Сукні на День Закоханих — на що зробити ставку у цьому році?

Сукні на День Закоханих — на що зробити ставку у цьому році?

Чи святкуєте Ви День Закоханих? Навіть якщо й ні, то ми покажемо Вам, що варто. Не заради за солодкої атмосфери чи стереотипних подарунків, але хоча б для Твого кращого самопочуття! Це хороший привід для супер веселощів, тому що Ти можеш озброїтись в модні сукні на День Закоханих й просто відмінно виглядати. Перевір наш сьогоднішній путівник по жіночим образам й дізнайся, звідки взявся звичай відзначати День Закоханих.

Колись вибір сукні на День Закоханих був найменьшою проблемою…

Любов це напевно одна з найсерйозніших хвороб, що мучать людство. А раз Святий Валентин є покровителем хворих, то … Ви вже зрозуміли? Але давайте з самого початку. Святий Валентин був священнослужителем та жив в III столітті у Римі. В імперії тоді царював Клавдій II Готський, який забороняв молодим солдатам укладати шлюбні союзи, тому що вважав, що вони тоді не стануть найкращими воїнами. Однак Єпископ Валентин порушив цю сувору заборону й таємно давав молодим легіонерам обітниці, за що був кинутий у в’язницю. У полоні священнослужитель встиг закохатися в дочку свого стража, за що імператор виніс йому смертний вирок. За день до страти Валентин, як повідомляється, написав листа своїй коханій, який підписав “від Твого Валентина”. За даними джерел, вирок був приведений у виконання 14 лютого 269 року. Тому, зважаючи на  історію Святий Валентин був визнаний у багатьох країнах покровителем закоханих, й щороку 14 лютого ми відзначаємо День Святого Валентина або День Закоханих. А тепер переглянемо елегантні сукні на День Закоханих!

Елегантні сукні на День Закоханих з магазину ebutik.com.ua
З червоною сукнею на День Святого Валентина ти точно не прогадаєш! Доступні в магазині ebutik.com.ua

Червоні сукні на День Закоханих

Ми дійсно не знаємо, на скільки є правдивим вищеописане оповідання, але визнайте, що воно дійсно вражає. Навіть якщо Ти не фанатка любовних легенд, ніщо не заважає Тобі одягнути нову сукню на це свято. Якщо Ти в відносинах, чому б не піти з коханим на романтичну вечерю? Або замовити їжу додому та красиво одягнутися? Якщо Ти самотня, хто знає, може в цьому році Ти отримаєш любовну записку від мовчазного шанувальника? Незалежно від ситуації, перевір, яка сукня на День Закоханих буде модною у цьому році й де її купити. Розпочнімо з найгарячіших фасонів у червоному кольорі, який є символом любові та бажання. Так, ми знаємо, що це не новинка й нічого тут оригінального не має, але зате це відмінна й перевірена ідея! Червона сукня на День Закоханих допоможе Тобі відчути себе ультра жіночною та сексуальною, й до того ж така можливість не часто з’являється.

Пам’ятай, що в цей день Ти не мусиш катувати себе незручними та неулюбленими фасонами. Зручні сукні на День Закоханих не зіпсують Тобі атмосфери, а їх комфорт є на такому ж високому рівні як і їх зовнішній вигляд. Тому наша рекомендація Тобі це червона велюрова сукня з оборками й V-подібним вирізом або червона плісирована сукня з пів гольфом. Варто зробити ставку на моделі з гумкою на талії або вільніші фасони, які не будуть обмежувати рухів.

Чи маленька чорна є вдалим варіантом на День Закоханих?

Ніде не написано, що серед сексуальних суконь на День Закоханих не можуть бути знамениті маленькі чорні. На наш погляд, це дуже хороша ідея, тому що класика завжди буде вдалим варіантом на усі випадки життя. Так що сміливо обирайте позачасовий фасон на бретельках або робіть ставку на модель з довгими рукавами, квадратним вирізом й пишними плечима в стилі ретро. Шанувальниці елегантності можуть побалувати себе шикарною сорочковою моделлю з декоративним широким поясом на талії. Сміливо, це Твій день, підкресли свою фігуру й витягни з неї найкраще. Не бійся перестаратися, адже це особливий день, який варто відсвяткувати святковим вбранням. Крім того, маленька чорна стане в пригоді Тобі й пізніше для інших випадків протягом року, таких як вечірки або дні народження. Крім того, короткі сукні на День Закоханих додадуть Тобі впевненості й жіночності, а також дозволять відчути себе особливою.

Мереживні сукні з магазину ebutik.com.ua зроблять Твій образ витонченим та жіночним
Елегантна сукня з мереживом стане у пригоді не тільки на День Закоханих, а й на інші урочисті випадки — магазин ebutik.com.ua

Скажи так мереживним сукням!

Наступною ідеєю для чарівних нарядів на День Закоханих є звичайно ж мереживні сукні. Яким був би жіночий гардероб без них? Мережива вже давно вважаються супер жіночною тканиною й прикрашають вони багато елементів жіночого гардероба, в тому числі блузки або навіть светри. Тому варто дати зелене світло мереживним сукням на День Закоханих й підкреслити у своїй фігурі найкращі її сторони. На День Святого Валентина ми настійно рекомендуємо обтислу мереживну мінісукню з довгим рукавом й гольфом. Це неймовірно жіночна та сексуальна пропозиція для сміливих жінок, що усвідомлюють своє тіло. Якщо ви ще не готові, щоб одягнути мереживну сукню, то зверни увагу на версію, де мереживо — це просто аксесуар. Обери сукню з мереживними рукавами або мереживною вставкою на декольте й побачиш якої чарівності набуде образ. До цього, звичайно, одягни чорні або червоні шпильки, а також підбери відповідну елегантну сумку. Вас в першу чергу цікавить не дорога сукня на День Закоханих? Ознайомтеся тоді прямо зараз з асортиментом одягу в інтернет-магазині  ebutik.com.ua.

Там Ти знайдеш чудові жіночі сукні у всіх вищезгаданих версіях й за відмінними акційними пропозиціями. Такі фасони обов’язково знадобляться Тобі у майбутньому для чергових особливих випадків.

 

Читай також: Блуза для гольфу – героїня сезону 

Дивись також: Елегантна укладання для дітей