Стилізації на пляж – що потрібно мати для відпочинку біля води

Стилізації на пляж – що потрібно мати для відпочинку біля води

У Вашій голові думки лише про відпочинок? Настав час вирватись з міста та дозволити собі повний релакс! Проте якісний відпочинок вимагає від Вас правильної підготовки. Жінки особливо ретельно готуються до вікенду! Вони ретельно обдумують усі можливі стилізації на пляж. Адже кожна красуня бажає виглядати на відпочинку неймовірно. Наша команда вирішила поділитись з Вами кількома корисними порадами. З нами Ви швидко та якісно упакуєте свою дорожню валізу. Отож, поїхали!

Топ 5 речей для відпочинку на пляжі

Ви вже придумали усі зручні стилізації на пляж? Настав час подумати про ще один важливий момент ! Перед тим, як поїхати на відпочинок, переконайтесь, що ці речі точно є у Вашій валізі:

  • головний убір

Стильний солом’яний капелюх або кепка здатні врятувати Вас від сонячного удару. А ще вони попіклуються про Ваше волосся – захистять колір від вигорання. До того ж, головні убори – хіт цього сезону!

  • пляжне взуття

Прогулюватись босоніж по піску чи гальці – заняття доволі таки небезпечне. А звичайне взуття для міста шкода зношувати. Стильні в’єтнамки знайти не так і складно. 

  • сонцезахисні окуляри

Бажаєте уникнути зайвих зморшок в області очей та лоба? Носіть сонцезахисні окуляри! А ще вони допоможуть захистити сітківку та рогівку ока від прямих сонячних промінь. 

  • сонцезахисні засоби

Повірте, Ваша шкіра не любить прямий контакт з сонечком. А уникнути фотостаріння шкіри нам допомагають сонцезахисні засоби. Не забудьте їх!

  • антисептик

Ця річ була актуальною у всі часи. Не їсти ж смаколики брудними руками. Дитина впала та подряпалась? Антисептик – Ваш рятівник у подібних ситуаціях! 

Розкльошена сукня голубого кольору у білу смужку та без візерунків у поєднанні зі солом'яним капелюхом
Стильні стилізації на пляж з сукнями знайдете на eButik.com.ua

Модні стилізації на пляж: обираємо сукню

У спекотній день хочеться відчувати легкість та справжню свободу літнього вітру. І одна з особливостей літнього одягу – невагомість. Він дарує свободу кожній жінці. Обираєте сукню для відпочинку? В нас є кілька порад для Вас! Вишукані стилізації на пляж неможливі без участі суконь! Ми рекомендуємо Вам уникати моделі довжиною до середини ікри. Чому? Все просто: в такій сукні Ви візуально здаватиметесь нижче. А кожна жінка прагне зворотнього – виглядати вище! Ви поєднуєте відпочинок та роботу? І ввечері у Вас може з’явитись незапланована зустріч? Тоді надавайте перевагу класичній довжині. А ось фасон краще підбирати відповідно до особливостей Вашої фігури. Та сильно обтягуючі моделі краще залишити на офіційні заходи та урочисті події. Адже відпочинок – це про свободу. Орієнтуйтесь на сукні вільного крою – у спеку це ідеальний варіант вбрання. Жінкам низького зросту не варто себе обтяжувати пишними сукнями з рюшами, бахромою та воланами. Вам найкраще личитимуть короткі сукні А-силуету. А ось красуням з пишними формами ми рекомендуємо брати з собою на відпочинок сукні-трапеції. Такий фасон якнайкраще продемонструє красу Вашого бюсту та приховає об‘єм у бедрах. Також Вам підійдуть сукні коктейльного типу.

Стилізації на пляж з купальником

Кольорові стилізації на пляж важко уявити без ідеального купального костюму. Жінки більше надають перевагу відкритими моделям купальників. На їх думку, вони якнайкраще підкреслюють красу жіночих форм та допомагають приховати незначні недоліки тіла. Ви плануєте відпочинок у басейні? Тоді наша команда рекомендує Вам надати перевагу цільному купальнику. Адже у відкритому купальнику буде не надто зручно займатись плаванням у басейні та іншими фізичними активностями. Ви ризикуєте залишитись без частини купальника – це не мала неприємність, чи не так? А ось варіанти з закритою спиною та широкими лямками – ідеальний варіант для водного спорту. Адже відпочинок буває не лише на березі моря чи океану! А ще краще уникати великої кількості декоративних елементів : стразів, бантиків, камінців та намистинок. В будь-якому випадку купальник повинен ідеально на Вас сидіти. Не купуйте на розмір більше чи менше. Щоб правильно підібрати розмір купальника, варто врахувати особливості своєї фігури. Не забудьте переглянути та перевірити шви на міцність та рівність. 

Стилізації на пляж з парео

Жінки завжди прагнуть до самовдосконалення. І вони завжди незадоволені своїми параметрами та зовнішнім виглядом. Відчути себе більш впевнено їм допомагає парео. За допомогою парео красуні маскують недоліки своєї фігури. У Вас пишні форми і Ви бажаєте приховати об’єм у області стегон? Тоді Вам варто придбати велике парео, з яким Ви зможете сконструювати сукню чи довгу спідницю. Стильні стилізації на пляж – це однозначно образи з парео. Бажаєте продемонструвати свої довгі стрункі ноги? Для цього Вам знадобиться невелике парео. З ним Ви створите міні-спідницю. Щодо кольору парео, то у Вас з’явиться повна свобода вибору. Обирайте свої улюблені відтінки або прислухайтесь до модних трендів цього року. Широке різноманіття варіантів вражає! У цьому сезоні популярністю користуються моделі з візерунками та абстракціями. Для тих, хто бажає візуально збільшити свій зріст, ми рекомендуємо переглянути варіанти з вертикальними лініями. Перед покупкою не забудьте переглянути міцність та якість швів парео. 

Настав час для шопінгу!

Літо на порозі? А це означає, що час збирати валізу для відпочинку. Де ж придбати найкращі стилізації на пляж ? В цьому Вам допоможе інтернет-магазин eButik.com.ua. Наш модний простір здивує Вас своїм широким асортиментом стильних аксесуарів та одягу. Наші каталоги здатні задовольнити модні потреби навіть найвибагливішого модника чи модниці. Ми щодня оновлюємо наші каталоги. Наші стилісти завжди тримають руку на пульсі моди. З нами легко залишатись стильним щодня! Мода ще ніколи не була такою доступною! Досить мріяти про якісний одяг – тепер він став доступним для кожного! Більше Вам не потрібно витрачати час на нудні черги в торгових центрах. З нами Ви зекономите свій час та гроші. Адже наш одяг – це позитивне співвідношення якості та низької ціни. Дешеві стилізації на пляж у eButik.com.ua – це Ваш ключ до неперевершеного вигляду! Наші клієнти щасливі та стильні. Приєднуйтесь до їх числа! Справжня мода захована на сторінках інтернет-магазину eButik.com.ua. Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент вишуканих жіночих суконь плюс сайз. Адже кожна жінка красива та заслуговує щодня виглядати на всі сто! Бажаємо Вам гарного дня та продуктивного шопінгу!

Подивіться: Жіночі комплекти для сну – візерунки та кольори

Перегляньте також: Жіночі бермуди – історія та приклади літніх стилізацій