Стьобані речі – головний тренд цього року!

Стьобані речі – головний тренд цього року!

Душа прагне змін? Тоді, стьобані речі – Ваш ідеальний вибір! Головна новинка цього сезону, яка приваблює своєю оригінальністю і простотою водночас. Їх з легкістю можна зустріти у повсякденному гардеробі, що надзвичайно приваблює любителів вуличного стилю. Цієї зими стьобане вбрання користується неабиякою популярністю. Тому не зволікайте з покупками. Адже гарячі новинки розлітаються зі швидкістю світла. Отож, поїхали!

Стьобані речі – чому так подобаються жінкам?

Кожного сезону ми спостерігаємо колосальні зміни в фасонах, текстурах і дизайні. Адже світові дизайнери не зупиняються на досягнутому. Такі рішення надзвичайно подобаються жінкам, які активно крокують в ногу з модними тенденціями. Експерименти в моді додають запалу та диктують нові тренди. Сьогодні ми поговоримо про стьобані речі. Вони досить міцно закріпилися в індустрії моди протягом останніх років. А у цьому сезоні спричинили справжній бум серед верхнього одягу, комбінезонів, спортивних кофт і суконь. Стьобана тканина відрізняється простроченим полотном, за рахунок чого виникає стьобаний принт. Для любителів геометричних візерунків – вдалий вибір! Адже таке вбрання колосально відрізняється від звичайних принтованих моделей. Створення авторських принтів дозволяє кожній знайти свою улюблену модель. Це може бути стьобане пальто у різних варіаціях ромбів і квадратів, прямокутників і смужок, рідше зигзагів.

Стильні стьобані речі – це здебільшого прояв натхнення стилем англійської аристократії. Адже саме вони обожнюють геометрію в одязі та всі її похідні візерунки. У образах стьобані фасони створюють своєрідний акцент, який відрізняється поєднанням стилю та простого дизайну. Про універсальність таких моделей одягу можна говорити досить довго. Оскільки цей принт обожнює базові та повсякденні елементи гардеробу. Ви з легкістю знайдете трендові стьобані костюми, які підкорять оригінальністю не одне жіноче серце. Адже цей принт не дозволить залишатись в тіні. Актуальні стьобані речі – це про стильні та неординарні фасони, які повинні бути у гардеробі кожної цієї зими!

Стьобана толстовка кольору кемел в поєднанні з голубими джинсами
Стьобані речі – трендові моделі на eButik.pl!

Популярні моделі стьобаного одягу!

Хтось із Вас чує про стьобаний принт вперше, а інші вже насолоджуються ним з перших днів зими. Для того, щоб зрозуміти його стиль, варто переглянути актуальні моделі одягу, які є надзвичайно популярними у цьому сезоні. І наші стилісти підготували для Вас підбірку, яка допоможе з вибором. Адже у кожної з нас свій індивідуальний стиль і смак, який найбільше проявляється саме в одязі. Стьобані речі для жінок не втрачають жіночності. Ви з легкістю можете доповнити їх улюбленими аксесуарами, таким чином кардинально змінивши характер Вашої стилізації. Тому не бійтесь експериментувати!

  • стьобані жіночі костюми

Повсякденні костюми у цьому сезоні дивують різноманіттям фасонів. Одним із них є стьобаний принт, який відрізняється від інших особливим дизайном. Стьобані костюми легко вписуються у стилістику вуличних образів, обожнюють комбінації з пуховими жилетами та куртками оверсайз. Якщо ж Ви любите масивне взуття, не варто перейматись. З впевненістю додайте його до свого образу. Не забувайте про яскраві акценти, які значно урізноманітнять Ваш зовнішній вигляд.

  • стьобані толстовки

Ще один елемент гардеробу, котрий вартий Вашої уваги. Стьобані толстовки – це відхід від стандартів. Адже всі ми звикли бачити їх з написати на однотонному полотні. У цьому сезоні вони гарантовано відіграють роль стильної родзинки у Вашому повсякденному образі.

  • стьобані куртки

Невід‘ємна частина зимового образу. Короткі стьобані куртки – ідеальний вибір для щоденних образів. Вони виглядають стильно та універсально. Не обмежують рухів і не спричиняють жодного дискомфорту. Тому не варто зволікати з покупками, адже модні фасони розлітаються як гарячі пиріжки!

  • стьобані пальта

Саме вони можуть похвалитися різноманіттям прошитого візерунку. Ми вже згадували раніше про ромби, прямокутники та навіть зигзаги. Ці варіації стьобаного принта найкраще виглядають саме на пальтах. Жінки обожнюють моделі на запах, зав‘язку та високим коміром. А ще більше фасонів Ви знайдете на нашому сайті. 

Стьобані речі: новинка сезону! 

Як Вам вже відомо стьобані речі у цьому сезоні б‘ють усі рекорди продажу. Вони приваблюють незвичайним дизайном і практичністю. Так як презентують базові елементи гардеробу. Кольорові фасони заполонили модний олімп. Саме вони надихають на модні стилізації, з легкістю виділяють індивідуальний стиль і особливості жіночого характеру. Подейкують, що колір може розповісти все і навіть більше про свою обраницю. І це дійсно так! На щодень стилісти радять вибирати вбрання в базових кольорах. Якщо ж немає жодних обмежень на роботі чи навчанні, тоді варто віддати перевагу яскравому кольору. Вибираючи, зимові стьобані речі, слід переконатись у наявності утеплення. Воно може бути у вигляді підкладки чи наповнення. Існують як і натуральні утеплювачі, так і якісні, штучні аналоги. Останні не викликають жодних алергічних реакцій, чим і отримали довіру покупців. Рівномірні шви і якість виробу – основа вдалого вигляду!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для вигідного та стильного шопінгу в мережі. Саме у нас Ви знайдете широкий асортимент модного одягу та приклади актуальних стилізацій від наших експертів. Порцію натхнення отримаєте, читаючи наші статті, які дадуть відповідь на всі Ваші запитання. Дешеві стьобані речі також доступні на нашому сайті. Адже ми прагнемо, щоб кожна з Вас виглядала стильно та привабливо, не витрачаючи великих коштів. Отже, запрошуємо на покупки в eButik.pl вже сьогодні!

Перегляньте: Довгі пухові жилети – огляд моделей на зиму!

Подивіться: Велюр або трикотаж – запекла боротьба зимового сезону?