Сукні в смужку: позачасові моделі

Сукні в смужку: позачасові моделі

Смуги є одним з тих конструкцій, які позачасові і підходять дійсно багатьом стилізації – як повсякденним, так і великим виходом. Ми любимо смугасті сукні, вони дуже жіночні і завжди модні. Сьогодні ми підготували для вас огляд найцікавіших моделей, які відмінно поєднують класику з модними тенденціями.

Навіщо робити ставки на смужки?

візерунок Смугастий робить укладку завжди гармонійною — ідеальною прикрасою для всіх перфекціоністів. Як правило, колірні шви вибирають за принципом контрасту. Смугастий є характерним елементом матроського стилю, тому найпопулярнішими є білий і чорний, біло-темно-синій або біло-червоний одяг. Крім класичних моделей, варто також робити ставки на фасади з модними зараз прикрасами. Що стосується самого візерунка, то можна вибрати як горизонтальну, так і вертикальну смужки. Варто також враховувати їх товщину — вони повинні нагадувати ажурні смужки або, можливо, схожі на великі смужки тканини?

Модні фасони

Нам подобається класика найбільше, тому прості фасади, на наш погляд, є джек-пот пострілом. Моделі у формі букви А або тюбиків виглядають ідеально. Найкраща ставка на Сукні в смужку з рукавами, будь то короткі або довгі — обидва відмінно підійдуть навіть в офіційних ситуаціях, наприклад, на роботі або діловій зустрічі. Щоб додати трохи оригінальності сукні хорошим вибором стане ставка на моделі, прикрашені модними в цьому сезоні рюшами. Прикраса може бути спереду або на плечах. Красиво виглядає сукня туба зі зниженою лінією плечей, особливо яскраво-рожева модель. Варто також зробити ставку на Спортивний костюм сукні з вільним зрізом. Хороший вибір – моделі, зав’язані на талії або прикрашені строчкою і вирізом на шнурівці. Вони також прекрасно представляють себе Сукні в смужку закінчена триколірною ремінцем, яка ще більше підкреслює матроський стиль одягу. Модель з V-подібним вирізом і вивіскою спереду виглядає чудово. Виглядає також добре сукня w grube paski z kolorowymi naszywkami.

sukienki w paski stylizacje
Sukienki w paski – sklep ebutik.pl

Сукні в смугастій укладанні

Одяг Смугастий можна носити дійсно багато випадків і різних сезонів. У нас є кілька укладок для вас, де Сукні в смужку відіграють головну роль. Для роботи на осінь рекомендуємо біле і чорне плаття з довжиною рукава 3/4 і високим кінцем. До комплекту необхідно підбирати містку сумочку, що покриває колготки, шпильки і шкіряну куртку – все укладання повинна бути витримана в чорно-білій колірній гамі. Хорошим доповненням стануть тонкі прикраси, наприклад, сережки або браслет. Для сімейної зустрічі взимку можна вибрати сіро-біле плаття в смужки з великою кількістю гольфу. Одяг повинен бути зіставлення з чорними легінсами і теплим пуховиком. Весь відмінно підкреслить аксесуари в інтенсивному кольорі — сумочку, ботильйони, браслет. Для повсякденної укладання (для шопінгу, зустрічі з другом) навесні відмінним вибором стане сукня Спортивний костюм зав’язаний на талії. Одяг з триколірної обробкою відмінно покаже з червоними відбивними і листоношею такого ж кольору. У свою чергу, для літньої вечірки або прогулянки по пляжу варто надіти плаття максі в смужки і зручні босоніжки в металевому відтінку. Варто вибрати мерехтливу сумочку клатч і довгі сережки.