Стилізації на День Святого Валентина – на що зробити ставку?

Стилізації на День Святого Валентина – на що зробити ставку?

Існує багато свят, проте можна з упевненістю сказати те, що День Святого Валентина – це особливий день, який з нетерпінням чекають усі закохані світу. У цей день у повітрі витає особлива романтична атмосфера, а на вулицях та в ресторанах можна зустріти багато закоханих пар. Тому з впевненістю можна сказати те, що кожна жінка хоче по-особливому виглядати у такий день. А ти вже почала підготовку до найромантичнішого свята зими? Якщо ні, то ми вже розповідаємо про найкращі стилізації на день Святого Валентина

День Святого Валентина – чому ми його святкуємо?

Усі ми з вами та майже увесь світ щороку відзначаємо одне з найромантичніших свят – день Усіх Закоханих. Саме в цей день, 14 лютого, закохані з усіх куточків світу обмінюються подарунками, обіймами та емоціями. А жінки ще на на початку зими починають обмірковувати свої стилізації на день Святого Валентина. Крім цього, у цей час також прийнято й виражати вдячність самому Святому Валентину та просити його про захист своїх стосунків. Також не можна не зауважити те, що це свято відрізняється не тільки романтикою та трояндами, але й дуже цікавою історією.

Відомо, що ще здавна, цей день вважали таємничим та загадковим. Існує легенда, що ще у пізньому Середньовіччі, життя Св.Валентина почало поступово обростати легендами, які пов’язані з таємничим вінчанням закоханих пар. Згідно із Золотою Легендою, жорстокий римський імператор Клавдій II прийшов до думки, що самотні чоловіки мають битися на славу Цезаря і заборонив їхм одружуватися. З іншої ж сторони, жінкам та дівчатам було заборонено виходити заміж за коханих чоловіків. Відомо, що Св.Валентин був звичайним польовим лікарем та священиком, який співчував нещасним. Таким чином, під покровом ночі, він освячував шлюб закоханих. 

Стилізації на День Святого Валентина – на яку сукню зробити ставку?

Перш за все, варто сказати про те, що перед створенням стилізацій на День Святого Валентина, варто визначитися з форматом проведення цього свята. Але, якщо Тобі важко визначитися, то сукня – це те з чим Ти ніколи не прогадаєш! На що ж варто звернути увагу? 

  • Мінімалістичні та базові сукні. Можна з упевненістю сказати, що базові моделі – це ідеальний варіант для жінок, які віддають перевагу класиці та мінімалізму. До того ж, такі сукні стануть ідеальною базою, яку можна доповнити чим завгодно. Родзинки образу допоможуть додати яскраві аксесуари, взуття чи прикраси. Крім цього, ідеальним рішенням буде доповнити образ піджаком чи пальто оверсайз. 
  • Сукні з воланами. Якщо Ти прагнеш виглядати романтично та невимушено у цей день, то моделі з воланами прийдуть Тобі на допомогу. Крім цього, звертай увагу на сукні прикрашені самими різним за формою та розміром рюшами, бантами тощо. Чудовим рішенням стануть також моделі з відкритими плечима та повітряними рукавами. З іншої сторони, якщо говорити про довжину, то міді – це завжди вдале рішення. 
  • Велюрові сукні. Ідеальний варіант для тих, хто хоче виглядати кокетливо та вишукано у цей день. До того ж, не проходь повз довжини міні та розрізів. Коли як не в день Усіх Закоханих виглядати приголомшливо? 
Червона жіноча сукня довжини міні з асортименту магазину ebutik.pl
Червона сукня з воланами – це ідеальне поєднання для того, щоб вражати! Цю та інші моделі знайдеш в ebutik.pl!

Стилізації на День Святого Валентина – що крім сукні?

Можна з упевненістю сказати те, що виглядати жіночно та вишукано можливо не тільки в сукні. Тому, наші стилізації на День Святого Валентина на них точно не закінчуються. Таким чином, підбираючи свій ідеальний наряд, ми наполегливо рекомендуємо звернути увагу й на елегантні костюми. До того ж, правильно підібрані аксесуари та додатки можуть зробити такий образ мега ефектним. З іншої сторони, варто сказати й про те, що не завжди обов’язково потрібен саме костюм. Усі необхідні елементи Ти можеш підібрати також самостійно. В нашому інтернет-магазині ebutik.pl на Тебе чекає широкий вибір елегантних штанів, піджаків та блузок. Таким чином , можна експериментувати як з кольором, так і фасоном. 

Не можна також не зауважити те, що правильно підібраний костюм – це залог справжнього успіху та гарного настрою. У такому наряді Ти будеш відчувати себе не тільки супер ефектно, але й неймовірно комфортно. На що звернути увагу при виборі костюму? Перш за все це крій, який задасть настрою усьому образу. Так, наприклад, за допомогою піджака оверсайз можна  успішно підкреслити свою хрупкість та жіночність. З іншої сторони, приталений піджак та штани зі стрілками зроблять образ елегантним. 

Які кольори та принти ?

Успіх стилізацій на День Святого Валентина полягає також й в правильно підібраному кольорі та принті. І можливо це буде банально, проте червоний колір – це те, що одразу асоціюється з любов’ю і пристрастю. Чому б не спробувати його, хоча б такий у такий день? До того ж, жінка у червоному кольорі моментально виділяється з натовпу та виглядає супер впевнено. З іншої сторони, у цьому випадку варто пам’ятати про те, що аксесуари та доповнення не мають конфліктувати з таким яскравим кольором як червоний. Відмінним варіантом стануть стимані срібні чи золоті прикраси. Крім цього, якщо говорити про принти, то у такий пристрасний день, точно варто звернути увагу на анімалістичний принт. Проте, варто пам’ятати про те, що хижні принти варто носити з особливою настрою. Головним правилом є те, щоб принт у образі має бути один. На кінець, не проходь повз неймовірно актуальних сьогодні блискучих речей. А подвоїти даний ефект допоможе коротка довжина! 

 

Читай також: ЩО НОСИТИ ЦІЄЇ ЗИМИ – ПОРАДИ СТИЛІСТІВ

Тебе також може зацікавити: ЖЕНСКИЕ ТОЛСТОВКИ ОВЕРСАЙЗ — ВДОХНОВИСЬ СТИЛЕМ ЗВЕЗД!