Сукні в візерунках на осінь

Сукні в візерунках на осінь

Ми любимо носити сукні незалежно від сезону. Іноді замість одноманітних моделей нам подобається вибирати моделі в візерунках. Сьогодні ми підготували цікаві сукні в візерунках до осені — відкрийте для себе класичні прикраси та оригінальні мотиви.

Які закономірності варто вибрати?

Деякі прикраси є позачасовим і завжди працюють — незалежно від актуальних тенденцій, погоди або сезону. Більшість з них – геометричні мотиви. Марінерс смужки nadadzą się świetnie zarówno do stylizacji na co dzień jak i tych oficjalnych. Tak samo ma się sytuacja z wzorem kraty. Uniwersalnym zdobieniem, które jest szczególnie modne w tym roku są grochy. Świetnym wyborem są także motywy kwiatowe oraz wzory tropikalne. Jeśli chodzi o kolory, dobrym wyborem na jesień są czerwienie (bordowy!), zielenie (khaki, oliwkowy), brązy oraz beże. Zawsze warto stawiać na takie odcienie jak biel, czerń, granat czy szary. W tym roku szczególnie modne są odcienie niebieskiego i różowego – zarówno w barwach intensywnych jak i pastelowych.

sukienki we wzory na jesień
Sukienki we wzory na jesień – sklep ebutik.pl

Сукні в візерунках на осінь

У цьому сезоні варто зробити ставку на сукні в візерунку моро, характерному для стилю мілітарі. Тваринні візерунки також відмінно підходять для осені – можна зробити ставку на пантеру або матеріал, що імітує шкіру змії. Клаптеві візерунки також хіт, тобто різні шматки матеріалу або різні мотиви, з’єднані між собою. У холодну погоду вони будуть здорово презентувати себе сукні в норвезьких дизайнів. Ми вибрали для найцікавіших Сукні в візерунках на осінь. Для роботи рекомендуємо чорно-білу картату сукню зі шкіряними вставками. Вони також показують чудові Сукні в смужку, особливо зіставлення позачасових відтінків, таких як білий і чорний або білий і гранатовий. З коктейльних моделей на наш смак дуже припало нам сукня в колір фуксії в горох. Вони також прекрасно представляють себе Сукні в візерунках на осінь з декоративними мотивами. Оригінальні моделі неодмінно припадуть до смаку багатьом з вас.

Плаття для осінньої укладання

Наш стиліст підготував вам кілька готових укладок вчасно на осінь. Для роботи відмінно підійдуть флотський і білий сукня Смугастий з довгим рукавом. Досить вибрати товсті, що покривають колготки для неї і укладання готова. Для того, щоб надати набору більш офіційний характер, ви також можете носити відповідний флотський блейзер. Для роботи варто надіти зручне взуття — наприклад, ботильйони з плоским каблуком. Чудовим доповненням стане містка гаманець. Укладання повинна включати ще верхнє покриття, пух і пухнастий двосторонній жакет стане відмінним вибором. Для сімейної вечері наш стиліст пропонує оригінальне плаття в помаранчевих геометричних візерунках. Хорошим вибором також стануть сережки і листоноша в інтенсивному кольорі. Щоб злегка приглушити все ставлення на сірому кардигані і теплому пальто. У свою чергу, для заходу стиліст надів коротку сукню в пантеру, красовану мереживом. Хижий візерунок ідеально виглядатиме в поєднанні з чорними аксесуарами — шпильками і сумкою клатчем. Вся прекрасно підкреслить куртка шкіра.