Сукні міні – огляд найкращих фасонів

Сукні міні – огляд найкращих фасонів

Сукні міні – беззаперечний атрибут прекрасної половини людства. Така річ повинна бути у гардеробі кожної жінки. Така сукня допомагає нам легко створити неймовірні вечірні та елегантні образи. Цьому вони і користуються шаленою популярністю серед красунь будь-якого віку. Цей фасон ніколи не вийде з моди. Такі сукні практичні та витончені. Міні сукня легко підкреслить всі переваги Вашої фігури та легко приховає незначні недоліки. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась ця фантастична річ? Настав час виправити це непорозуміння! Отож, розпочнемо пошуки Вашої ідеальної сукні.

Елегантні сукні міні: обираємо за типом фігури

Базові сукні короткої довжини личать абсолютно кожній жінці. Проте варто знати кілька важливих моментів, які допоможуть Вам виглядати у сукні неперевершено. Сукні ідеально сідають на невисоких та на високих красунь. Але варто врахувати особливості своєї фігури. Жінкам з типом фігури “яблуко” найкраще у сукнях трапецієвидного крою. Адже облягаючі сукні міні створюватимуть додатковий небажаний об’єм у області живота та бедер. Тому ми рекомендуємо Вам втриматись від подібних покупок. У Вас тип фігури “груша” або “трикутник”? Тоді Вам найкраще підійдуть моделі з акцентом на талії. Така сукня допоможе Вам візуально надати фігурі стрункості та правильних пропорцій. А ось жінкам з типом фігури “перевернутий трикутник” найкраще підійдуть моделі з бретельками або зі спущеними плечима. На фігурі “пісочний годинник” ідеально виглядають сукні будь-якого фасону. Тепер поговоримо про довжину. Тут Вам потрібно орієнтуватись на власні відчуття. Жінкам з об’ємними стегнами краще надавати перевагу подовженим моделям. А ось для красунь зі стрункими ніжками не існує жодних обмежень! 

Сукня міні в квітковий принт з довгим рукавом
Сукня міні – актуальні моделі лише на eButik.com.ua!

Актуальні сукні міні

  • пишні сукні міні

Такий варіант ідеально підійде для створення грайливого та жіночого образу. Під таку модель сукні найкраще підійде взуття на підборах. Проте у холодний період року Вам буде доволі важко підібрати верхній одяг до такого вбрання.

  • асиметричні сукні міні

Мода на асиметрію почалась ще у минулому сезоні. Така сукня – це ідеальний варіант для жінок з пишною фігурою. Нестандартний крій допоможе Вам красиво продемонструвати ноги та приховати проблемні зони.

  • випускні сукні міні

Таке вбрання обирають впевнені у собі дівчатка. Цей фасон допоможе Вам вигідно підкреслити стрункі ноги та активно танцювати! У цей святковий день Ви будете неперевершеною!

  • модель футляр

Цей варіант вирізняється своєю універсальністю та стриманим кроєм. Така сукня вигідно підкреслює всі переваги Вашої фігури. Вона відмінно виглядає з балетками та взуттям на підборах.

  • модель трапеція

Цей фасон з’явився ще у середині минулого століття. І завдячувати за це ми повинні легендарному Крістіану Діор. Саме ця сукня стала символом свободи жінок. Така модель ідеально підійде красуням з типом фігури “перевернутий трикутник”.

Принти

Зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші принти цього року:

  • квітковий принт

Цей принт можна вважати безсмертною класикою. Різноманітні квіткові мотиви легко впишуться як у повсякденний образ, так і у святковий. Флористичні мотиви залишаються найпопулярнішим принтом серед жінок.

  • леопардовий принт

Такий варіант – ідеальний варіант для сміливих та екстравагантних жінок. В такій сукні Ви точно опинетесь у центрі чоловічої уваги. Але будьте обережні з аксесуарами. Такий принт не передбачає додаткових яскравих аксесуарів, адже він вже вважається самодостатнім. 

  • горошок

Ніжний та жіночний горох закохує в себе з першого погляду. Цей принт ідеально вписується у різноманітні стилі. Просто змінюйте взуття та аксесуари.

  • клітинка

Цей варіант принта можна сміливо віднести до універсального варіанту. Адже його полюбляють жінки будь-якого віку. Однотонні сукні міні здаються Вам надто нудними? Правильно, настав час вирізнятись! І сукня у клітинку якнайкраще підійде для створення неперевершеного осіннього образу!  

Яскраві сукні міні: питання кольору 

  • чорний

Найуніверсальніший колір. Він є найпопулярнішим варіантом для будь-якого фасону суконь. Чорні сукні міні сміливо можна назвати секретною зброєю жінок. Цей колір личить абсолютно кожній жінці. 

  • білий

У цьому році цей колір набирає шалених обертів. І тепер він асоціюється не лише з весільною модою. Білі сукні міні допоможуть Вам створити ніжний та елегантний образ. 

  • червоний

Такий колір обирають не всі. Йому надають перевагу впевнені в собі красуні. Він легко допоможе Вам вирізнятись серед натовпу. Колір кохання приваблює з перших секунд знайомства! 

  • синій

Благородний та вишуканий синій заворожує своєю стриманістю. Це ідеальний аналог чорному. Синій відмінно вписується у вечірній образ. В ньому Ви виглядатимете неперевершено!

  • блакитний

У цьому році пастельні відтінки на піку моду. Ніжний блакитний личить брюнеткам. Він якнайкраще підкреслює їх чудовий колір волосся. А блондинкам він надає м’якості та ніжності.

  • салатовий

Хіт цього сезону. Салатова сукня освіжить Ваш образ та додасть йому нотку оригінальності! Особливість цього кольору – він підходить будь-якому кольоротипу. 

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах? Високі ціни не відповідають якості речей? Ви не бажаєте витрачати свій час на нудні пошуки потрібного? Ми знаємо вирішення Ваших проблем! З eButik.com.ua шопінг – це суцільне задоволення для кожної жінки. Декілька кліків і Ваш ідеальний образ готовий! Наші каталоги задовольняють модні потреби будь-якої жінки! Ми завжди тримаємо руку на пульсі модних трендів! Наша мода доступна для кожного. Наші клієнти стильні та щасливі! Витрачайте час на приємні речі, а не на довгі черги у магазинах! З нами легко виглядати стильно та суттєво зекономити гроші! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна людина варта лише найкращого. Тому ми вкладаємо всі наші сили в здорове поєднання високої якості та низької ціни. Наша команда виготовляє одяг за найновішими трендами та створюємо спеціальні каталоги для легкого пошуку. Виглядати неперевершено – це мрія кожної жінки будь-якого віку! Дешеві сукні міні у eButik.com.ua легко стануть родзинкою Вашого образу! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент жіночих клатчів. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Перегляньте: Блузки з воланами – як їх носити?

Прочитайте також: Визначте свій тип фігури – поради стиліста!