині, бірюзові, порошкоподібні троянди і фуксія – хороший вибір. Дуже гламурно виглядають також клатч в металевих відтінках, які кидаються в очі своїм кольором і добре вписуються в ювелірні вироби. Кращий вибір – на наш погляд золоті і срібні моделі. Школи джекпоту – це, на нашу думку, клатчі з велюром з блискучим клапаном і металевою вставкою. Ми полюбили чорну модель, яка є чудовою альтернативою класичній сумочці. Ця фаза є класичною, і в той же час в ній є щось оригінальне. Вони також добре присутні з двоколірним клатч — наприклад, модель з темно-синім верхом і світло-блакитною ямою.