Сукня максі – чи знову в моді?

Сукня максі – чи знову в моді?

Цього року сукня максі – це беззаперечний тренд! Така річ повинна бути у гардеробі кожної красуні. Дизайнери вирішили здивувати нас своїми неймовірними колекціями з довгих суконь. Довгі вбрання з невагомих матеріалів якнайкраще підкреслять всі переваги Вашої фігури! Така сукня ідеально впишеться у будь-який образ. В ній Ви завжди виглядатимете на всі сто! У Вашій шафі ще до сих пір не з‘явилась ця неймовірна річ? Тоді наша стаття стане Вам у пригоді. Ми із задоволенням розповімо Вам про всі секрети вдалого вибору ідеальної сукні

Сукня максі – перегляд актуальних моделей

Широке різноманіття суконь здатне задовольнити будь-які модні забаганки красунь. І зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші моделі довгих суконь:

  • літня сукня максі

Літні довгі сукні зазвичай виготовляють  з невагомих та яскравих матеріалів. Сукня максі в квіти стане ідеальним варіантом для романтичної вечері з коханим на березі океану. Шукаєте цікавіший варіант? Тоді Вам точно знадобиться модель з оригінальним  вирізом. 

  • сукня максі з довгим рукавом

Таке плаття стане ідеальною основою для створення вишуканого образу у прохолодний осінній день. Зустрічаються різні довжини та форми рукавів : рукав три чверті, пишні, обтягуючі та рукава з розрізами. Вибирайте на свій смак!

  • повсякденні сукні максі

Така річ здатна стати улюбленою основою для створення стильних образів на кожен день. І навіть дамам з пишними формами не варто відмовлятись від задоволення носити довгі сукні. Адже сукня максі плюс сайз якнайкраще підкреслить всю красу пишногрудої жінки.

Довгі сукні у рослинний принт
Поспішіть переглянути дешеві сукні максі на eButik.com.ua

Стильна максі сукня – вибираємо відповідно до типу фігури

Принти та колірна гамма відіграють важливу роль при виборі вдалої сукні. Тендітним дівчатам ми рекомендуємо надавати перевагу однотонним сукням або ж моделям з дрібним принтом. У Вас пишний бюст та широкі стегна? Тоді найкращий вибір для Вас – яскраві кольори та квіткові мотиви. Якщо у дівчини великі груди та широкі стегна, то їй підходять яскраві кольори та квіткові мотиви. Кожна дівчина красива по-своєму. І не існує ідеальної фігури. Під кожен тип будови тіла ми здатні підібрати ідеальний варіант сукні:

  • тип фігури «пісочний годинник»

Красуням з фігурою пісочний годинник найкраще личитимуть прямі сукні максі з відкритими плечима.

  • пишні форми

Для власниць соковитих форм найкраще підійдуть варіанти суконь з коротким рукавом три чверті та простого вільного крою.

  • маленькі груди

Додати об‘єму в області грудей можна легко за допомогою трикутного вирізу та відкритої спини.

  • струнка фігура

Для Вас найкращим вибором будуть моделі з поясом. Саме за допомогою паска Ви зможете вміло підкреслити свою струнку талію.

Як носити максі сукню

Цю елегантну сукню ще потрібно вміти носити. Наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами кількома порадами, які допоможуть Вам створити ідеальний образ. До цього типу сукні найкраще взувати сандалі або босоніжки. Ми не рекомендуємо Вам поєднувати таку сукню з туфлями- лодочками. У Вас красива струнка талія? Щоб її вдало підкреслити візьміть ремінь. До того ж, паски в цьому році – це трендовий аксесуар. А ще ця річ не просто підкреслить Вашу струнку фігуру, а і додасть образу родзинки. Ви обожнюєте стиль casual? Тоді ми рекомендуємо Вам доповнити образ великою текстильною сумкою-шопером та окулярами. Такий стильний образ ідеально підійде для шопінгу або виїзду на природу з друзями.

Також урізноманітнити образ Вам допоможуть стильні великі прикраси та трендовий капелюх. Збираєтесь одягнути сукню ввечері? Тоді накиньте зверху вузький жакет або довгий кардиган. Ця річ не лише ідеально доповнить Ваш образ, а і допоможе Вам зігрітись у прохолодний вечір. 

Актуальні кольори та принти

Цього року варто додати до свого гардеробу життєрадісні кольори. Як на рахунок жовтої, помаранчевої або малинової сукні? Така річ точно не залишить Вас без уваги! Також у цьому році актуальними будуть відтінки синього та рожевого. Ніжний бузковий колір допоможе Вам створити надзвичайно витончений образ. А палкий червоний додасть Вашому образу пристрасті. Збираєте валізу для відпочинку? Тоді Вам краще надавати перевагу неоновим відтінкам. Такі кольори якнайкраще впишуться у літній образ. А ще вони створюватимуть позитивний настрій не лише Вам, а і перехожим! А стриману палітру краще залишити для офісних будніх. Синій, смарагдовий, бордовий та охровий стануть чудовою базою для створення ідеального образу для роботи. Також ми рекомендуємо Вам придбати сукню у білому та чорному відтінку. Адже ці варіанти здатні Вас урятувати у будь-якій модній ситуації! Тому сукні у таких кольорах – це справжній маст хев у кожній шафі. 

Настав час для шопінгу!

Ви обожнюєте шопінг? Проте у Вас немає бажання стояти у довгих чергах в торговому центрі? Ми Вас розуміємо! Онлайн-шопінг – ось порятунок для кожної жінки! Інтернет-магазин eButik.com.ua здатний задовольнити всі Ваші модні забаганки! Забудьте про нудний шопінг у торговому центрі! Досить переплачувати за неякісні речі! Ми цінуємо Вас час та Ваші кошти! В нашому інтернет-магазині Ви ніколи не знайдете високих цін! Ми пропонуємо нашим клієнтам лише якісні речі та аксесуари за доступними цінами! Ми щодня розширюємо наш асортимент. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди. Тому ми виготовляємо одяг за найактуальнішими тенденціями. Шопінг з eButik.com.ua – це справжнє задоволення, яке доступно кожному! Кожен заслуговує одягатись стильно!

Дешеві максі сукні у eButik.com.ua  здивують Вас своєю якістю. Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними! Для доповнення образу Вам лише не вистачає стильних жіночих окулярів? Тоді мерщій переглядайте наші каталоги та вибирайте свою ідеальну пару! З нами легко виглядати неперевершено щодня! Дозвольте собі більше вже сьогодні! Не втрачайте свій стиль та потіште свій гардероб новими якісними покупками. Наш одяг та аксесуари допоможуть продемонструвати Вашу індивідуальність! Бажаємо Вам хорошого дня та якісних покупок!

Перегляньте: Короткий топ – для кого і як носити?

Дізнатись більше: Сукня у візерунки — дізнайся яку обрати та з чим носити!