Сукні навесні: огляд трендів

Сукні навесні: огляд трендів

Скоро буде дійсно тепло, і наша укладка буде складатися в основному з суконь. Сьогодні ми підготували для вас ідеальні сукні навесні. Обговорюємо модні тренди і підказуємо, на які фасади варто робити ставки. Ознайомтеся і знайдіть найкрасивіші моделі.

Пастельні відтінки

З усіх кольорів кращими є сукні на весну в пастельних тонах. Добре зробити ставку на дівочий яскраво-рожевий, модний в цьому сезоні бузковий або небесний колір — синій. На наш смак у нас яскраво-рожевий сукня з вирізаним вирізом з обробкою декольте і кінцем рукавів з мережива. Для особливих випадків ми також рекомендуємо світло-рожевий сукні з довгим рукавом, декоративними золотими ґудзиками і шикарними рюшами на передній частині одягу. Хороша модель для весіль, наприклад, – це однорідні моделі з V-подібним вирізом і сильно розкльошені низом. На щоденній основі ми пропонуємо вам блакитні Спортивний костюм сукні з контрастним ремінцем і тонким бантом спереду. Вони також красиво представлять себе світло-блакитними Спортивний костюм сукні з воланом внизу і п’ятачком у формі серця.

Плаття для весни в візерунках

Однорідні моделі красиві і дуже універсальні, але цієї весни ми вважаємо за краще ставити на фасадах візерунки. Що сукні на весну Вато вибрати? На які мотиви робити ставки? Тваринні візерунки, такі як імітація зміїної шкіри або крокодила, є відмінним вибором. Вони також красиво презентують себе сукні в пантеру. Оригінальні моделі відмінно підійдуть сміливим жінкам. Варто також зробити ставку на класичні візерунки, такі як грати або смужки. Сукні wyglądają niezwykle, jeśli mają oryginalne na przykład ornamentowe wzory. Świetnie prezentują się także modele w geometryczne wzory.

sukienki na wiosnę
Sukienki na wiosnę: trendy – sklep ebutik.pl

Сукні в квіти

Завжди відмінним вибором є також Сукні в квіти. Нестаріючий візерунок може мати безліч форм. Найбільш популярними є візерунки в трояндах, ліліях і маргаритах. Також відмінно презентують моделі «в ланці», тобто поєднуючи воєдино різні види квітів. Красиво виглядає чорне плаття цілком покрите квітами з домінуванням червоного кольору. Постріляли в джек-пот також Коктейльні сукні в квіти, Наприклад, темно-синя модель в рожевих орхідеях. Також можна робити ставки на моделі з квітами тільки на певну половину (зверху або знизу) творіння. Виглядає добре сукня з рівномірним чорним верхом і білим низом у квітах. Вони також прекрасно представляють себе сукні на весну поєднання квіткових мотивів з іншими рослинними візерунками або тваринними мотивами (тоді мова йде про тропічному оформленні).

Чуттєві моделі: мереживні сукні

Крім того, щоб звернути увагу на колір або малюнок, варто також подумати про матеріал, з якого виготовлений предмет одягу. У цьому сезоні особливо модними будуть мереживні сукні. Чуттєві моделі відмінно підходять для побачень, вечірок або громадських посиденьок. Відмінним вибором є мереживні сукні з іспанським вирізом. Красиво виглядає, наприклад, червона модель з декоративним рюшами на лінії декольте. Хорошим вибором є також сукні з мереживом на одній з частин, наприклад, по низу. Прекрасно виглядає русявий сукня з корсетом, рівномірним верхом і ямою, прикрашеною мереживом в квітах і блиском. Вони також представляють себе чудовими Коктейльні сукні з мереживом вгорі і тюлем внизу творіння.