Стьобані весняні куртки — які ви вибираєте?

Календар весна вже вразила Польщу, але погода все ще не балує нас високими температурами і сонячними променями за вікном. До того, як прийде специфічна спека, доводиться перечекати постійно мінливу погоду. У такий період необхідні перехідні куртки, які знаходяться як під дощем, так і під сонцем. Якщо у вас ще немає обраної куртки навесні, це здорово. Сьогодні ми перевіряємо, які стьобані весняні куртки вписуються в найгарячіші тенденції і які варто замовляти для себе прямо зараз. Напевно ви знаєте, що стьобані моделі в даний час знаходяться на вершині трендів і будуть корисні кожному з вас протягом одного часу виходу з дому. Якщо ви шукаєте моделі гарної якості за доступною ціною, обов’язково подивіться на наш улюблений магазин Ebutik.pl, де у вас є багато дивовижності!

Стьобаний жакет — з капюшоном або без?

У кожному інтернет і стаціонарному магазині вас чекає величезний вибір найрізноманітніших моделей. Ви можете вибрати з коротких стьобаних жакетів, що доходять до талії, ви можете вибрати ті, які трохи довше до середини попою або зробити ставку на довгу модель до середини стегна. Якщо у вас немає фігури груші, тобто з колами в області живота, ви можете вибрати абсолютно будь-який зріз. Однак, якщо ви боретеся з наднавчальних кілограмами, спробуйте вибрати більш слабку модель з більш довгим розрізом, який буде маскувати дрібні недосконалості. У цьому випадку вони будуть добре працювати асиметричними, стьобані куртки пружина з коротшою передньою частиною. Напевно ви помітили, що в моду повернувся стильний комір комірцевого типу. І в цьому випадку можна вибрати саме таку модель, яка замість капюшона має комір-комір-комір, який неодмінно подовжить силует і додасть оригінальний характер укладання. Однак якщо ви віддаєте перевагу робити ставки на комфорт і безпеку, то краще вибрати модель з капюшоном, яка захистить в разі днів негоди. Не хвилюйся ні про що. В Ебутік.pl ви знайдете виняткові моделі стьобаних жакетів навесні як з капюшоном, так і зі стійкою.

pikowane kurtki wiosenne
Стьобані весняні куртки — Інтернет-магазин Ebutik.pl

На який колір робити ставку? Пастель чи неоновий?

Весна – це унікальний момент, коли сіро-бурові кольори йдуть, а натомість ми впроваджуємо більше життя і кольору. У весняний сезон обов’язково будуть царювати пастельні тони. Стьобані весняні куртки в пудровий рожевий, красивий синій або модний колір лаванди відмінно впишеться в весняну віб. Така модель також підкреслить тонкість і жіночність і змусить вас виглядати в них приголомшливо. Такі ніжні кольори можна з успіхом використовувати в багатьох укладаннях, як повсякденних (для роботи, школи, для міста), так і більш елегантних (для театру, на побачення). У пропозиції магазину Ebutik.pl я знайшов багато цікавих перспективних моделей в неонових кольорах, які також вписуються в гарячі тренди. Особливо металеві мерехтливі кольори справляють враження, і це так добре, щоб мати під рукою, коли ви їдете в місто з подругами або вечіркою в клуб. Моя улюблена модель, безумовно, стьобаний весняний куртка в червоний, мерехтливий колір. Ви знайдете його в магазині Ebutik.pl за кілька десятків злотих! Перевірте це.

Стьобані весняні куртки в квіти

Тонкий і легкий куртки з стьобанням відмінно доповнить вашу весняну укладку, особливо коли ви робите ставку на модель в квіткових візерунках. Яскраві куртки з різнокольоровими квітами підійдуть як вулик до весняного клімату. Такі моделі можна поєднувати з повітряними сукнями і сандалями, які в сукупності створять укладку як ніщо з модного каталогу. Модні стилісти пропонують, що в цьому році найбільш вірогідними будуть обрані моделі в білому, рожевому і синьому кольорі, а також екру відтінку, в красивих квіткових принтах одного кольору. Якщо ви хочете підкреслити свою жіночу