Сукні в принт – гарантовано підкорять серце кожної модниці!

Сукні в принт – гарантовано підкорять серце кожної модниці!

Осіння пора – час оригінальних образів і незвичайних фасонів. Сукні в принт відмінно доповнять повсякденні стилізації, наповнивши їх стилем і особливим характером. Адже без суконь неможливо уявити жіночий гардероб! Це романтичні та привабливі фасони, які неодмінно допоможуть привернути увагу оточуючих, а також додадуть впевненості та розкутості. Якщо Ви готові до таких модних експериментів, тоді ця стаття саме для Вас. Наші стилісти підготували найстильнішу підбірку актуальних моделей цього сезону. Отож, розпочинаймо!

Сукні в принт – поєднання стилю та оригінальних мотивів!

Ні для кого не секрет, що кожна з нас прагне виглядати приголомшливо, витрачаючи мінімум зусиль для створеня майбутнього образу. Звичайно, для цього найкраще використати сукню, а саме у оригінальний принт. Жіночі сукні в принт не втрачають своєї популярності вже кілька сезонів поспіль. Саме вони стильно та делікатно вписуються у осінню атмосферу та привертають увагу смілих і впевнених жінок. Чому саме відважні жінки обирають такі моделі? Тому, що такі фасони найбільше привертають увагу оточуючих, змушують ловити на собі захоплені погляди та надмірну зацікавленість. Жінкам, які не люблять бути в центрі уваги таке вбрання просто здаватиметься максимально не комфортним. Лише жінки, які на всі сто впевнені у своєму привабливому вигляді заслуговують носити стильні сукні в принт. Адже дизайн може бути досить різноманітним. Сьогодні дизайнери не зупиняються на досягнутих візерунках. В моді з’являються нові поєднання кольорів і ліній, а також елементів природи, зображень відомих людей чи старовинних орнаментів. Колись лише горохи, клітинка та квіти дивували жінок своєю романтичністю та ніжністю. Ці позачасові візерунки завжди залишатимуться на вершині популярності, проте цієї осені лідирують ромбовий принт, тай-дай та гусяча лапка. Не забувайте про кольорові комбінації та яскраві відтінки. Адже саме цього сезону вони будуть надзвичайно доречними у Вашому гардеробі.

Коротка сукня в принт квіти з довгим рукавом синьо-чорного кольору
Сукня в принт – трендові фасони на eButik.com.ua!

Сукні в принт: перегляд актуальних фасонів!

Перехідний сезон несе в собі певні зміни та комбінації, щодо фасонів і дизайнів жіночих суконь. У холодну пору варто відмовитись від повітряних і коротких суконь на бретелях чи приталених міні з корсетом. Такі моделі виглядатимуть максимально дивно під час низьких температур і в поєднанні з високими ботфортами чи козаками. Звичайно, модні дизайнери потурбувались про типово осінні моделі суконь, які повинні бути у Вашому гардеробі. Давайте переглянемо, які трендові сукні в принт чекають на нас цієї осені:

  • сукні в принт з довгим рукавом

Довгий рукав завжди додає оригінальності та значно змінює характер образу. Рукава бувають різними: облягаючими, пишними, з вставною сіткою чи додатковими плечиками. Осінні сукні в принт вимагають довгого рукава, щоб забезпечити обраницю затишком і комфортом. Це чудова можливість створити стильні та привабливі поєднання з косухами, в’язаними кардиганами, улюбленими козаками чи ботфортами та вільно почуватися у прохолодну погоду.

  • сукні в принт з високою горловиною

Висока горловина завжди приваблювала стриманих і ділових жінок. Прихильниці простих фасонів часто звертають увагу на дані моделі, які підкорюють затишком і чудово зберігають тепло. Такі сукні ідеально пасуватимуть для роботи чи навчання, зустрічей з друзями чи сімейних урочистостей.

  • довгі сукні в принт

Неможливо забути про довжину. Саме довгі сукні вважаються ідеальними у осінню пору. Вони допоможуть створити романтичні та затишні поєднання лише за кілька хвилин. Довжина максі також чудово приховує недоліки фігури та додає впевненості у собі.

  • сукні в принт з воланами

Волани у цьому сезоні отримали зелене світло. Саме таке оздоблення робить образ цікавішим і об’ємнішим, чудово зрівноважує пропорції фігури та створює гармонійні поєднання. Сукні з воланами чудово пасуватимуть жінкам будь-якого віку, а оригінальні візерунки додадуть неймовірного настрою обраницям.

Популярні принти цієї осені!

Про різноманіття ідеальних фасонів на осінь ми згадали вище, а зараз поговоримо про трендові зображення цього сезону. Як Вам відомо деякі візерунки отримали назву “позачасової класики” і саме вони у цьому сезоні не втрачають свої лідерські якості. Але ми любимо новизну та оригінальність, тому нові принти також варті Вашої уваги. До новинок слід віднести принт гусяча лапка. Його вважають оздобленням аристократів. Він часто з’являється у гардеробах заможних осіб і найчастіше оздоблює елегантні костюми, піджаки та стримані сукні. Але у цьому сезоні його слід шукати серед верхнього вбрання. Принт тай-дай характеризується оригінальним і гармонійним поєднанням кольорів. Він дещо схожий до техніки оздоблення омбре, але вражає більшою оригінальністю. Цієї осені він прикрашає спортивні моделі суконь, котрі ідеально пасуватимуть з масивним взуттям і шкіряними косухами. Ромбовий принт приваблює ідеальною геометрією. Двоколірні мотиви найчастіше прикрашатимуть сукні, спідниці та верхній одяг. Не забувайте про смужки. Класичні чорно-білі допоможуть почуватися вільно та розслаблено у поєднаннях з однотонним верхом. Експериментуйте, адже індивідуальність завжди в моді!

Час для покупок!

Прийшов час для вигідних і стильних покупок цієї осені. Інтернет-магазин eButik.com.ua презентує широкий асортимент трендового вбрання за доступними цінами. Саме у нас Ви знайдете вишукані сукні в принт у різноманітних дизайнерських рішеннях. Ми звертаємо увагу на потреби наших клієнтів і просто обожнюємо дивувати щоденними знижками та тематичними акціями. Дешеві сукні в принт Ви також знайдете на eButik.com.ua. Висока якість матеріалів і великий вибір різних текстур привернуть увагу навіть найвибагливіших модниць. Тому, запрошуємо на покупки вже сьогодні!

Читайте також: Жіночі косухи – тренд прийдешнього сезону

Подивіться ще: Спортивний стиль – відчуття легкості та свободи гарантовано!