Сукня у візерунки — дізнайся яку обрати та з чим носити!

Сукня у візерунки — дізнайся яку обрати та з чим носити!

Наступила весна, і це, безсумнівно, зірковий час суконь! Напевно, немає кращої пори року для того, щоб урочисто відкрити сезон носіння суконь. Багато хто з Вас напевно з нетерпінням чекали цього моменту, тому сьогодні ми підготували невеликий путівник наймоднішими моделями цього сезону. Нашим головним об’єктом зацікавлення є сукня у візерунки, яка набирає все більшої  популярності, але яку деякі жінки не знають, як носити. Прийшов час відкривати ноги та задавати справжнього жару у все більш сонячні дні!

Сукня в квіткові та рослинні візерунки

З початком весни ми охоче звертаємо увагу на одяг, прикрашений квітковими та рослинними візерунками, тому що спостерігаємо, як розквітає природа. Природа оживає, і ми хочемо відчувати себе так само як і вона, – свіжою, відродженою та повною життя. Саме тому сукні у візерунки квіткові та рослинні користуються такою великою популярністю, особливо навесні та влітку. Більш того, сьогодні бути ближче до природи просто модно, тому варто скористатися цією тенденцією, щоб похвалитися сучасним образом. Сукні з квітковими та рослинними візерунками надають нам привабливості та дівочості, крім того, вони асоціюються з відпусткою. Квіти на сукнях набувають найрізноманітніших кольорів та форм – це можуть бути, наприклад, великі троянди або дрібні ромашки. У випадку суконь також часто можна зустріти поєднання квіткових візерунків більш невизначеного виду з багатою кольоровою палітрою. Такі моделі привертають увагу, тому ти точно не пройдеш в них по вулиці непоміченою!

Сукня з квітковим візерунком з магазину ebutik.com.ua
Повітряна сукня у квітковий візерунок є обов’язковим елементом будь-якого гардеробу – магазин ebutik.com.ua

Які ще сукні в візерунки в топі?

Модна сукня в візерунки може бути не лише у квіти. На весну ви маєте набагато більший вибір стильних суконь, в яких варто показати себе, тому познайомтеся з наймоднішими з них:

  • Сукні в горошок, смужку та клітинку — це класичні візерунки на сукнях, які ти маєш мати у своєму гардеробі кожного сезону. Вони нагадують британський та французький стиль одягу, є надзвичайно універсальними та при цьому сповнені елегантного шику.
  • Сукня у геометричні візерунки — тобто з всілякими видами кіл, трикутників та ромбів, а також з нестандартними багатокутними формами. Геометричні візерунки на сукнях підійдуть особливо для мініатюрних та струнких жінок, але й не тільки. Уміло проведений візерунок також може візуально зробити талію витонченішою, щось зменшити або збільшити або поліпшити пропорції тіла. Варто використовувати такі трюки!
  • Сукня у тваринні візерунки — досі на жіночому одязі панував мотив крокодилової та зміїної шкіри та плям диких кішок. Навесні прийшов час додати смужки зебри та тигра до цього набору! Такі сукні відмінно вписуються в тренд міських джунглів, тому на них варто робити ставку.
  • Сукня у візерунки бохо – тобто сукні, з посиланням до фольклору, свободи, незалежності та романтизму. Вони часто супроводжуються воланами, вишивкою, пір’ям та пензликами. Сукня в стилі бохо відмінно підійде на літо, аби одягати її на пляж або на музичні фестивалі.
Сукня з геометричними візерунками з магазину ebutik.com.ua
Модна сукня міді з геометричними візерунками відмінно підійде як для робити, так і на щодень – магазин ebutik.com.ua

Сукня в візерунки на весілля — чому б і ні?

Дотепер ми говорили про візерункові сукні, які ви успішно могли б носити на щодень. А що, якщо ви хочете одягнути таку модель на весілля? На наш погляд, це чудова ідея, тому що в такому творінні ви виділятиметеся з натовпу та будете виглядати оригінально. Якщо дана сукня є типового фасону на вихід, що ідеально підходить для весілля, то ніщо не заважає доповнити її ще й модним візерунком. На що, однак, найкраще робити ставку? Ідеальний вибір — це, звичайно, модель з квітами, що не є чимсь новим чи оригінальним, але така правда. Квіти на елегантній сукні чудово підкреслюють характер свята та, до речі, зроблять образ свіжим. Особливо красиво виглядає довга сукня у квіткові візерунки, але приталена або розкльошена модель міні буде не менш чудовою ідеєю.

Окрім квітів на весілля чудово підійде сукня з візерунковим подолом та однотонним верхом або навпаки. Ви можете зробити ставку на абстрактні мотиви або геометрію, бажано у дрібному варіанті, який краще підходить для формальних суконь. У випадку довгої сукні до самої землі також відмінно підійдуть широкі вертикальні смуги, які додатково візуально зменшать силует.

Візерункова сукня на весілля з магазину ebutik.com.ua
Розкльошена сукня в ромби на весілля це безумовно цікавий вибір – магазин ebutik.com.ua

З чим носити сукні в візерунки?

Багатьом жінкам дуже подобаються жіночі сукні у візерунки, але вони часто уникають їх, тому що не знають, з чим їх поєднувати. У теплі місяці немає нічого простішого! До візерункової сукні найкраще одягнути однотонний верх та однотонні аксесуари — шпильки, ремені, шарфи та сумочку. Для ролі верхнього одягу відмінно підійде, наприклад, класичний піджак або жакет на один ґудзик. Якщо ти віддаєш перевагу чомусь більш повсякденному, обери джинсову куртку або однотонну куртку-косуху. До візерункової сукні ти також можеш одягти однотонне пальто. Це найпростіший та найбезпечніший варіант для створення стилю з візерунковим одягом, якщо ти не хочеш переборщити та виглядати занадто строкато.

Однак, якщо ти потребуєш трохи божевілля і хочеш об’єднати два або більше візерунки в одному образі, тоді вперед! Як це зробити? Просто дотримуйтеся двох простих правил. По-перше — квіткові мотиви поєднуються з чорно-білими, класичними візерунками, такими як гусячі лапки, горошок або смужка. Наприклад, до обтислої сукні в чорно-білу вертикальну смужку підбери чорну куртку-бомбер з кольоровими квітами. Завдяки цьому окремі візерунки помітно відрізняються один від одного, через що вони добре поєднуються та, крім того, мають один спільний колір. Другий простий спосіб на суцільний look – це об’єднання візерунків з однієї родини — для сукні в дрібний горошок одягни піджак в набагато більші горошини й т. д. Ми сподіваємося, що у Твоєму гардеробі скоро з’явиться якась класна сукня у візерунки!

Читай також: Демісезонні жіночі куртки – яку краще обрати?

Дивись також: Куртки рамоніскі – наймодніші моделі