Стилізації на Святвечір – знайди свій стиль!

Стилізації на Святвечір – знайди свій стиль!

Попереду на нас чекають затишні, родинні свята. Тому особливу увагу варто приділити стилізації на Святвечір! Це час радості, теплих обіймів і гучних колядок. Тому не варто забувати про свій зовнішній вигляд. Ідей багато, які допоможуть виглядати стильно, стримано та зі смаком. Пам’ятайте про релігійність цього свята, тому відверті чи яскраві образи гарантовано будуть зайвими. Наші експерти з радістю допоможуть кожній віднайти свій стиль. Отож, розпочинаємо!

Стилізації на Святвечір – сучасне зберігання традицій!

Різдвяні свята – це особливий час, який з нетерпінням чекають усі. Адже саме тоді вся родина збирається за гучним столом і щасливо наспівує різдвяні колядки. Хтось ще досі ретельно зберігає традиції, а хтось наслідує сучасні мотиви. Звичайно, про обов’язкові дванадцять страв говорити не варто, а ось вбрання зазнало кардинальних змін. Ще де-не-де можна зустріти сім’ю у вишиванках, хустках і плахтах. Адже сьогодні кожен з нас наслідує образи сучасності, максимального комфорту та легкості. Стилізації на Святвечір повинні бути стриманими та гармонійними. Ця вечеря несе велики й релігійний зміст, тому й наряд повинен бути відповідним. Жіночі сукні, блузки, спідниці, штани, светри, комбінезони – Ваші найголовніші компаньйони. Саме вони у делікатному дизайні та ніжній кольоровій палітрі стануть доречними у різдвяному образі. 

Якщо Ви сумуєте за давніми традиціями, сміливо додавайте традиційні аксесуари до Вашої стилізації. Хустка – ідеально пасуватиме в поєднанні з жіночим гольфом, однотонним в’язаним светром або ж з базовою сукнею. І ось давнина і сучасність чудово поєднались в одне ціле! Такі автентичні нотки є доволі популярними у світі моди. Нерідко можна зустріти народні елементи вишивки в сучасному вбранні. І це надзвичайно тішить кожного українця. Стильні стилізації на Святвечір не повинні бути занадто яскравими та оздобленими. Під час вечері Вас має об’єднувати радість, але проявіть її краще у колядках і віншуваннях. Наші стилісти підготували для Вас кілька ідей для стилізації на Святвечір. Про них Ви дізнаєтесь згодом!

Коротка велюрова сукня з довгим рукавом і на запах темно-зеленого кольору
Стилізації на Святвечір – актуальні фасони одягу лише на eButik.pl!

Образи для Святої вечері: стильна підбірка від наших стилістів!

Приклади стилізацій завжди залишатимуться найулюленішою темою для багатьох жінок. Адже в такий спосіб ми розвиваємо свою надивленість, краще розуміємось на трендах і вчимось правильному поєднанню. Оскільки важливо не лише розбиратись у кольорах, але й фасонах, які варто комбінувати між собою, щоб досягти бажаного результату. Звичайно, кожна з нас має свій стиль і смак. Тому часто підбирає вбрання схоже та практично незмінне. Наші образи допоможуть урізноманітнити Ваше бачення для стилізації на Святвечір і не тільки. Отож, поїхали!

  • велюрова спідниця плісе та в’язаний светр

Надзвичайно стильний мікс цього сезону. Ще ніколи велюрові спідниці довжиною міді та в плісе не користувались такою популярністю. У цьому сезоні все змінюється. Зверніть увагу на кольорові моделі спідниць у бордовому, темно-зеленому, коричневому, темно-помаранчевому та молочному кольорах. Не бійтесь поєднувати їх з в’язаними светрами у класичних відтінках. Не забувайте про аксесуари та біжутерію. Саме вони в ідеальний спосіб завершать Ваш стриманий, проте максимально стильний образ.

  • сатинова спідниця та жіночий гольф

Доволі ніжне поєднання, котре ідеально вписується в стилістику даного вечору. Вибирайте моделі у ніжних і світлих кольорах. Експерементуйте з контрастними аксесуарами, які створять своєрідні акценти в Вашому майбутньому образі. Саме вони допоможуть розбавити Ваш total look.

  • велюровий костюм

У цьому сезоні велюру багато. Не лише сукні та спідниці заслуговують на визнання експертів стилю. Вибирайте жіночі костюми з прямими штанами та піджаком на зав’язку. Під низ одягайте ніжну сатинову майку або ж базове боді. Таким чином Ви відведете погляд від помпезності та розкоші.

  • штани з високою талією та сорочка

Таке класичне поєднання подобається практично кожній з нас. Просте пошиття та лаконічний дизайн – ще ніколи так виграшно не поєднувалися між собою. Вибирайте завужені моделі штанів і оверсайз сорочку. Підкочуйте рукава та залишіть розстібнутими 2-3 ґудзики зверху. Додайте прикраси у мінімалістичному стилі та насолоджуйтесь гармонією та стилем.

Стилізації на Святвечір – яку сукню вибрати?

Якщо ж Ви не уявляєте свій гардероб без сукні, а стилізації на Святвечір тим більше, тоді ця стаття саме для Вас. Наші експерти зібрали корисні поради, щодо вибору сукні на святкову вечерю. Забудьте про каміння, паєтки та глибокі вирізи. Саме вони будуть зайвими під час тихого та радісного сімейного застілля. Такі яскраві моделі варто залишити для корпоративів, вечірок і днів народжень. Вибирайте класику та простий дизайн. Як ми вже згадували раніше, без велюру в цьому сезоні не обійтись. Тому вперед за новенькою сукнею з велюру для трендової стилізації на Святвечір! Якщо ж Ви віддаєте перевагу більш стриманим фасонам, базові моделі стануть Вам у нагоді. Приталений фасон, довжина міді, довгий рукав і кругле декольте – мабуть, найкраще поєднання. Також розкльошені моделі суконь ідеально виглядатимуть для сімейного святкування. Поспішіть обрати свою модель!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує широкий асортимент найгарячіших новинок цього сезону. У нас кожна модниця гарантовано знайде, щось для себе. Це місце вигідних і швидких покупок, просто не виходячи з дому. Щоденні знижки та тематичні акції допоможуть кожній виглядати стильно та красиво, не витрачаючи багато грошей. Актуальні стилізації на Святвечір допоможуть кожній знайти свій стиль. Тому не зволікайте з покупками в eButik.pl!

Читайте: Атласні жіночі піжами – ознайомся з ними ближче!

Перегляньте: Зимові жіночі аксесуари – перегляд сучасних трендів!