Стьобані куртки з капюшоном – хіт цієї осені!

Стьобані куртки з капюшоном – хіт цієї осені!

Ви все ще в пошуках своєї ідеальної куртки, яка надійно зігріватиме під час холодного сезону? Якщо так, тоді стьобані куртки з капюшоном варті Вашої уваги. Стильні та універсальні – обов‘язково повинні бути у Вашому гардеробі! Не знаєте, яку модель обрати? Наші стилісти з великим задоволенням Вам допоможуть. У сьогоднішній публікації Ви знайдете безліч стильних моделей, які гарантовано підкорять не одне жіноче серце. Розпочнемо!

Стьобані куртки з капюшоном: з утепленням чи без? 

Різноманіття жіночих курток просто вражає. Стилісти кожного сезону дивують нас новими моделями, які не лише ідеально зберігатимуть тепло, але й підкорюватимуть універсальністю. Стильні стьобані куртки з капюшоном – це про лаконічність і максимальний комфорт. Приталені чи об‘ємні фасони, рукава з манжетами чи без, довгі та короткі моделі – всі чудово пасуватимуть жінкам різного віку. При виборі майбутньої куртки ми не лише звертаємо увагу на зовнішній вигляд, але й на витривалість. Все більше моделей з‘являються з утепленням, яке чудово зберігає тепло і дозволяє почуватися комфортно під час низьких температур. Більшість жінок обирають наповнення з синтепону. Тому, що саме він не викликає алергічних реакцій, легкий та відмінно тримає форму. Сучасні виробники також використовують утеплювачі як: 

  • Натуральний пух
  • Ізософт
  • Слімтекс
  • Холлофайбер
  • Тинсулейт

Звичайно, це не повний список, існують ще інші аналоги, які можна з легкістю обрати для себе. Слід пам‘ятати, що пух відмінно зігріває, проте може спровокувати алергію. Також при довгому носінні і при неправильному догляді втрачає первинну форму та має властивість збиватися. Кожен утеплювач має свій температурний режим, який дозволяє обрати виріб відповідно до пори року та погоди за вікном. Жіночі стьобані куртки з капюшоном без наповнення – це відмінний вибір під час сонячних і теплих днів. Вони надійно захистять тіло від холодного вітру та чудово доповнять будь-який образ. Можуть з легкістю поєднуватись як у спортивному, так і елегантному стилі.

Стьобана куртка з капюшоном темно-синього та фіолетового кольору в поєднанні з штанами
Стьобана куртка з капюшоном – трендові фасони на eButik.com.ua!

Перегляд трендових моделей, які повинні бути у гардеробі цієї осені

Ми просто обожнюємо модні новинки, які з‘являються кожного сезону у колекціях відомих дизайнерів. Всі вони презентують індивідуальний стиль та характер, який без перебільшень сподобається навіть найвибагливішим модницям. Давайте переглянемо, які стьобані куртки лідирують на ринку цього сезону: 

  • Короткі стьобані куртки з капюшоном 

Для любителів максимально комфортних поєднань короткі куртки стануть чи не найкращим варіантом. Адже саме вони не сковують рухів під час ходьби, ідеально пасуватимуть у різноманітних поєднаннях, а також чудово підкреслять жіночий силует. Їх обожнюють молоді дівчата, які без вагань обирають їх за універсальність і легкість.

  • Довгі стьобані куртки з капюшоном 

Подовжені фасони жіночих курток гарантовано забезпечать теплом і затишком. Саме вони найкраще пасуватимуть під час тривалих прогулянок і низьких температур. Довгі куртки з капюшоном допоможуть створити безліч стильних поєднань, які характеризуються максимальним комфортом і практичністю. А ще вони в найкращий спосіб з легкістю приховають дрібні недоліки фігури.

  • Лаковані стьобані куртки з капюшоном

Лаковані моделі презентують хороше почуття стилю. Сьогодні вони на вершині популярності, оскільки підкорюють своїм оригінальним зовнішнім виглядом. Стьобані куртки найкраще вписуються у повсякденні поєднання. А ще вони з легкістю комбінуються з різноманітними елементами гардеробу.

  • Стьобані куртки з капюшоном з плащівки

Саме такі моделі найчастіше з‘являються у гардеробах багатьох жінок. Плащівка легка у догляді та дозволяє створювати безліч стильних поєднань. Вона надзвичайно популярна серед жінок різного віку, тому обов‘язково повинна доповнювати щоденний гардероб цього осіннього сезону.

Стьобані куртки з капюшоном: ідеї для стильних поєднань 

Зважаючи на універсальність цих моделей, можна стверджувати, що вони стильно доповнять осінній образ у будь-якому стилі. Саме базові стьобані куртки підкорили жіночі серця легкістю та лаконічним пошиттям. Їх обирають не лише за красивий зовнішній вигляд, але й відчуття максимальної зручності. Стьобані куртки у класичному стилі найкраще доповнять образи з короткими черевиками, завуженими штанами чи шерстяними спідницями. В якості доповнення можна обрати кольорові хустки, які найкраще підкреслять природну красу та виділять зовнішність обраниці. Спортивні стьобані куртки з капюшоном варто поєднувати з джогерами чи спортивними штанами. Взуття слід обирати комфортне та у спортивному стилі. Щодо аксесуарів можна вибрати рюкзак або ж кепку, яка гармонійно підкреслюватиме майбутній образ. Повсякденні фасони обожнюють просте та зручне вбрання. Це можуть бути не лише різноманітні моделі штанів, але й базові сукні, трикотажні костюми та утеплені легінси. Всі вони стильно виглядатимуть як і зі взуттям на низьких підборах, так і на високій платформі. Також Ви з легкістю зможете обрати улюблений головний убір, який накраще пасуватиме за стилістикою та кольоровою гамою.

Час для покупок! 

Якщо Ви втомились від постійних черг і неякісного вбрання, то потрапили у потрібне місце. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua створений саме для вигідних і доступних покупок. Великий асортимент трендового вбрання, високої якості чекає саме на Вас. Наша команда обожнює ділитись стильними поєднаннями та новинками зі світу моди у щоденних публікаціях на нашому блозі. Також на головній сторінці eButik.com.ua Ви гарантовано знайдете дешеві стьобані куртки з капюшоном у різноманітних стилях і дизайні. Ми завжди тішимо наших клієнтів щоденними знижками та тематичними акціями. Тому поспішіть переглянути наш асортимент вже сьогодні. Запрошуємо на покупки!

Прочитайте: Ажурні сукні – зроби ставку на бохо!

Перегляньте також: Принт зебра знову в моді: стильні поради наших експертів!