Сукні в тваринний принт – перегляд актуальних моделей

Сукні в тваринний принт – перегляд актуальних моделей

Серед сірої буденності та однотипності хочеться виглядати на всі сто. Однотонні моделі та базові відтінки часто набридають і викликають бажання до кардинальних змін. У цьому з легкістю допоможуть сукні в тваринний принт, які гарантовано підкорять серця жінок своєю оригінальністю. Саме принт вважається позачасовою класикою, що здатна змінити емоційний стан своєї обраниці та додати впевненості у собі. Слід розвіяти хибні стереотипи стосовно анімалістичного принта і представити стильні та привабливі моделі цієї осені. Тому, розпочнемо!

Сукні в тваринний принт: поговоримо про трендові моделі

Жіночний та спокусливий, сміливий та водночас стриманий – тваринний принт зайняв почесне місце у жіночому гардеробі. З кожним сезоном все більше модних дизайнерів повертаються до нього, презентуючи все нові та нові моделі вбрання. Стильні сукні в тваринний принт приречені на успіх. Саме вони поєднують у собі романтичність, ніжність і запальний характер. Жінки у такому вбранні почуваються по-особливому сміливими та впевненими у собі. Адже це вбрання з легкістю відкриє найпотаємніший характер та бажання кожної з нас. Давайте переглянемо, які трендові сукні в тваринний принт слід придбати у цьому сезоні:

  • Короткі сукні в тваринний принт

Звабливі та спокусливі – гарантовано не залишать нікого байдужими. Розкльошені фасони сьогодні б’ють усі рекорди продажу та ідеально вписуються у осінню тематику. Сукні з довгим рукавом допоможуть стильно виглядати під час низьких температур, а також сміливо виглядатимуть у поєднаннях зі шкіряними косухами.

  • Довгі сукні у тваринний принт

Довгі моделі завжди віддзеркалюють жіночність і романтичність. Саме вони приваблюють цікавим і неординарним пошиттям, яке допоможе приховати дрібні недоліки фігури. А також пасуватиме усім жінкам без виключення. Довгі сукні обожнюють високі підбори та елегантний верхній одяг, тому наші стилісти радять про це пам’ятати. Щодо асиметричних і пишних рукавів, високої горловини чи глибокого декольте можна говорити вічність. Саме ці особливі деталі здатні привернути увагу оточуючих і викликати захоплені погляди.

  • Міді-сукні у тваринний принт

Довжина міді сьогодні на вершині популярності. Саме вона ідеально поєднується з різноманітним взуттям на підборах: від елегантних туфлів-лодочок до високих черевиків. Цей фасон не лише про вишукані образи, але й про повсякденні поєднання. Вони стильно виглядають з однотонними в’язаними светрами чи кардиганами, шкіряними косухами та кашеміровими пальтами.

  • Асиметричні сукні у тваринний принт

Асиметрія відноситься до оригінального та нестандартного рішення. Приваблює своєю неординарністю та стилем. Такі сукні пасуватимуть сміливим жінкам, які люблять виділятись серед інших. Якщо такі риси Вам близькі, тоді без вагань обирайте цю модель для осіннього сезону!

Коротка сукня в тваринний принт чорно-білого кольору з довгим рукавом
Сукня в тваринний принт – трендові моделі знайдете на eButik.com.ua!

Тваринний принт – особливості успіху!

Тваринний принт пройшов нелегкий шлях, щоб зайняти почесне місце у жіночому гардеробі. Його шлях був довгим, а поява черпала витоки від предків, які використовували шкіру тварин для пошиття одягу. У модній індустрії цей прин з’явився завдяки Ів Сен-Лорану. Він як справжній творець пробував нестандартні форми та кольорові рішення втілити у стильне та ефектне вбрання. І це йому вдалося! Не зважаючи на масове поширення, тваринний принт пасує далеко не всім модницям. Його особливий характер притаманний сміливим і впевненим жінкам, які готові транслювати свій міцний стержень. Дещо м’яким і нерішучим дівчатам цей принт здаватиметься максимально відвертим і вульгарним, оскільки гарантовано привертатиме погляди оточуючих. Не кожна з нас готова красуватись та не зважати на думку людей, а навпаки насолоджуватись і випромінювати це у своєму образі. Також слід пам’ятати про доречність цього принта. У деяких ситуаціях і подіях він виглядатиме неприпустимо, тому це потрібно чітко відчувати.

Як носити сукні в тваринний принт?

Тваринний принт – це яскравий акцент у образі, який не вимагає додаткової уваги та допомоги. Найкраще такі сукні поєднувати з однотонним вбранням, щоб зберегти гармонію образу. Елегантні сукні в тваринний принт обожнюють різноманітні аксесуари. Особливу увагу слід відзначити біжутерії золотого кольору, шкіряним елементам декору та делікатним сумочкам у мінімалістичному стилі. Ефектно виглядатиме поєднання таких суконь з класичними двобортними піджаками та взуттям на високих підборах. Використовуйте лише матову шкіру, вона додасть багатства Вашому образу. Якщо розглядати щоденні стилізації, то такі модні сукні в тваринний принт стильно та невимушено виглядатимуть зі шкіряними косухами та трикотажними кардиганами. До них слід обрати масивне взуття зі шнурованням або ж кеди на високій підошві. Звертайте увагу на прості та лаконічні сукні, оскільки надто складним пошиттям Ви зробити свій образ важким і не привабливим. Тканини у свою чергу  повинні бути якісними та щільними. Також тваринний принт додає об’єму, тому жінкам з пишними формами варто уникати таких моделей суконь.

Час для покупок!

Ви все ще вагаєтесь, чи варто робити покупки через Інтернет? Розвійте свої страхи разом з нами! Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений з думкою про кожну модницю. Саме у нас Ви знайдете широкий асортимент трендового вбрання, яке ідеально пасуватиме жінкам різного віку. Ми любимо тішити наших клієнтів щоденними знижками та акціями, які зроблять Ваші покупки приємними та доступними. Дешеві сукні в тваринний принт також доступні на нашому сайті. Висока якість товарів і оригінальний дизайн приємно Вас здивують. Тому не зволікайте з покупками та обирайте стильні сукні на осінь на нашому сайті eButik.com.ua. Запрошуємо на покупки вже сьогодні!

Читайте більше: Ажурні сукні – зроби ставку на бохо!

Перегляньте також: Міні-спідниця – ранкінг варіантів на літо