Сукні plus size – що зараз носять?

Сукні plus size – що зараз носять?

Ви красуня з пишними формами? Ви звикли обмежувати себе у красивому вбранні, адже вважаєте, що яскраві та принтовані сукні додають небажаного обсягу та просто не личать Вам? Ми тут, щоб розвіяти цей безглуздий міф! Сукні plus size з неймовірними принтами та у яскравих кольорах здатні стати Вашою справжньою модною зброєю! Наша команда із радістю розповість Вам усі секрети для створення неперевершеного образу! 

Актуальні сукні plus size

Отож, що ж модно носити у цьому сезоні? Давайте познайомимось з найкращими варіантами: 

  • сукні-комбінації plus size

Витончені та такі спокусливі сукні в цьому силі допоможуть Вам створити неймовірний образ. Стильна атласна сукня виглядатиме на пишних формах ідеально. Найголовніше – підібрати правильний розмір та довжину.

  • сукня з запахом 

Це один з найкращих варіантів для красунь plus size. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на варіанти з довгим рукавом та на тонких бретелях. 

  • короткі сукні plus size

А хто сказав, що коротка довжина підходить лише для струнких красунь? У Вас красиві ніжки? Тоді Ви спокійно можете собі дозволити одягнути коротку сукню з пишними рукавами або опущеними плечима. 

  • сукня-футляр

Ця модель – справжня класика. Адже вона ідеально сідає на будь-який тип фігури. Така сукня повинна бути у гардеробі кожної жінки! 

  • сукня максі

У цьому сезоні ця довжина на піку популярності! Ми рекомендуємо звернути увагу на цікаві варіанти з цікавими вирізами. Наприклад, V-образний та квадратний вирізи роблять сукню стильнішою! Або моделі на одне плече допоможуть чи втопити незабутній образ! 

Коротка сукня білого та сірого кольору в квітковий принт з коротким рукавом
Сукня plus size – трендові фасони лише на eButik.com.ua!

Модні сукні plus size: як вибрати

Найперше, на що Вам варто звернути увагу – на матеріал. Краще уникати напівпрозорі, об‘ємні та фактурні тканини. Вашому типу фігури найкраще підійдуть гладкі тканини. Ваше головне завдання – продемонструвати свою красу. З типом фігури «пісочний годинник» Ви сміливо можете собі дозволити облягаючі фасони. І не варто боятись округлих форм! Ми рекомендуємо Вам робити акцент на верхню частину! Адже Вам є чим пишатись! V-образний витин – Ваш найкращий друг. Такий виріз візуально витягатиме шию та правильно підкреслить Ваш бюст. Створюйте неймовірні жіночні образи. Підкреслюйте свої фантастичні вигини! Кожна жінка красива по-своєму і заслуговує мільйони компліментів! На Вас ефектно виглядатимуть сукні з акцентом на талії. Вишукані сукні plus size з красивим декольте легко допоможуть Вам створити вишуканий образ! Для додаткового підкреслення талії скористайтесь тонким паском. Відкриті плечі, вирізи допоможуть врівноважити силует. Не бійтесь взуття на підборах. Воно допоможе Вам зробити Ваш силует стрункішим. 

Яскраві сукні plus size: питання кольору

Зручні сукні plus size приваблюють широким різноманіттям кольорової палітри!  Які ж кольори у цьому році актуальні? Ми орієнтуємось на соковиті відтінки. Радіти життю – головний девіз цього року! Помаранчевий, жовтий, рожевий та салатовий – ось герої цього літа! І дівчатам plus size не варто обмежувати себе! Ви спокійно можете носити світлі та яскраві кольори. Проте варто знати кілька стилістичних прийомів, які допоможуть Вам виглядати неперевершено! Плаття у суцільному жовтому, рожевому або помаранчевому краще розбавити іншим кольором. У цьому Вам допоможуть масивні та великі аксесуари. Білий або чорний впораються з цим завданням на всі сто! Намагайтесь відвернути увагу від яскравого кольору сукні. Адже такі яскраві кольори у неправильному образі можуть зіграти з Вами у злий жарт! Ще один варіант – це оголити ділянку шкіри або підкреслити талію за допомогою паска! Цей прийом також допоможе Вам створити гармонійний образ! Так Ви сміливо можете носити яскраве вбрання та не боятись виглядати у ньому погано. Адже не існує неправильних кольорів. 

Стильні сукні plus size: який принт вибрати?

Ви боїтесь одягу з принтами? А ось і даремно! Адже у цьому році принтовані речі на піку своєї популярності! Не варто боятись стильних принтів. Вам необхідно розібратись: що Вам личить, а що ні. І зараз ми з радістю допоможемо Вас у цьому! Сукні plus size з принтами приваблюють своїм різноманіттям! Дівчатам з соковитими формами неймовірно личать квіткові принти, вертикальна та діагональна смужка, а також  клітинка та всіма улюблений горошок. Просто позбавте образ однотонними аксесуарами і все! Важливо: принти не повинні конфліктувати між собою! Як це зрозуміти? Кожна деталь Вашого образу повинна поєднуватись між собою за кольором та фасоном. Тільки тоді Вам вдасться створити правильний образ! Існує такий стереотип: жінкам plus size варто уникати великих та яскравих забарвлень. Адже яскрава палітра лише привертатиме увагу до проблемних зон! А ось і ні! Ви можете дозволити собі будь-що! Одягніть каблук, додайте однотонних аксесуарів та пояс для підкреслення талії – ось рецепт ідеального образу! 

Час для покупок! 

Наш інтернет-магазин eButik.com.ua зможе виконати всі Ваші модні бажання. Якщо Ви не маєте часу чи бажання шукати свій ідеальний комплекти по магазинах – тоді Ви вчасно завітали до нас! Наша команда обожнює створювати якісний та модний одяг для покупців. Тому ми завжди слідкуємо за трендами та створюємо наші колекції за найновішими дизайнами. Ми віримо в якісний одяг за низькою ціною. Тому що справжня мода – мода доступна для всіх. З нами зручний костюм залишається якісним та унікальним. Вам більше не потрібно чекати в довгих чергах та витрачати велику кількість грошей на низьку якість. Адже ми піклуємося про наших покупців та створюємо одяг для кожного! Дешеві сукні plus size у eButik.com.ua вразять Вас своєю неймовірною якістю та доступною ціною! З нами Ви залишатиметесь в тренді та почуватиметься комфортно! Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих штанів plus size. Виглядати неперевершено щодня – більше не мрія! З нами це реальність! Дозвольте собі більше вже сьогодні! Адже кожна людина заслуговує одягатись стильно! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Подивіться: Плетені жіночі комплекти – тренд літа!

Прочитайте також: Образи на початок навчального року