Сукні в образах на зиму — познайомся з порадами стилістів

Сукні в образах на зиму — познайомся з порадами стилістів

Для дівчат, які шукають модного натхнення в холодні січневі дні, сьогодні у нас є щось дійсно особливе. Огляд найсвіжіших тенденцій в жіночій моді дозволив нам перевірити, які сукні в образах на зиму будуть виглядати найкраще. Бажаєш отримати солідну дозу пропозицій щодо готових наборів на зиму? Тоді я запрошую Тебе на знайомство з божевільними сукнями, в яких є щось таке, що змушує нас навіть в найсильніші морози їх одягати.

Сукні в образах на зиму — в них також тепло!

Здається, що зима це не найкращий час для носіння суконь. Однак, багато хто з нас навіть не може собі уявити того, щоб замінити їх на штани навіть у найморозніші січневі дні. На щастя, у нас є туз в рукаві у вигляді супер зручних і мега теплих моделей, якими Ти обов’язково будеш задоволена. Адже кожна жінка повинна бути готова до будь-якого випадку, тому тепла сукня, модно зіставлена в зимовому образі, стане у пригоді не один раз. Саме зараз, коли тривають гарячі розпродажі, варто розглянути найцікавіші моделі, тому що, можливо, та сама чекає на Тебе на великій інтернет-акції.

Стильні сукні в образах на зиму з асортименту магазину ebutik.com.ua
В’язана сукня в образі на зиму вражає своїм шикарним виглядом — магазин ebutik.com.ua

Бавовняна сукня міді — стильно на щодень

Сьогодні під збільшувальним склом знаходяться сукні в образах на зиму, і серед них безумовно не може не бути моделі довжини міді. Чому перший вибір випав саме на цю модель? Абсолютно не тільки тому, що бавовняна сукня міді буде прикривати більшу частину тіла і тримати в теплі. Хоча, звичайно, це є великою перевагою, особливо в зимовий сезон. Довжина міді ідеально поєднується з черевиками й козаками з вищою халявою! В образах ці сукні виглядають шалено, особливо якщо поєднати їх з довгим пальтом, модною сумкою і беретом на голову. Цей паризький шик обов’язково вражатиме зимою. Наша сьогоднішня пропозиція набору — це бавовняна сукня міді в горошок з декоративною оборкою і глибоким розрізом. Поєднай його з замшевими черевиками на шпильці з гофрованим верхом. До цього ж накинь теплий кардиган з модним плетінням, а зверху обов’язково накинь довге вовняне пальто.

В’язані сукні з оборками

Ще однією унікальною сукнею для зими є в’язана модель з дуже простим та зручним повсякденним кроєм. Переважна більшість з нас має такі моделі у своєму гардеробі, а якщо ні, то в ebutik.com.ua Ти знайдеш їх у пречудових кольорах. В’язана сукня з широкими оборками може бути злегка розкльошеною і прямою, завдяки чому воно приховає дрібні недоліки фігури. Вона також може мати стильну зав’язку на талії, яка відмінно підкреслить жіночні форми. Ці сукні люблять компанію як сексуальних ботильйонів на платформі, так і масивних тімберлендів на шнурках. До них можна одягнути улюблене хутряне пальто і перекинути через плече шкіряну сумочку на металевому ремінці. Тепла шапка і шарф відмінно доповнять цей комплект для роботи або коледжу. В’язані сукні в зимових образах часто відіграють одну з головних ролей в гардеробі багатьох жінок, тому варто брати з них приклад.

Зимова сукня-светр

Чи уявляєш Ти собі, щоб зимою у Твоїх образах не було б однієї з улюблених сукні-светр? На думку наших стилістів, ця модель безперечно повинна бути у гардеробі кожної! Красиві сукні-светр з модним плетінням, з теплими комірами-гольфами, які обволікають шию, чуттєвими розрізами на запах. Моделі, прикрашені воланами на рукавах або кулісками з декоративними ґудзиками — усі вони просто неперевершені! Ці моделі ідеально підійдуть як з грубшими колготками, так і, наприклад, з гетерами або шкіряними легінсами. Наша сьогоднішня пропозиція зимового стилю – це сукня-светр міді з високим коміром, затягнута тонким поясом на талії. До цього ж потрібні ботильйони в стилі ковбойки, а також обов’язково жилет з хутром і невеликий капелюх на голову!

Спортивні сукні для зимових образів знайдеш в магазині ebutik.com.ua
Тепла сукня в спортивному стилі в поєднанні з довгими ботфортами це ідеальний вибір для зимового образу — магазин ebutik.com.ua

Ще один look, який закружив нам голову та, яким ми точно повинні поділитися з Тобою — це вільна сукня-светр прикрашена мереживом. Ми любимо її в поєднанні з довгими ботфортами на плоскій підошві й теплим вовняним пальто. Сумка-месенджер стане ідеальним доповненням до образу.

Елегантні сукні в зимових образах

Зимові місяці для багатьох з Вас, ймовірно, є можливістю зустрітися з друзями та родиною. Для таких випадків обов’язковими є елегантні сукні в образах на зиму. Таких моделей також не бракує в інтернет-магазині ebutik.com.ua, як щодо чудової моделі в класичному червоному, з розрізом на запах, зав’язкою на талії і злегка розкльошеним подолом з оборками? Я думаю, що класичні підбори стануть ідеальним доповненням всього, але Ти, звичайно, можете зробити ставку й на шикарні ботильйони на підборах. Ще однією пропозицією образу є пряма мінісукня з буфами на плечах. Обирай модель з оксамитового матеріалу, який підкреслить шикарність образу. Модні сукні в образах на зиму повинні доповнювати відповідні прикраси. Намисто, браслет і навіть шикарна шпилька для волосся – відмінна ідея!

Я сподіваюся, що запропоновані нами сукні в образах на щодень надихнули Тебе на те, щоб носити їх так часто, як Тобі захочеться, навіть у холодну погоду. Чудових моделей дійсно багато, а ті доступні в магазині ebutik.com.ua знайдеш навіть за акційною ціною. Не пропусти таку можливість!

 

Читай також: Іспанські сукні для літа – постійно на висоті 

Дивись також: Джинсова спідницяя на літо 2020