Стьобані костюми – хіт цієї зими!

Стьобані костюми – хіт цієї зими!

Сучасні тренди все більше дивують новинками від яких важко відвести погляд. І одними з них є стьобані костюми! Саме вони вражають своїм зовнішнім виглядом і неординарним характером. Прошита тканина створює ідеальну геометрію, яку так обожнює кожна з нас. Вони характеризуються універсальністю та чудово поєднуються в повсякденних комбінаціях. Хочете здивувати близьких новим стилем? Тоді поспішіть знайти свою модель серед різноманіття стьобаного одягу!

Стьобані костюми – стильний вибір на кожен день!

Жінки повинні бути привабливими та стильними щодня. Навіть просте вбрання з легкістю приверне чоловічу увагу. Адже в першу чергу нам кидаються в очі охайний вигляд і хороше почуття смаку. Не варто ховатися за мішкуватим вбранням, особливо у зимовий період. Модні дизайнери щосезону презентують новинки перед якими важко встояти. У цьому році стьобані костюми на вершині популярності. Це щось нове для жінок, які звикли бачити повсякденні костюми в однотонному дизайні чи з мінімальним оздобленням. Стьобана тканина завжди презентувала верхнє вбрання. Актуальні пальта та куртки з прошитим полотном знайшли своє місце під сонцем. Прийшов час до кардинальних змін. Тому стильні стьобані костюми – хіт цього сезону! Їх родзинка полягає у особливому дизайні. Прошите полотно ідеально вписується у щоденні образи. Не варто перейматись стосовно різноманітності. Про це також потурбувались знавці моди. У цьому сезоні Ви з легкістю зустрінете квадрати, ромби, зігзаги та смужки. 

Жіночі костюми створені для максимально затишних образів. Їх часто обирають активні жінки та молоді матусі, яким просто необхідно відчувати комфорт під час тривалого носіння. Тому костюми – ідеальне рішення. Сьогодні вони з легкістю можуть стати частиною образу для роботи чи навчання. Адже практичність і вільний стиль – нові вимоги в моді. Універсальні стьобані костюми – це про прості фасони, в одному кольорі. Палітра відтінків може бути кардинально різною, тому кожна з Вас гарантовано знайде щось для себе. Не бійтесь змін, оскільки це завжди цікаво!

Стьобаний костюм з капюшоном кольору хакі з написом білого кольору
Стьобані костюми – актуальні фасони на eButik.pl!

Моделі, які чудово вписуються в атмосферу зимового сезону

На дворі зима в самому розпалі. Це означає, що варто потурбуватись про тепле вбрання, адже холоди не звикли відступати так швидко. Саме жіночі костюми стають Вашою рятівною паличкою. Вони затишні та доволі універсальні. Вам не варто перейматись про верхнє вбрання, оскільки жіночі стьобані костюми обожнюють модні експерименти. Сьогодні поєднання класики та спорту надзвичайно інтригує жінок, які невпинно слідкують за модними тенденціями. Більшість не звертає увагу на комбінації взуття на підборах і спортивного вбрання, а також повсякденних костюмів і класичних пальт. Костюми зі стьобаної тканини пасуватимуть практично у будь-яких модних рішеннях. Це значно підвищує їх рейтинг популярності та завойовує прихильність жінок різного віку. У моди не має обмежень, тому давайте переглянемо фасони, які варті Вашої уваги.

  • стьобані костюми з толстовкою та штанами

Найбільш універсальне поєднання цього сезону. Такі моделі не лише ідеальні на щодень, але й чудово виглядатимуть, як домашнє вбрання. Толстовки та високі джогери просто обожнюють масивне взуття. Тому не зволікайте з вибором. Експерементуйте з кольорами та аксесуарами, щоб значно виділятись цієї зими.

  • стьобані костюми з капюшоном

У період холодного сезону дизайнери роблять акцент на моделі з капюшоном. Таке рішення допоможе захиститися під час несприятливих погодних умов. Раптовий вітер або ж сніг з цими костюмами для Вас не проблема. Зверніть увагу на теплі куртки в стилі сорочки, які ідеально пасуватимуть у розслабленій комбінації на щодень.

  • жіночі костюми оверсайз

Вільний стиль вже кілька сезонів поспіль користується шаленою популярністю. Все через максимальний комфорт і можливість в делікатний спосіб приховати певні недоліки фігури. Адже всі ми так хвилюємось про зайві сантиметри та нерівномірну пропорцію силуету. Костюми оверсайз – це не про мішкуваті фасони. А про особливий стиль, який приваблює своєю легкістю та зручністю.

Стьобані костюми – який дизайн вибрати?

Як Вам відомо у цьому сезоні кольорова гама не намірена відступати. Навіть більше – користується шаленою популярністю. За версією інституту кольору Pantone, яскраві відтінки просто повинні бути у Вашому гардеробі. Адже колір відіграє важливу роль не лише у зовнішньому вигляді, але й нашому емоційному стані. Наприклад, кожен відтінок містить певний характер і може розповісти багато цікавих фактів. Всі насичені кольори захоплюють енергією і тому значно покращують наш настрій та навіть додають впевненості в собі. Тому актуальні стьобані костюми повинні бути яскравими та неординарними. Звичайно, для любителів стриманих комбінацій слід звернути увагу на класичні відтінки. Вони у свою чергу не поступаються яскравим аналогам. Тому якщо Ви оберете сірий замість зеленого все одно виглядатимете стильно. Також стилісти презентують фасони з написами. Це можуть бути певні літери чи популярні вирази. Їх варто обирати, зважаючи на власний смак і уподобання. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце вигідного та стильного шопінгу в мережі. Саме у нас Ви гарантовано знайдете те, що так довго шукали. Адже широкий асортимент і різноманіття кольорових рішень Вас неодмінно здивують. У цьому сезоні популярністю користується прошите полотно. Зверніть увагу на дешеві стьобані костюми, які сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної, тому часто приймаємо виклики стосовно стильних експериментів. Хочете кардинально змінити свій зовнішній вигляд, тоді запрошуємо на eButik.pl!

Дізнайтесь більше: Еко-шкіра в зимових образах – за чи проти?

Прочитайте також: Синій в жіночих образах – який відтінок підходить Тобі?