Стьобана куртка – вибираємо наймоднішу модель на весну!

Стьобана куртка – вибираємо наймоднішу модель на весну!

Весняний сезон асоціюється у багатьох з легкістю та стильними новинками в світі моди. Сьогодні ми поговоримо про один з успішних трендів цього сезону. Стьобана куртка – хіт весни! Її дизайн гарантовано не залишить нікого байдужим. А ще ідеально впишеться у стилістику будь-якого образу. Наважтесь на стильні вуличні комбінації з нею у головній ролі. Або ж стримані класичні рішення для любителів мінімалізму. Прошите плотно – головна родзинка весняного сезону. Переконайтесь в цьому самі!

Стьобана куртка – поєднання простоти та оригінальності

Поєднання простого фасону з прошитим однотонним полотном привернуло чималу увагу любителів модних трендів. Адже не завжди краса в розкоші та помпезності. У цьому сезоні дизайнери залишили місце для універсальності. В поєднанні зі стильними новинками такі рішення є надзвичайно успішними. Кожного сезону ми очікуємо нових фасонів, які додадуть особливого характеру майбутньому образу. Адже весняна пора характеризується особливим темпераментом. Стьобана куртка є однією з тих, кому не потрібна додаткова презентація. Адже її головна особливість – дизайн. Прошите плотно, що відображає симетричну геометрію неодмінно привабить любителів неординарних рішень. Відійти від стандартів цієї весни просто необхідно. Оскільки індивідуальність сьогодні в моді! 

Стильна стьобана куртка – це про кольорові та об‘ємні рішення, котрі чудово зарекомендують себе в весняну пору. У цьому сезоні найбільшу роль відіграє колір. Так саме зовнішній вигляд здатен не лише змінити наш стиль, але й емоційний стан. Колір має значення у будь-якому прояві. Обирайте сторону яскравих тонів або ж класики. У будь-якому разі Ви будете в тренді! Універсальна стьобана куртка презентує практичність і просте пошиття. Йдеться про куртки з капюшоном або без, оверсайз чи на застібку. Часто можна зустріти додаткові кишені, які здебільшого відіграють роль оздоблення. Що ще відомо про стьобане полотно? Більшість звертають увагу на симетричність візерунків. Ми раніше згадували про геометрію, проте не залишайтесь осторонь від зигзагів, смужок і абстрактних швів.

Стьобана куртка на замок кольору фуксія в поєднанні з коротким білим топом і голубими джинсами
Стьобана куртка – актуальні фасони знайдете на eButik.pl!

Презентація стильних хітів!

У колекціях модних дизайнерів завжди знайдуться максимально неординарні рішення. Часто вони привертають увагу сміливих жінок, які люблять ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Не завжди можна підкорити серця модниць пошиттям і виглядом тканини. Проте це не про стьобане верхнє вбрання. Прошите полотно настільки сподобалось жінкам, які активно крокують в ногу з модними тенденціями, що дедалі більше воно зустрічається у жіночому гардеробі. Та не лише у вигляді курток. Інші елементи одягу також експериментують зі стьобаним полотном. І це не дивно, адже всі тренди про оригінальність, практичність і індивідуальність. Отож, давайте переглянемо найпопулярніші фасони жіночих курток. Поїхали!

  • коротка стьобана куртка

Без короткої довжини важко уявити весняні моделі. Температура повітря значно піднімається, тому довгі фасони не завжди можуть бути доречними. Короткі куртки – маст хев весняного сезону. Саме вони стануть головними у стильних комбінацях в будь-якому стилі. 

  • стьобана куртка оверсайз

Вільні моделі завжди привертали увагу жінок, які не на всі сто відсотків впевнені у своїй фігурі. Зайві сантиметри можуть значно зіпсувати настрій, тому оверсайз стане Вам в нагоді. Йдеться мова про куртки на розмір чи два більші, адже надмірний об‘єм може зіпсувати ідеальні пропорції жіночої фігури. Шукаєте можливість для модних експериментів, тоді не зволікайте з покупкою!

  • стьобана куртка без капюшона

Фасони курток без капюшона користуються все більшою популярністю. Різноманіття комірів дозволить кожній віднайти свою ідеальну модель. Когось приваблюють манжети, комусь до вподоби лаконічна стійка чи звичайний комір з гострими кінцями. Куртки без капюшона найкраще виглядають у вуличних образах або ж в поєднанні зі спортивним вбранням. Щоб відважитись на модні експерименти вистачить поєднати їх з класичними елементами одягу. Будьте сміливими!

Стьобана куртка: дизайн має значення!

У цій статті ми неодноразово згадували про прошите полотно. Про нього хочеться дізнатись більше, адже це новинка цього весняного сезону. Стьобаний принт, як його ще називають деякі знавці моди, сподобався жінкам своєю симетричністю та лаконічним виглядом. Ідеальний шов робить образ ще більше цікавим та охайним. Погляньте лише на різноманіття візерунків. Ви знайдете моделі від улюбленої геометрії до цікавої абстракції. Будь-який з них користується популярністю цієї весни. Навіть більше, дизайнери подейкують, що дані фасони верхнього вбрання залишаться з нами ще на один сезон. Тому це вигідна інвестиція в Ваш гардероб. Жіночі куртки вважаються основними у перехідному сезоні. Оскільки вони прийдуть на допомогу як і у морозні, так і сонячні дні. Стьобані куртки не є виключенням. Вибирайте соковиті та яскраві моделі, що підкорять своєю оригінальністю кожну модницю. Або ж не зраджуйте базовим рішенням. Адже головне це прошита тканина! Будьте стильними разом з нами.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для стильних і вигідних покупок в мережі. Ми подбали про швидку доставку та широкий асортимент трендового вбрання. Лише погляньте скільки кольорів і фасонів чекають на Вас на головній сторінці нашого магазину. Проведіть весну стильно! Дешеві стьобані куртки Вам в цьому допоможуть. Зверніться до зручності та універсальності. Адже шалений ритм життя вимагає відповідного вбрання. Щоденні знижки та тематичні акції допоможуть значно заощадити власні кошти. Запрошуємо на покупки в eButik.pl вже сьогодні! Отож, вперед! 

Читайте: Приталені сукні – основа жіночого гардеробу в новому сезоні!

Подивіться: Біла жіноча футболка і 5 геніальних образів з її участю!