Сукня випускного вечора — що вибрати?

Сукня випускного вечора — що вибрати?

Цього року старшокласники будуть тюнінгом для своїх випускних вес. Які тренди модні в цьому році? На які моделі суконь варто робити ставки? Перевірте і знайдіть ідеальну модель для себе!

Який колір і крій вибрати?

Сукня випускного вечора вона завжди була дуже довгою (зазвичай максі) і чорною. Сьогодні існує більше свавілля у виборі одягу на цю обставину. Що стосується розрізу, однак, він не повинен бути занадто зухвалим — сукні Міні або величезні декольте краще забронювати собі для іншого випадку. Хороша ставка на елегантні коктейльні або вечірні моделі. Знімають на джек-пот асиметричні фасади, бажано довші ззаду і коротші спереду. Популярністю також користуються сукні принцес, тобто моделі з тюлевою ямою. Якщо колір найбільш класичним є, звичайно, чорний творіння. На наш погляд, варто зробити ставку і на інші відтінки. Хорошим вибором стануть позачасові модні кольори, такі як сірий або гранатовий, а модні бордові і хакі відтінки в цьому сезоні. Сукня випускного вечора також може бути в фіолетовому кольорі, який був кольором 2018 року. творіння. Коли справа доходить до моделей, ми краще будемо робити ставку на них. Рідко коли сукні в візерунках дуже елегантні, виняток становлять рельєфні візерунки одного кольору (але, наприклад, іншого відтінку!) що створення. Також важливим є і сам матеріал, з якого він виготовлений плаття випускного вечора. Rezygnujemy z bawełnianych modeli na rzecz materiałów charakterystycznych dla ubrań na karnawał czy wesele.

sukienka na studniówkę
Sukienka na studniówkę – sklep ebutik.pl

Класичні рішення — вечірні сукні

Вам подобається робити ставки на класику? Виберіть чорний вечірні сукні. Рекомендуємо вам красиве творіння з довжиною максі з мерехтливих чорнила або довга, трохи розширена модель з красивою мереживною вставкою на спині. Які ще довгі вечірні сукні є модними? Він добре представляє себе червоним плаття випускного вечора на тонких бретеках. Прилизане драпірування на спині додає їй шик. Ефектно виглядають темно-зелені і кобальтові сукні без бретелей, з розрізом спереду і баскою. Якщо ви віддаєте перевагу яскравим кольорам, рекомендуємо сукні бежевий і écru з драпіруванням або модними оборками спереду.

Сукня випускного вечора: гарячі тренди

Серед наймодніших трендів – рюші і іспанські декольте. У магазині ebutik.pl ви знайдете безліч таких суконь. На наш смак червоний створення зі зниженою лінією плечей і опущеними рукавами. Злегка спалахнули плаття випускного вечора дуже жіночна. Хорошим вибором також буде сукні на одне плече з великою воланом спереду. Ефективно вони також представляють себе сукні тюль. Фасади в стилі принцеси виглядають модно — сильно розкльошені і з великою кількістю тюлю. Рекомендуємо такі моделі в рожевому, червоному або золотому кольорах. На наш смак, у нас також є темно-синій плаття випускного вечора з мереживним верхом і тюлевим низом. Хочете зробити ставку на незвичайний колір? Вибираємо бірюзове коктейльне плаття з легким драпіруванням або барвистим творіння з металевим блиском, з рюшами і вкладками на лінії декольте.