Сумки з екошкіри — як за ними правильно доглядати?

Сумки з екошкіри — як за ними правильно доглядати?

Шкіряна сумочка, безумовно, є мрією багатьох жінок, але не усі, на жаль, можуть собі її дозволити. На щастя, ми маємо можливість обирати красиві сумки з екошкіри, які часто оманливо нагадують натуральні. Ми хочемо запросити Тебе сьогодні до світу модної жіночої галантереї, яка є улюбленим додатком до нарядів!

Сумка з екошкіри чи натуральної – яку обрати?

Під час покупки нової сумочки, ми іноді стикаємося з такою дилемою — обрати сумку з екошкіри чи натуральної. Обидва типи мають свої як плюси, так і мінуси, про які варто тут згадати. Сумка з натуральної шкіри, безумовно, більш престижна, вона асоціюється з розкішшю та високим соціальним становищем. Також якщо вона має відомий логотип відомого бренду, то ми отримуємо товар, завдяки якому можна виділитися та похвалитися ним. Для деяких людей це важливо, проте за таку модель, як правило, доводиться чимало заплатити. Крім того, шкіряна сумка має характерний запах, який напевно сподобається не усім. Однак, вона має шкіру, що відрізняється надзвичайною міцністю, завдяки чому зберігає хорошу форму протягом багатьох років. З одного боку, це є економічно вдалим рішенням, хоча для деяких жінок, які полюбляють часто змінювати сумочки, це буде недоліком. Натуральна шкіра також вимагає належного догляду — її слід регулярно змащувати спеціальними засобами, щоб вона зберігала еластичність та належний зовнішній вигляд.

 

Стильна сумка-шопер з екошкіри це відмінний варіант на щодень - магазин ebutik.com.ua
Сумка-шопер з екошкіри та хустинкою це стильний та зручний варіант на щодень – магазин ebutik.com.ua

Жіночі сумки з екошкіри, навпаки, набагато дешевші, ніж шкіряні моделі, якщо вони ,звичайно, не з колекції відомих дизайнерів. Деякі моделі навіть неможливо відрізнити з першого поглядувід тих, які зроблені з натуральної шкіри. Сучасні матеріали, що імітують шкіру, сьогодні можуть бути надзвичайно м’якими на дотик та візуально нагадувати натуральну сировину. Така сумка, ретельно виготовлена з високоякісного матеріалу, може бути дійсно міцною та прослужити не один сезон. Крім того, сумки з екошкіри не мають характерного запаху, і Тобі не доведеться приділяти стільки уваги їх догляду. На довершення всього, ці типи веганських сумок не містять зоонозної сировини, що є важливою проблемою для багатьох жінок. Тому, якщо Ти потребуєш стильного вигляду, низької ціни, легкості в догляді та добробуту для тварин, то сумка з екошкіри створена саме для Тебе!

Чистка сумки з екошкіри – як це правильно робити?

Кожна сумочка рано чи пізно потребує оновлення та повернення їй колишнього блиску або просто підготовки до нового сезону. Особливо світлі сумки з екошкіри в зоні ризику для всіляких плям та фарб, від яких ми хочемо позбутися. Варто робити це регулярно, щоб запобігти глибшому “їдженню” бруду в тканину та для того, щоб мати можливість насолоджуватися улюбленим аксесуаром довше.

Ось тільки як безпечно здійснити чистку сумочки з екошкіри в домашніх умовах, щоб не зіпсувати її? На щастя, для цієї цілі існують дуже прості методи, якими зможе скористатися кожна у своєму власному будинку. Вистачить витрати на це усього пару хвилин. Отже, ми розпочинаємо! Перш за все, сумку з екошкіри слід спочатку протерти від пилу. Як відомо, такі моделі не можна прати в пральній машині або взагалі занурювати у воду. Тому найкраще використовувати вологу ганчірку з мікрофібри або змочену губку з невеликою кількістю мила або мийного засобу. Потім слід ретельно висушити сумочку, протираючи її сухою ганчіркою. Якщо ти хочеш видалити жирну пляму або забарвлення з джинсової сумки, використовуй м’яку щітку та мильну воду для цієї задачі. Якщо на сумочці є плями від ручки, помади або друкарської фарби, то не відкладай чистку, дій швидко. Найкраще одразу витерти такий бруд вологою ганчіркою з невеликою кількістю оцту (його неприємний запах швидко випариться). Наведені вище поради можна застосовувати як до сумок з екошкіри з імітацією зернистого матеріалу, так і до замшевих.

 

Елегантна сумка через плече з екошкіри - магазин ebutik.com.ua
Містка та елегантна сумка через плече з екошкіри зі зручним знімним ремінцем – знайдеш в магазині ebutik.com.ua

Як не потрібно чистити сумки з екошкіри – S.O.S

Ми маємо ще одну дуже корисну інформацію для Тебе про те, як точно, не варто чистити сумку з екошкіри, щоб не зіпсувати її. Для догляду за даним типом матеріалу ні за яких обставин не використовуй засоби, призначені для збереження натуральної шкіри. Такі засоби можуть матувати поверхню сумки, змінювати її колір або навіть пошкоджувати матеріал. Для чищення виробів з екошкіри не підходять також будь-які пасти, воски, спреї, хімічні мийні засоби, спирти, засоби для зняття лаку або розчинники. Використання їх може призвести до тривалого пошкодження матеріалу сумки, який не можна буде відновити. Екошкіра — це синтетичний матеріал, який в більшості випадків не можливо відновити як натуральну шкіру. Тому навіть одного пошкодження сумки з екошкіри вистачить для того, щоб вона була придатна тільки для того, щоб її викинути. Окрім цього, не використовуй щітки з жорсткою та гострою щетиною або будь-які інші прилади, що драпають або корозійні речовини. М’якої ганчірки з водою та милом цілком достатньо для того, щоб Ти могла насолоджуватися улюбленою сумочкою довше.

Первір наймодніші сумки з екошкіри у цьому сезоні!

Хочеш поповнити свою колекцію модних сумок на новий сезон? Познайомся з останніми трендами, які дозволять Тобі бути модною, та завдяки яким кожен наряд буде виглядати неповторно! Цього року центром уваги є кольори для того, щоб прогнати сум та прикрощі, пов’язані з важким 2020 роком. Тому навесні й влітку ми дуже рекомендуємо сумки через плече з екошкіри, які чудово поєднуються з сукнями, але також з блузками й штанами. Кольори, які повинні Вас зацікавити, — це, безумовно, помаранчево-жовтий, який був обраний коліром року Pantone, а також відтінки рожевого, сріблястого або оранжевого. Також відмінно підійде білий та екрю, а також колір camel або попелястий. Модними є як класичні сумки через плече на довгому ремінці або ланцюжку, так і округлі моделі або моделі з клапаном. На цю мить також модними залишаються жіночі рюкзаки з екошкіри й сумки на плече в стилі hobo або casual. Незмінно на вершині знаходяться моделі в відтінках коричневого та бежевого, але також червоні, бордові або хакі, які також ідеальні восени.

 

Читай також: Капсульний гардероб, або шафа в капсулі

Дивись також: Зимовий розпродаж одягу – перевірити, що купити?