Стьобані куртки – моделі, які варті Вашої уваги!

Стьобані куртки – моделі, які варті Вашої уваги!

Ви вже чули про стильну новинку цього сезону? Йдеться про стьобані куртки, які підкорили жіночі серця оригінальним дизайном і своєю універсальністю. Прошита тканина цієї зими користується колосальною популярністю. Адже більшість з нас прагне в максимальний спосіб відійти від встановлених часом стандартів. Стьобані моделі одягу часто приваблюють рівномірністю та стильною симетрією. Жоден геометричний принт не зможе позмагатись з прошитим полотном. Отож, давайте дізнаємось більше!

Стьобані куртки – Ваш стильний вибір цієї зими!

Прошите полотно доволі цікаво виглядає у зимові атмосфері. Речі з цієї тканини здаються водночас об’ємними і в той же час не надто масивними. Все залежить від утеплення та підкладки, які часто мають зимові моделі одягу. Сьогодні ми поговоримо про жіночі куртки, що становлять невід’ємну частину гардеробу на зиму. Без них важко протистояти низьким температурам і морозяним вітрам. Стьобані куртки все частіше з’являються у колекціях відомих дизайнерів. Модниці з великим задоволенням оцінили минулорічні осінні моделі, тому цієї зими не варто дивуватись їх поверненню. Стьобаний принт є доволі універсальним. Такі куртки помилково вважати суто спортивними фасонами. Вони стильно виглядають як і у повсякденних моделях, так і в святкових поєднаннях. 

Сучасна мода презентує вільний стиль і максимальний комфорт. Це не важко помітити у щоденному житті. Адже підтримувати баланс у активному ритмі доволі складно, особливо в незручному вбранні. Стильні стьобані куртки презентують широке різноманіття фасонів і кольорів. Про принти також не варто забувати. Замість усіма улюбленого леопарда, стилісти радять звернути увагу на зебру та тигра. Щодо кольорової гами, то у цьому сезоні насичені кольори відіграють важливу роль. Яскраві відтінки заполонили серця сміливих жінок, адже більшість так прагне виділитись з натовпу після виснажливого карантину. Душа прагне змін і з нами це можливо. Вибирайте стьобані куртки на зиму вже сьогодні!

Коротка стьобана куртка з капюшоном чорного кольору в поєднанні з чорними штанами
Стьобані куртки – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Моделі курток, які повинні бути у Вашому зимовому гардеробі!

Новий сезон завжди дарує нам стильні новинки, про які можна лише мріяти. Дизайнери не зупиняються на досягнутому і з кожним роком створюють більш цікаві та універсальні моделі верхнього одягу. Для тих, хто вважає, що верхнє вбрання не відіграє важливу роль в образі, ми створили стильну підбірку, яка гарантовано змінить Ваше ставлення. Адже це та річ, яка супроводжуватиме Вас щонайменше чотири місяці. Жіночі куртки не можуть залишитись осторонь. Вони надзвичайно практичні, тому без перебільшень повинні бути у гардеробі кожної модниці. Незважаючи на різноманіття моделей, стьобані вироби лідирують у цьому сезоні. Прошита тканина презентує не лише симетричні квадрати та ромби, але й трендову смужку та зигзаги. Давайте переглянемо, що на нас чекає цієї зими!

  • стьобані куртки з капюшоном

Зимовий сезон важко уявити без курток з капюшоном. Саме він у свою чергу захистить під час несприятливих погодних умов. Також такі моделі курток – чудовий вибір для активного відпочинку, тривалих прогулянок на свіжому повітрі та подорожей. Жіночі куртки з капюшоном відрізняються оригінальним зовнішнім виглядом. Якби там не було, але наявність капюшона відіграє важливу роль.

  • довгі стьобані куртки

Довгі куртки – гарантія затишку та тепла. Також вони ідеально виглядають у будь-яких поєднаннях, особливо у вуличному та розслабленому стилі. Приталені фасони допоможуть візуально видовжити жіночий силует і підкреслити всі сильні сторони фігури.

  • короткі стьобані куртки

Короткі моделі – справжній маст хев для жінок будь-якого типу фігури. Про їх комфорт говорити не варто, адже кожна модниця знає, що короткі куртки – найкращий вибір на зиму. Коротка довжина не перешкоджає свободі рухів, тому так подобається багатьом жінкам.

  • стьобані куртки оверсайз

Про куртки оверсайз чула чи не кожна модниця. Вже кілька сезонів поспіль вони не втрачають своєї популярності. Такі моделі в делікатний спосіб приховають певні недоліки фігури та додадуть впевненості в собі. Оверсайз – найкраще рішення на кожен день. Проте варто пам‘ятати, що об‘ємні моделі пасують далеко не всім. 

Стьобані куртки – поради модних експертів

Про популярні фасони ми з Вами поговорили, тепер варто перейти до корисних порад від наших експертів. Вибираючи свою куртку, слід згадати всі особливості Вашої фігури. Завжди звертайте увагу на якість тканини. Стьобані фасони у більшій кількості виготовляються зі щільної плащівки. Вона не промокає при дощовій погоді та максимально захищає від холоду. Також велике значення має і якість фурнітури. Замки, кнопки повинні добре фіксуватися. Це допоможе вберегти тіло від сильного вітру. Всі ці найменші деталі запорука тепла та успішних образів на зиму. Якщо ж оцінювати зовнішній вигляд, тоді варто звернути увагу на колір. Яскраві фасони пасуватимуть сміливим жінкам, які обожнюють бути в центрі уваги. Пастельні – обожнюють романтичні та мрійливі натури, а базові відтінки обирають любителі класичних рішень. Щодо принтів, варто спробувати популярні в цьому сезоні зебру та тигра, а серед геометрії – клітинку та ромби. 

Час для покупок!

Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl – це чудова нагода віднайти свій стиль, наважитись на модні експерименти та просто приваблювати всіх своєю красою. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Навіть найвибагливіші красуні гарантовано знайдуть щось для себе. Оскільки різноманіття моделей та кольорових рішень просто вражає. Ми щодня дивуємо покупців знижками та тематичними акціями. Дешеві стьобані куртки варті Вашої уваги. Саме вони чудово вписуються у повсякденний та привабливий образ на зиму. Поспішіть на шопінг в eButik.pl прямо зараз!

Читайте: Стильна вагітність – наважся на модні експерименти!

Подивіться: Байкові сорочки в клітинку – як їх використовувати в зимових стилізаціях?