Сукні на осінь – модні візерунки та фасони

Сукні на осінь – модні візерунки та фасони

Ви обожнюєте носити сукні? І з настанням холодів не бажаєте діставати з шафи брюки та джинси? Вихід є! Сукні на осінь допоможуть елегантні та жіночні образи у прохолодні похмурі дні. Відчувайте себе неперевершено та впевнено навіть восени. Кожна жінка бажає виглядати на всі сто щодня! Тому наша команда із задоволенням допоможе Вам вибрати ідеальну сукню!

Актуальні сукні на осінь: огляд моделей

  • сукня-сорочка на осінь

Модні сукні-сорочки стануть маст-хевом цієї осені та зими! Наряди відмінно поєднуються зі шкіряними чобітьми та чудово гармонують з головними уборами.

  • в‘язана сукня на осінь 

Така річ – справжня есенція для осіннього гардеробу. До того ж, в’язані речі – це абсолютний тренд. Тому кожна жінка просто зобов‘язана придбати таку сукню! Надавайте перевагу вільним та довгим моделям. Створюйте неймовірно затишний образ! 

  • сукня-сарафан на осінь

Симпатичне та актуальне вбрання осінньо-зимового сезону. Ви можете вибрати шкіряну, в’язану або твідову модель. І будь-яка з них допоможе Вам створити елегантний образ. Особливо класно виглядають приталені варіанти. Комбінуйте таку сукню з улюбленими базовими светрами та однотонними водолазками.

  • сукня-футляр на осінь

Прямий приталений крій довжиною міді – один з найбільш витончених та сексуальних фасонів. Таку сукню можна використати для створення повсякденного та святкового образу. Тому ця річ необхідна кожній жінці. Сукня-футляр – обов‘язкова покупка цієї осені!

Довга сукня на осінь з візерунками бордового кольору в поєднанні з капелюхом
Сукня на осінь – стильні фасони на eButik.com.ua!

Cтильні сукні на осінь: огляд принтів

Розглянемо найактуальніші принти цього осіннього сезону:

  • клітинка

Наймодніші принти цього холодного сезону – найрізноманітніші варіації тартана. Ця клітина – традиційний атрибут осені та зими. Вона робить наші образи теплішими, затишнішими та комфортнішими. Стильні сукні на осінь в клітинку допоможуть Вам створити яскравий образ! 

  • горох

Вбрання з цим принтом з’явилось ще у далеких 50-их роках минулого століття.

Були падіння та злети. Але сьогодні цей принт знову на вершині олімпу! Тож насолоджуйтесь ним на повну! 

  • анімалістика

Анімалістичні принти ніколи не втрачають своєї популярності. У цьому році особливо актуальні леопардові та зміїні мотиви. Отож, Ви не боїтесь модних експериментів? Тоді спробуйте створити модний образ з цими принтами! Ми впевнені, вийде цікаво!

  • флористичні мотиви

Ніжність та романтизм в одному флаконі – це про квітковий принт. Він користується шаленою популярністю. Дрібні та великі квіти, яскраві та пастельні – серед широкого різноманіття Ви знайдете свій ідеальний варіант! Сукня з таким принтом – ідеальний варіант для романтичного побачення! 

Базові сукні на осінь: огляд кольорів 

Універсальними кольорами для створення неперевершених образів вважаються легкі в поєднанні та нейтральні до сприйняття варіанти, які ми зараз разом із Вами розглянемо:

  • бежевий колір 

Бажаєте привернути до себе увагу? Одягніть бежеву сукню! Цей колір приваблює мільйони! Він розповість оточуючим про Вашу відкритість та щирість. 

  • насичений синій колір

Цей холодний та елегантний колір допоможе створити неперевершений образ. Він легко комбінуються з іншими кольорами. Він чудово підійде для створення вечірнього образу.

  • шоколадний колір

Він зігріває, заспокоює та надає впевненості. Цей варіант ідеально підійде для створення затишного осіннього образу. Спробуйте створити свій неперевершений аутфіт!

  • чорний колір

Чорна сукня на осінь – вдалий вибір. Адже цей варіант можна назвати найуніверсальнішим та найпрактичнішим з усіх. Це база. І вона буде завжди актуальна. 

  • білий колір

Один з популярних відтінків цього року. Його обирають сміливі жінки. Адже восени часто погана дощова погода. І з білою сукнею варто бути максимально обережним. Білий надзвичайно легко брудниться.

Комфортна сукня на осінь: підбираємо за типом фігури

При виборі сукні важливо враховувати особливості Вашої фігури. Тому ми із задоволенням розповімо Вам кілька секретів:

  • Найбільш жіночним типам фігури «груша» та «пісочний годинник» личать фактично усі моделі суконь. Головне правило – зробити яскравий акцент на талії. Адже цей елемент тіла – справжня гордість красунь. Надавайте перевагу приталеним силуетам або сукням з акцентами на талії. Або просто одягніть тонкий пасок. 
  • Типу фігури «трикутник» ми рекомендуємо носити об’ємні сукні на осінь з широкими рукавами. У Вас широкі стегна? Не переймайтесь! Надайте перевагу мінімалістичними моделям темного кольору. Це допоможе Вам приховати об’єм у стегнах.
  • Для «перевернутого трикутника» найкраще обирати сукні з яскравим низом. Таким чином Вам вдастся привернути увагу до Ваших струнких ніг! Сукні з пишними рукавами – Ваше табу. Асиметричний верх – ідеальний вибір.
  • У Вас “прямокутний” тип фігури? Тоді надавайте перевагу сукням вільного крою з поясом. Також Вам будуть личити сукні-футляри та інші моделі приталених суконь.
  • Ви красуня з типом фігури “яблуко”? Носіть прямі або розкльошені сукні без акценту в області живота. Також актуальними для Вас будуть варіанти із завищеною лінією талії.

Настав час для шопінгу!

Вас дратують черги в торгових центрах? Ви цінуєте свій час понад усе! Більше не потрібно стояти у довгих чергах та витрачати свій час на безрезультативні пошуки якісного одягу! Ви вчасно завітали у наш інтернет-магазин eButik.com.ua! Саме ми володіємо розкішним вибором суконь. Кожна жінка знайде свою ідеальну сукню в нашому каталозі. Хіба це не чудова новина? Наша команда із задоволенням розробляє одяг для стильних та успішних жінок. Ми обожнюємо створювати одяг! Кожна наша річ зроблена з турботою про Ваш стиль та гаманець. Наші дешеві сукні на осінь здивують Вас своєю неймовірною якістю та приємною ціною! Ми віримо у здорове співвідношення ціни та якості. Наш широкий вибір базового одягу точно задовольнить усі Ваші потреби! До Вашої сукні бракує стильного акценту? Додайте яскравий аксесуар до свого образу. В цьому Вам допоможе наш казковий каталог стильних жіночих  хусток. Не чекайте особливого приводу! Створюйте свою моду власноруч! А ми залюбки будемо поруч з Вами. Переглядайте наші каталоги та слідкуйте за оновленнями магазину. Досить вагатись! Здійсніть свої найсміливіші мрії лише в кілька кліків! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та чудового настрою!

Прочитайте: Комплекти в квіти – дівчачий шик на літо

Перегляньте: Образи в літак – що обрати?