Сукні для груші — які модні фасони обирати для цієї фігури?

Сукні для груші — які модні фасони обирати для цієї фігури?

Як відомо, кожна жінка відрізняється своєю унікальною статурою тіла, тому до кожного типу фігури потрібно підбирати відповідний одяг, який буде підкреслювати усі переваги фігури. Деякий час тому,  ми вже писали для Вас про п’ять основних типів жіночої фігури та пропонували для них різні фасони одягу. Сьогодні ж, ми більш детально обговоримо сукні для груші та розглянемо, які фасони краще обирати володаркам цієї фігури. Тобі вже цікаво, що з цього вийде? Тоді читай статтю до кінця!

Фігура груші – сильні та слабкі сторони

Кожен тип жіночої фігури має свої сильні та слабкі сторони, тобто козирі, які варто підкреслювати, та недоліки, які ми хотіли б приховати. Для того, щоб дізнатися як обирати сукні для груші, для початку варто уважно вивчити загальні характеристики даного типу фігури. Отже, жінки з фігурою груші, як правило, мають не надто великий бюст, а їх плечі помітно вужчі, ніж їх широкі стегна та видатна попка. Перевагами такої фігури є стрункий живіт та витончена талія. Тому у виборі вбрання їм слід прагнути до того, щоб замаскувати масивні нижні частини тіла та підкреслити акуратний верх. На щастя, на допомогу у вирівнюванні диспропорцій тіла приходять популярні фасони суконь, а також різноманітні візерунки та прикраси. Також, серед відомих жінок володарками фігури груші є, наприклад, Сальма Хайек, Дженніфер Лопес, Ріанна та Каміла Кабельо. Так що ти не самотня, крім того, обираючи образи, ти можеш брати приклад з зірок, але будь обережна, тому що вони також іноді стають учасниками модних казусів.

Розкльошена сукня для груші з магазину ebutik.com.ua
Сукня з розкльошеним подолом та акцентом на талії ідеально підійде для фігури груші – магазин ebutik.com.ua

Елегантні сукні для груші

Однією з проблем жінок з фігурою груші є вибір відповідного вечірнього образу для світських виходів та різних урочистостей. У даній ситуації, зосередься на вирівнюванні пропорцій тіла, тобто на відволіканні від попи та розширенню верхніх частин тіла. Окрім цього, обов’язково зроби акцент на талії, який також приверне увагу. Якщо Тебе цікавлять, наприклад, сукні для груші на весілля, то найкращим рішенням будуть розкльошені сукні до колін. Завдяки їм ти відмінно замаскуєш стегна та підкреслиш талію і ноги. Сукні для груші повинні бути пошиті з більш жорстких матеріалів з більшою щільністю, уникай тонких матеріалів, які надмірно облягають тіло.Також сміло обирай розкльошені сукні з різними візерунками, які ще більше відвернуть увагу від характерної статури. Для володарок даної фігури також відмінно підійдуть довгі сукні для груші. Обирай сукні максі з ефірних матеріалів, а зверху одягай короткий піджак або болеро, які візуально збільшать плечі.

Сукні для груші — яке декольте обрати?

Звичайно, що у нас більш запотребованими є саме образи на щодень, для роботи або школи, а не вечірні та світські. Тому зараз ми пройдемося  модними сукнями для груші, які ти маєш носити кожного дня, щоб максимально підкреслити переваги фігури. При виборі правильної сукні для себе зверни увагу на її декольте, адже деякі його види здатні творити чудеса. Для жінок типу груші найбільш доцільними є сукні з вирізами, що розширюють лінію плечей. Вони відмінно допомагають вирівняти пропорції між верхньою та нижньою частиною тіла. До них відносяться, зокрема:

  • Виріз човником
  • Квадратний виріз
  • V-подібний виріз
  • Іспанський виріз, що оголює плечі
Сукня для груші з воланами в магазині ebutik.com.ua
Волани на рукавах та подолі сукні притягують погляд, а зав’язка робить акцент на талії – магазин ebutik.com.ua

Вищеописані типи вирізів успішно відвертатимуть увагу від нижньої частини фігури та зроблять плечі більш пропорційними в стосунку до стегон. А це саме те, що потрібно грушам! Цікавим трюком також є сукня для груші з нестандартним вирізом, наприклад, зробленим з залишків матеріалу. Такий трюк точно приверне увагу.

На які ще сукні для груші звернути увагу ?

Звичайно, жінкам з фігурою груші не потрібно обмежуватися тільки розкльошеними сукнями. Ви також можете звернути увагу на моделі суконь, які підходять для типу фігури олівець, обирати потрібно такі, які не звужуються до низу і мають будь-який з вищеописаних вирізів. Ці типи моделей підійдуть в будь-якій ситуації, носи їх разом з високими підборами для ще кращого ефекту. Окрім цього, на щодень обирайте універсальні, зручні та практичні сукні з А-подібним кроєм. Цей фасон також маскує проблемні нижні частини тіла, одночасно направляючи увагу на талію, яку ще й  можна додатково підкреслити поясом. Якщо ти маєш настрій на виразний візерунок чи сміливий колір, це не проблема! Дотримуйся тільки одного простого правила — виразні візерунки повинні бути тільки у верхній частині сукні. Таким чином, ти приховаєш округлості нижніх частин тіла і розшириш верхні.

Про що ще варто пам’ятати при виборі сукні для груші? Обирай моделі з ґудзиками на декольте, які притягують погляд до цієї області. Також відмінно підійдуть моделі з воланами уздовж декольте та пишними рукавами або рукавами-метеликами. Також зверни увагу на сукні, які прикрашені у верхній частині блискітками, золотою ниткою, кишенями та подібними деталями, що привертають увагу.

Сукня для груші з іспанським декольте в магазині ebutik.com.ua
Сукня з іспанським декольте підкреслює лінію плечей та акцентує увагу на верхніх частинах тіла – магазин ebutik.com.ua

Однак, чого слід уникати груші? Суконь фасону типу bubble, пошитих з дуже жорстких матеріалів та обтислих моделей, які надмірно підкреслять стегна. З фігурою груші не підійдуть і сукні з плісированим подолом, які оптично збільшують попу. Більш того, усі сьогоднішні поради також допоможуть у виборі сукні для груші невисокого зросту. Пишайтеся своєю фігурою та сексуальними формами, а можливі недоліки фігури перетворюйте в переваги за допомогою відповідного одягу.

Читай також: Жіноча спідниця – як підібрати її до фігури?

Дивись також: Сукня в візерунки – дізнайся яку обрати та з чим носити!