Стилізації на закінчення навчального року

Стилізації на закінчення навчального року

Вже зовсім скоро продзвенить останній шкільний дзвоник. А це означає, що час подумати про стилізації на закінчення навчального року. Ця подія є надзвичайно важливою в житті кожної дитини. Тому в цей хвилюючий та відповідальний день кожна випускниця мріє виглядати неймовірно. Вже всі втомились від нудних образів у радянському стилі : комплектом з білої сорочки та темної спідниці вже нікого не здивуєш. Та і не потрібно! Настав час для нового! Наша команда із задоволенням розповість Вам про найкращі варіанти образів для цієї особливої події.

Модні стилізації на закінчення навчального року

Ваша дитина обожнює комфорт та практичність? Тоді для створення святкового образу ми рекомендуємо Вам надавати перевагу комбінезонам та брючним костюмам. Цей наряд якнайкраще підкреслить фігуру Вашої доньки та забезпече комфорт протягом усього дня. Адже така річ стане у пригоді і у дорослому житті випускниці. Пишні та помпезні сукні вже відходять у минуле. Адже таку річ Ваша дитина одягне лише одноразово. А заплатити за сукню для урочистої події батькам доведеться немало. За бажанням можна придбати і сукню. Проте краще розглядати лаконічні стримані фасони та уникати великої кількості декору та пишності. Наприклад, ми рекомендуємо Вам придбати маленьку чорну сукню. Така річ точно повинна бути в гардеробі жінки будь-якого віку. Подібний наряд свідчитиме про досконале почуття стилю випускниці. Також широкою популярністю користуються вишиті сорочки. Образ з вишитою сорочкою виглядатиме аутентично. В такому вбранні Ваша дитина почуватиме себе особливою. А ще таку сорочку легко доповнити стриманою спідницею або елегантними брюками. А білий лонгслів стане сучасною альтернативою застарілому варіанту – білій сорочці або блузі. Додайте до образу нотку сучасності! Щодо взуття? То тут у Вас буде змога проявити свою уяву. Адже до кожного образу можна підібрати як класичний варіант, так і щось з сучасними нотками. Босоніжки та туфлі на шпильках чи базові білі кеди та мінімалістичні кросівки – вибір за Вами! 

Класичні піджаки зі спідницею та штанами
Жіночі піджаки для стилізації на закінчення навчального року доступні на eButik.com.ua

Стилізації на закінчення навчального року з штанами

Ваша дитина обожнює виділятись та любить привертати до себе увагу? Тоді для створення вишуканої стилізації на закінчення навчального року ми рекомендуємо Вам надавати перевагу брючному костюму. В такому одязі випускниця точно опиниться в центрі уваги! Брючний комплект не так просто підібрати і при виборі варто врахувати деякі нюанси. Наша команда із задоволенням допоможе Вам вибрати ідеальний варіант для стилізації на закінчення навчального року:

  • костюм з облягаючими брюками

Цю модель краще розглядати дівчаткам високого зросту та зі стрункими ногами. Вдало виглядатимуть укорочені варіанти. Ми рекомендуємо поєднювати такі комплекти з легкими блузами.

  • костюм з широкими брюками

Такий варіант ідеально підійде для тих, хто хоче приховати зайвий об’єм в стегнах. Тканина штанів буде м’яко спадати та приховувати усі недоліки фігури. Найкращим компаньоном для такого варіанту слугуватиме облягаючий топ або вільна блуза.

  • костюм з приталеним жакетом

Бажаєте підкреслити талію? Тоді Вам точно варто зупинити свій вибір на такому комплекті. Приталений жакет та брюки допоможуть якнайкраще структурувати фігуру. А ще у Вас буде можливість вибрати між фасонами брюк: вузькі або широкі. 

  • костюм з подовженим жакетом

Цей варіант виглядає стильно та ефектно. Спробуйте скомбінувати укорочені брюки з туфлями або босоніжками на високому каблуці або шпильці. Також зустрічаються варіанти жакетів з укороченими рукавами або без рукавів. 

Стилізації на закінчення навчального року зі спідницею

Якщо вміло попрацювати над образом, то він заграє новими та зовсім неочікуваними барвами! І не варто думати, що луки зі спідницями для святкування завершення навчального року – це образ приречений на провал. Все залежить від спідниці! Увімкніть свою уяву та дозвольте собі продемонструвати свою красу!  Зараз ми разом із Вами розглянемо найактуальніші та найстильніші спідниці для створення стильної стилізації на закінчення навчального року:

  • плісирована спідниця

Широке різноманіття цих стильних спідниць здатне задовольнити модні забаганки будь-якої дівчини. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу не лише нюдовим відтінкам, а і звернути увагу на яскраві моделі. Коралова спідниця стане чудовим яскравим акцентом у образі. 

  • спідниця з розрізом

Цей тренд вже підкорив багатьох жінок! Правильний розріз здатен якнайкраще підкреслити красу Ваших ніг та стрункість фігури! Тому такий варіант стане непоганим вибором. Розріз може бути збоку або по центру спідниці.

  • асиметрична спідниця

Асиметрія здатна додати унікальності будь-якому образу. Для створення вдалого образу ми рекомендуємо Вам дотримуватись правила монохромної стилізації. 

Настав час для шопінгу! 

Ви у пошуках якісного одягу для жіночої стилізації на закінчення навчального року? До останнього дзвонику залишились лічені дні, а стильний образ ще не готовий? Не варто хвилюватись, адже Ви опинились в правильному місці в правильний час! Інтернет-магазин  eButik.com.ua здивує Вас широким різноманіттям якісного одягу та аксесуарів! Мода ще ніколи не була такою доступною! В нас Ви знайдете все необхідне для створення довершеного та елегантного образу! Спідниці, сукні, костюми, топи та багато іншого вже чекає на Вас на сторінках каталогу інтернет-магазину eButik.com.ua! Ми здатні задовольнити усі Ваші модні потреби. Життя надто коротке. І не варто його витрачати на те, що не дарує Вам задоволення. Забудьте про довгі та безрезультативні пошуки у торгових центрах! Досить переплачувати за неякісний товар. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною! Справжня мода захована на сторінках інтернет-магазину eButik.com.ua. Дешеві стилізації на закінчення навчального року у eButik.com.ua допоможуть Вам зробити цей особливий день незабутнім! Онлайн-шопінг у інтернет-магазині eButik.com.ua – справжнє задоволення для будь-якої жінки. Дозвольте собі більше вже сьогодні. Адже Ви варті лише найкращого! Для довершення образів Вам лише не вистачає стильних жіночих аксесуарів? Тоді швидше переглядайте наш асортимент якісної біжутерії! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте більше: Мінімалізм в моді — як його досягнути?

Перегляньте також: Широкі жіночі штани — різні типи та як їх носити