Сукня міні на літо – яку вибрати?

Сукня міні на літо – яку вибрати?

Найчастіше сукня міні асоціюється з привабливістю та розкутістю. Таку річ можуть собі дозволити впевнені в собі дівчата з характером. В такій сукні Ви точно не будете обділені увагою чоловіків. Ви зможете насолоджуватись захопленими поглядами перехожих! Ця довжина сукні не виходить з моди вже кілька десятків років. Цю сукню сміливо можна назвати універсальною річчю в жіночому гардеробі. Адже її сміливо можна одягнути на урочистий захід та просто на прогулянку з коханим. У Вашому гардеробі ще до сих пір немає цієї сукні? Тоді наша стаття стане Вам у пригоді. Ми із задоволенням розповімо Вам всі секрети для вдалого вибору!

Стильна сукня міні: створюємо довершений образ

Ця річ фантастично легко поєднується з іншими частинами будь-якого гардеробу. Створюєш комфортний лук для шопінгу з подругами? Спортивна сукня міні та кросівки – ось ідеальний образ для насиченого дня. Додай ще до луку стильний зручний шопер. Влітку іноді буває прохолодно ввечері. В таких випадках варто дістати з гардеробу улюблену джинсовку. Така річ додасть твоєму образу легку нотку зухвалості. Також джинсову курточку можна зав’язати на талії. Цей стилістичний прийом приверне увагу до твоєї стрункої талії. Біла сукня міні – це чистий аркуш паперу для твоїх стильних фантазій! Можна створити неймовірний образ лише за допомогою пари масивних черевиків. Така пара взуття допоможе проявити Ваш внутрішній характер та особистість. Також з короткою сукнею відмінно виглядає піджак. Він не лише зігріє Вас у прохолодний літній вечір. А і допоможе зробити образ вишуканим та стриманим. Так, так! З короткою сукнею можна створити елегантний образ! Ви плануєте придбати сукню з пишними рукавами? Тоді не забудьте прихопити ще пасок. Саме ремінь додасть образу виразності! 

Короткі сукні білого та бордового кольору
Стильні сукні міні – перегляд трендових моделей на eButik.com.ua

Літня сукня міні: правила вибору

Для початку ми поговоримо про колір. Колір має вагомий вплив на наш вигляд. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу яскравим кольорам. Для вечірки чи для урочистої події яскрава сукня допоможе створити незабутній образ. А ось для робочих буднів краще зупинитись на спокійній палітрі базових кольорів. Смарагдовий, молочний, синій та коричневий якнайкраще підійдуть для створення образів на щодень. А тепер про найголовніше – фасон. Всі ми різні. І не існує ідеальних параметрів. І кожна сукня буде на кожному по-різному виглядати. У Вас є об’єм у верхній частині тіла? Тоді Вам краще зупинити свій вибір на моделі з вільною нижньою частиною сукні. Так Вам вдасться врівноважити пропорції тіла. Ви хочете приховати свої широкі стегна та надати об’єму грудям? Зупиніть свій вибір на сукні з вільною верхньою частиною та облягаючим низом. Така сукня вміло приховає недоліки та підкреслить переваги Вашої фігури. Ви відчуєте себе неймовірно красивою! 

Ще кілька дорогоцінних секретів

Таку річ можна сміливо носити як зі взуттям на плоскій підошві, так і на підборах. Обожнюєте комфорт? Тоді для створення щоденного образу оберіть зручні кеди або класичні білі кросівки. Приталена сукня міні швидко впишеться у Ваше повсякденне життя. А ось перетворити образ у вечірній буде легко разом із улюбленими туфлями-лодочками. У Вас є зайвий об’єм у руках? Його можна вміло приховати за допомогою сукні з рукавами. А для об’ємних стегон найкращим рішенням буде сукня, яка покриє Ваші бедра. Для маленького бюсту ми рекомендуємо вибирати моделі з вирізом у формі серця. Такий ніжний виріз ідеально підкреслить Ваші груди та надасть їм бажаного об’єму. Є зайвий об’єм у області живота? Тоді облягаюча сукня міні – це Ваше спасіння. З широкими плечима краще уникати суконь з підплічниками. Адже вони лише привернуть небажану увагу до Ваших плечей. 

Актуальні міні сукні

  • сукня міні з рукавами

Ця деталь фасону може перетворити сукню у предмет мистецтва. Особливо неймовірно виглядають мереживні рукави. Вони додають елегантності та ніжності. Ви любите виділятись серед натовпу? Тоді ми рекомендуємо Вам придивитись до суконь з одним рукавом. Асиметрія в цьому році актуальна як ніколи.  

  • сукня міні у грецькому стилі

Легкі та невагомі вони приваблюють з першого погляду. А ще така сукня вміло приховає деякі недоліки Вашої фігури. В такій сукні акцент буде на Вашій стрункій талїі. А ще така річ для літнього періоду – це справжній маст хев.

  • мереживна сукня міні

Мереживо здатне приховати всі недоліки Вашої фігури. З його допомогою Ви виглядатимете стрункішою. Не існує жінки, яка не любить мереживо. Така сукня стане справжньою родзинкою Вашого образу! 

  • сукня міні плюс сайз

Навіть жінки з апетитними формами здатні носити короткі сукні! Соковиті жіночі форми вдало підкреслюються саме за допомогою короткої сукні. Важливо підібрати правильну довжину. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу довжині трохи вище коліна. Так Вам вдасться створити стильний та лаконічний образ. 

Настав час для вдалого шопінгу?

Ви ще до сих пір витрачаєте свій час на довгі черги у торгових центрах? Настала нова ера – ера онлайн шопінгу! Відчуйте всі переваги разом із інтернет-магазином eButik.com.ua. З нами шопінг – це суцільне задоволення! Забудьте про торгові центри та довгі безрезультатні пошуки стильного та якісного одягу. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua допоможе Вам швидко придбати все для створення неймовірного та стильного образу на кожен день або для особливих подій. Наша мрія – щасливі та стильні клієнти. Ми хочемо бачити Вас усміхненими та вишуканими! Ми щодня створюємо одяг за актуальними трендами! Для виготовлення ми обираємо лише якісні матеріали! Наш широкий асортимент здатний задовольнити модні потреби будь-якої жінки. Витрачайте дорогоцінний час лише на приємні емоції та час з близькими людьми! З нами виглядати на всі 100 щодня – це більше не мрія. Це реальність! Дешеві сукні міні у eButik.com.ua стануть справжньою родзинкою Вашого гардеробу! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсових курток! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Прочитайте більше: Спортивний костюм в літньому образі

Перегляньте також: Сукня максі – чи знову в моді?