Сукня на весну — познайомся з останніми тенденціями

Сукня на весну — познайомся з останніми тенденціями

Швидким темпом наближається довгоочікувана, здається, усіма нами весна. Це означає, що пора змінити гардероб та впустити трохи сонця та свіжості до шафи. Втомлені від сірості очі бажають побачити, нарешті, яскраві кольори, а помічницею у цьому нам стане сукня на весну! Тому ми запрошуємо Вас ознайомитися з останніми тенденціями, пов’язаними з ними.

Чому весною хочеться носити сукні?

Сукні нерозривно пов’язані з жіночим гардеробом, перші моделі, що нагадують сучасні творіння, жінки носили ще в давнину. З розвитком технологій сукні набували все кращих форм, які ще ефективніше підкреслювали жіночу фігуру. Сьогодні добре продумана та пошита сукня здатна майже творити чудеса й витягувати з нашої фігури найкраще. Цей елемент гардеробу ми носимо практично протягом усього року, але найбільший бум на сукні, зазвичай, наступає весною. Чому? Тому що навесні усе починає оживати, тануть залишки снігу й усе навкруги зеленіє. Стає набагато тепліше, тому нам хочеться трохи оголити тіло після багатьох тижнів, закривання його куртками светрами та штанами. Нарешті ми можемо вдихнути на повні груди! Наприкінці березня ми також зазвичай хочемо трохи освіжити свій гардероб, а  сукні на весну здаються ідеальною ідеєю для початку. Дізнайтесь, на що варто робити ставку в цьому році, щоб підкреслити жіночність і водночас похвалитися знанням найкращих тенденцій цього сезону.

Сукня на весну у квітковий візерунок з магазину ebutik.com.ua
Сукня міді з квітковим принтом повинна бути у Твоєму весняному гардеробі – доступні в магазині ebutik.com.ua

Сукня на весну з квітами? Ну, звичайно!

Шок і недовіра, чи не так? В черговий раз знову модною буде сукня на весну з квітами, що вже нікого не дивує, але і не стомлює. Навпаки, це чудова новина! Чи Ти знала, що сукні у квіткові візерунки та в пастельних кольорах вперше стали модними в епоху Просвітництва? Вони повинні були підкреслювати жіночність разом з декольте, що підкреслював бюст та сильно виділеною талією. Квіти на одязі — це вже класика, яка регулярно повертається та яку дійсно варто використовувати. Цього року модні будинки, такі як Rodarte, Anna Sui, Erdem, Prada або Molly Goddard, прикрашають квітами в основному сукні. Вони закликають нас поєднувати різні квіткові візерунки разом в одному образі. Так що наближається квіткове божевілля та лихоманка! Обирай повітряні матеріали — віскозні або поплінові, декоративні оборки, та фасони з відкритими плечима, які прекрасно поєднуються з флористичними принтами. Завдяки квітковому візерунку ти будеш мати в колекції сукню відразу на весну і літо.

Згідно з журналом Vogue, навесні та влітку цього року також будуть модними пастельні тони, тому обери собі льодяникову сукню з квітковим принтом. Звертайся до світло-синіх, світло-блакитних, молочно-фісташкових та пудрово-рожевих відтінків, які в поєднанні з квітковими візерунками дають абсолютно неймовірний ефект. Повітряна сукня на весну довжиною міді з коротким рукавом та квітковим візерунком підійде не тільки на кожен день, але і на весілля чи хрестини. Таких красунь ми носимо разом з туфлями на шпильках, босоніжками на підборах або платформах або танкетках, а також підбираємо до них маленькі сумочки.

Сукні на весну в стилі ретро

Окрім весняних суконь у квіточку у Твоєму гардеробі також стануть у пригоді модні останнім часом моделі в стилі ретро. Від певного часу ми спостерігаємо за поверненням модних тенденцій, які були на вершині багато років тому та які тепер повертаються. Елементи ретро-дизайну, звичайно ж, містять в собі такі візерунки як горошок, великі вінтажні квіти або класичну чорно-білу клітку. Дух ретро ми також знайдемо в фасонах окремих суконь — в рукавах-буфах, оборках на декольте або усіляких жабо. Подорож в минулі роки обов’язково подарує Тобі модна сукня на весну в горошок. Якщо Ти маєш бездоганну фігуру, то обирай моделі до коліна та відкривай ноги, якщо ж ні – звертай увагу на сукні міді або максі. Горохові візерунки в стилі ретро красиво виглядають на світлому або темному тлі, тому біла або червона сукня, безумовно, буде відмінною ідеєю. Горошок відмінно поєднується також зі злегка об’ємними плечима, а також воланами – поодиноко внизу або мініатюрною версією уздовж рукавів. Ретро рулить!

Сукня максі на весну з мережевом з магазину ebutik.com.ua
Мереживна сукня максі в пастельному кольорі це ідеальний варіант на весну – магазин ebutik.com.ua

Якщо з горошками Тобі не по дорозі, звернись за візерунком до класичної клітки. Це позачасовий вибір, який завжди буде в моді, і навесні в супроводі зі шкіряною сумкою підкреслить вишуканість Твого наряду. Сукня на весну в клітку ідеально підійде як на щодень, так і для роботи.

Довга сукня на весну – відмінний вибір!

Навесні нам хочеться підкреслити свою жіночність, і з цим завданням відмінно справляються довгі сукні максі на весну. Багато жінок бояться довгих фасонів суконь, а тим часом виявляється абсолютно, що дарма, адже вони підходять кожній з нас! Достатньо лише правильно підібрати крій сукні максі до нашого типу фігури. Довга сукня на весну відмінно витягне та зробить фігуру стрункішою, і, до речі, прекрасно замаскує будь-які її недоліки. Сьогодні ми носимо їх кожного дня, на побачення й на роботу, а не тільки на вечір, як раніше. Отже, як підібрати довгу сукню на весну, щоб відмінно в ній виглядати? Якщо Ти маєш високий зріст та пропорційну фігуру, то Тобі найлегше, тому що Ти будеш мати гарний вигляд як в обтислій сукні, так і в моделі до середини ікри. Невисоким дівчатам теж не потрібно відмовлятися від суконь максі – досить обрати фасон, що закінчується біля щиколоток або закриває взуття.

Якщо у Тебе фігура яблуко – обирай довгі сукні, прошиті під грудьми та які розширюються до низу. Таким чином, зробиш себе оптично стрункішою. Якщо у Тебе фігура груша з широкими стегнами та вузькими плечима звертай увагу на довгі сукні в мінімалістичному стилі, найкраще А-подібного крою. Обирай моделі з іспанським декольте, зі складками на декольте або з широкими рукавами, які візуально розширять верхню частину тіла і привернуть туди погляд. Таким чином, Ти відвертаєш увагу від масивних стегон, які також приховує фасон, що розширюється по усій довжині. Якщо ж у Тебе фігура прямокутника без виділеної талії, то обирай сукні максі oversize, які зав’яжеш поясом на талії. Також звертай увагу на прикраси на рівні грудей та стегон, такі як бантики, оборки або драпірування, які додадуть обсягу цим частинам. Наряди з сукнями на весну захоплюють дух — одягай з ними улюблені туфлі, плетені сумочки та капелюхи.

 

Читай також: Візерункові сукні до весни – відповідають тенденціям!

Дивись також: Жіночий спортивний комплект – де така популярність?