Сукні по фігурі – які фасони вибрати?

Сукні по фігурі – які фасони вибрати?

Для жінок гардероб відіграє важливе значення. Адже найчастіше саме через вбрання ми проявляємо свою індивідуальність. Для когось жіночі костюми – це обов‘язковий маст хев, проте більшість за сукні. Сукні по фігурі займають чи не най першу сходинку у рейтингу популярності. Це завжди чудова можливість підкреслити жіночність і створити романтичний образ лише за кілька хвилин. Ваша чарівна паличка, коли часу обмаль. Адже саме ці приталені фасони з легкістю стилізуються у будь-яких образах.

Сукні по фігурі – чому подобаються жінкам?

Питання доволі цікаве, тому наші стилісти приготували масу фактів, які підтверджують любов до приталених фасонів. Насамперед поговоримо про універсальність. Базовий гардероб неможливо уявити без сукні по фігурі. Саме вони в однотонному кольорі та простому пошиті вдало вписуються у повсякденному образі. Чи це образ для прогулянки, роботи чи неформальної зустрічі з друзями – не важливо. Такі базові моделі відіграють роль стильної основи, яку можна доповнити цікавими елементами одягу чи яскравими аксесуарами. Такі експерименти допоможуть по-новому обіграти Ваш звичайний образ. Маленький поштовх до кардинальних змін! 

Стильні сукні по фігурі презентують сміливі рішення. Йдеться про дизайн. Яскраві кольори, принти та додаткові оздоблення гарантовано знайдуть своїх прихильниць серед жінок будь-якого віку. Такі сукні не лише виділять сильні сторони Вашої фігури, але й допоможуть бути в центрі уваги. Від надмірних обмежень, контролю та карантинних норм так хочеться почуватися жінкою. Тому вперед за яскравими фасонами! Цього сезону варто звернути на них особливу увагу. Щодо пошиття, то жіночі сукні по фігурі в найкращий спосіб виділять Ваш витончений силует. Сама назва говорить, що головний акцент створюватиме Ваше тіло. Без зайвих зусиль Ви відчуєте себе впевнено, привабливо та сексуально. Якщо ж існують певні недоліки, ми знаємо як їх легко приховати. У цьому допоможуть додаткові моделі одягу, корсети або ж спеціальна білизна. І все, Ви готові запалювати у цей день!

Коротка сукня по фігурі з відкритою спиною зеленого кольору та довгим рукавом
Сукні по фігурі – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Сукні по фігурі: поради від наших експертів! 

Стильні образи – запорука привабливого вигляду. Лише кілька корисних порад допоможуть краще зрозуміти власне тіло та індивідуальний стиль. У цьому році немає чітких правил, як комбінувати ту чи іншу модель гардеробу. Навіть про антитренди рідко згадують модні експерти. Адже на першому місці свобода та прояв особистого смаку. Виражати своє «Я» за допомогою одягу сьогодні надзвичайно модно. Але все ж таки давайте надихатись стильними поєднаннями від наших стилістів. Якщо ж приталені сукні з‘явились у Вашому гардеробі, варто подбати про спеціальну білизну. Існують певні моделі трусів, які допоможуть приховати зайві сантиметри. Адже який образ Ви б не створили, ідеальний силует додасть ще більшої впевненості у собі. Базові сукні по фігурі з круглим вирізом повинні бути в шафі кожної жінки. У зимову пору Ви з легкістю можете комбінувати їх з затишними светрами чи в‘язаними кардиганами. Таким чином об‘ємний верх допоможе зрівноважити потрібні пропорції фігури або ще більше підкреслити атмосферу зимового сезону. 

Якщо ж розглядати образи на весну, варто бути сміливішими. Яскраві косухи, стьобані куртки та кольорові аксесуари – Ваші незмінні компаньйони. Уявіть стильну основу в поєднанні зі шкіряним верхом і яскравою хусткою на шиї. Таке собі поєднання брутальності та стриманості. Жіночі облягаючі сукні можна носити як і з підборами, так і масивним взуттям. Вибирайте елегантні жакети та класичні туфлі для особливих подій. Або ж масивні челсі та байкові сорочки для стильних прогулянок. Якщо розглядати принтовані моделі, то модні сукні по фігурі варто поєднувати з однотонним верхом. Не перевантажуйте образ візерунками, адже на завжди можна віднайти гармонію. Про джинсовий одяг забувати не варто. Весна вже зовсім скоро, тому темний денім найкраще доповнить Вашу комбінацію. Джинсові куртки чи сорочки та трикотажні сукні по фігурі – стильне поєднання для активних жінок. Оберіть зручні кеди чи кросівки і все мега зручний образ створено.

Фасони, які варті Вашої уваги!

Так, облягаючі сукні також можуть похвалитись різноманіттям моделей. Але найбільше вони різняться між собою формами декольте, довжиною самого виробу та рукавів. Сукні по фігурі з відкритими плечима – новинка в світі моди. Вона з першого погляду вразить особливим характером і сексуальністю. Якщо ж говорити про довжину сукні, то на весну варто звернути увагу на вироби до та нижче коліна. Довгі моделі носять далеко не всі, а ось довжина міді на вершині модного олімпу. Низ сукні може приваблювати боковими розрізами. Така презентація жіночої ніжки допоможе підкорити представників сильної статі. Проте не варто перебільшувати. Довжина та форма рукава може бути абсолютно різною. Найчастіше з‘являються облягаючі фасони, фонарики та об‘ємні плечі. Часто дизайнери експериментують над вставками з мережива, прозорої сітки, еко-шкіри чи шнурованням. Не забувайте про декольте. Універсальним прийнято вважати круглий виріз, проте у цьому сезоні Ви гарантовано зустрінете трикутне, квадратне, у вигляді човника і V-подібне декольте.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стильного та трендового шопінгу в мережі. Саме у нас Ви гарантовано знайдете те, що так довго шукали. Адже жіноче вбрання здатне творити дива. Не лише змінювати власний стиль, але й емоційний стан. Тому без жіночої сукні у насичені кольора цієї весни неможливо обійтись. Подбайте і про універсальну частину свого гардеробу з нашими облягаючими сукнями. Стильна база, яка створить омріяний образ без зайвих зусиль. Запрошуємо на покупки в eButik.pl!

Подивіться ще: Базові сукні з високою горловиною – Твій must have на зиму!

Перегляньте також: Жіночі еко-шуби – тренд зимового сезону!