Стьобані жилети – найкращий вибір для осінніх прогулянок

Стьобані жилети – найкращий вибір для осінніх прогулянок

Сьогодні більшість жінок мріють про красиве та комфортне вбрання, яке ідеально пасуватиме під час тривалого носіння. Таке, яке швидко адаптується до несприятливих погодних умов, а також не перешкоджатиме свободі пересування. Звичайно, мова про стьобані жилети – чудова знахідка цього сезону! Саме вони допоможуть створити стильні поєднання для прогулянок, активного відпочинку та тривалої подорожі. Не знаєте, яку модель обрати? Наші експерти з радістю у цьому допоможуть! Адже це універсальне вбрання здатне створити безліч ультрастильних аутфітів, ідеальних для цієї осені. Поїхали!

Стьобані жилети – відчуття максимального комфорту забезпечено!

У кожному жіночому гардеробі знайдеться місце для зручного та легкого вбрання, яке часто виручає у повсякденних поєднаннях. Адже відчуття комфорту для більшості жінок є першочерговим. Інколи так хочеться зняти високі підбори, облягаючі сукні та пишні блузки та обміняти їх на вільні костюми, зручні кросівки та теплі стьобані жилети. Це вбрання особливо імпонує молодим матусям, які більшу частину свого повсякденного дня проводять на свіжому повітрі, гуляючи з малюком. Або ж пасуватиме любителям активного відпочинку у горах чи лісі. Саме жіночі стьобані жилети допоможуть створити практичні та зручні поєднання лише за кілька хвилин. Вони чудово поєднуються з іншими елементами гардеробу та без вагань доповнять образи у різних стилях. Погодьтесь, не завжди хочеться брати із собою об’ємну куртку або ж одягати декілька светрів, щоб зігрітись під час раптового вітру. Також у цьому сезоні модні дизайнери пропонують використовувати їх для прогулянок або ж зустрічей з друзями. Чому саме жилети вважаються комфортними та універсальними? Відповідь проста. Вони виготовляються з легкою плащівки, яка є легкою у догляді та практичною у використанні. Базові стьобані жилети часто з’являються в утеплених версіях, що надійно зігрівають під час низьких температур. І зрештою жіночі жилети не перешкоджають свободі рухів, легко регулюють темературний режим і дозволяють використовувати їх лише в якості доповнення.

Стьобаний жилет бежевого кольору з капюшоном в поєднанні з джинсами та кофтою чорного кольору
Стьобаний жилет – актуальні моделі лише на eButik.com.ua!

Перелік трендових моделей нового осіннього сезону!

Про актуальність жилетів відомо давно. Модні дизайнери не зупиняються на однотипних версіях і тому продовжують створювати нові моделі, що відрізняються пошиттям і дизайном. Наприклад, шкіряні, трикотажні та твідові моделі часто доповнюють елегантні поєднання, віддзеркалюючи у собі романтичність і жіночність. Якщо ж Ви любите неординарні вироби, то прикрашені жилети у вишиття, паєтки чи каміння стануть для Вас улюбленими у цьому сезоні. Або ж навпаки мінімалістичні дизайни варто шукати серед коротких або подовжених однотонних варіантів. Модні стьобані жилети – це про комфорт і дещо спортивний, повсякденний стиль. Давайте детальніше переглянемо доступні фасони:

  • Короткі стьобані жилети

Такі моделі стануть неординарним доповненням для щоденних і дещо романтичних поєднань. Їх можна комбінувати з базовими сукнями чи жіночими гольфами, шкіряними легінсами, обираючи масивне взуття та додаткові аксесуари. Також стьобані та дещо об’ємні моделі стильно виглядатимуть у поєднаннях з білими сорочками, сатиновими сукнями, спідницями міді та трикотажними футболками.

  • Довгі стьобані жилети

Створені спеціально для прихильниць багатошарових і об’ємних образів. Саме довгі жилети найкраще пасуватимуть у розслаблених і вільних стилізаціях. Наприклад, зі спортивними костюмами, улюбленими джинсами та толстовками, в’язаними светрами та черевиками на зав’язку.

  • Утеплені стьобані жилети

Найкращий вибір для холодного сезону. Саме вони допоможуть створити затишні та максимально теплі поєднання у різних стилях. Різноманіття фасонів та кольорів вражає своєю неординарністю. А також допоможе виділитись з натовпу хорошим смаком і відчуттям стилю.

Стьобані жилети: модні поради наших експертів

Про трендові фасони ми вже говорили, тому давайте перейдемо до не менш важливих і цікавих деталей. При виборі своєї омріяної моделі слід звертати увагу на матеріал та особливості складу. Стьобані жилети з плащовки є досить популярними. Вони характеризуються доступністю та універсальністю. Є легкими у догляді, тобто їх можна прати у пральній машинці. Проте пам’ятайте про оптимальний температурний режим, який зображено на етикетці виробу. Варто ще взяти до уваги те, що цей матеріал не характеризується високою зносостійкістю. При будь-яких механічних пошкодженнях і частому пранні втрачає свій первинний вигляд. Але вихід є! Обирайте блискучу чи лаковану плащівку, матеріал якої не затирається та не втрачає свій блиск. Або ж шкіряні моделі, які також довго зберігатимуть свій належний стан. Наступним не менш важливим є перевірка всіх елементів декору на красивий зовнішній вигляд. Масивна фурнітура, замки, кнопки, вишиття та часткове оздоблення бісером, камінням і паєтками при пошкодженні може псувати зовнішній вигляд виробу. Це легко помітити, тому краще уникати таких неприємностей. Обирайте моделі з капюшоном і високою горловиною. Ці деталі забезпечать тіло теплом і затишком під час низьких температур і раптового вітру.

Час для покупок!

Ви цінуєте свій час, а також шукаєте трендове вбрання у доступних цінах? Тоді, інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створено саме для Вас. У нас Ви знайдете широкий асортимент актуального та стильного вбрання. А різноманіття фасонів і кольорів Вас гарантовано вразить. Ще ми кожного дня тішимо наших клієнтів знижками та тематичними акціями, за допомогою яких Ви з легкістю придбаєте товар дешевше. Онлайн-шопінг – це чудова можливість робити покупки просто, не виходячи з дому. Не втрачайте такої можливості, а постішіть на покупки в eButik.com.ua вже сьогодні!

Переглянемо: Чорний в моді

Читайте більше: Образи в літак – що обрати?