Стилізації з жовтим кольором у головній ролі – ідеальний аутфіт на літо

Стилізації з жовтим кольором у головній ролі – ідеальний аутфіт на літо

Кольорова палітра – це інструмент вдалого образу та унікального стилю. Адже витончене поєднання кольорів гарантує Вам гарний настрій та абсолютну впевненість у собі. Щороку інститут кольору Пантон тішить нас новим списком актуальних кольорів. Цього року зірковим поєднанням стала комбінація яскраво – жовтого та сірого. Жовтий колір в стилізаціях вразить Вас своєю універсальністю! Проте модна палітра не всім знайома. Якщо Вам набридли стандартні класичні кольори – тоді ми з радістю познайомимо Вас з новими! Навіть коли на вулиці похмуро та тьмяно – жовтий колір подарує Вам тепло за лічені секунди!

З чим поєднати жовтий колір в стилізаціях?

Якщо не знаєте як поєднати кольорову палітру – надихайтесь природою! Найкращі кольорові комбінації заховані в пейзажах та прекрасних природних явищах. Жовтий – це один з найяскравіших та найприємніших кольорів в нашому житті. Тому не вагайтеся та стилізуйте його зі смаком! Стильний жовтий колір в стилізаціях – найкраще рішення для літа! 

  • лавандовий

Цей ніжний колір подарує Вам нагадування про лавандові поля на заході сонця. Така картина вдало інтегрується в одяг та створює незабутнє кольорове поєднання. Якщо Вам набридли класичні поєднання білого та чорного – лавандовий колір точно для Вас!

  • червоний 

Комбінація червоного та жовтого – це яскрава стилізація жовтого кольору! Червоний та жовтий належать до однієї палітри відтінків. Тому їхнє поєднання нагадає Вам захід сонця. Така романтична комбінація точно вразить Вас своєю насиченістю!

  • синій

Синій у всіх його відтінках залишається одним з найгарніших кольорів в палітрі. А його вишукане поєднання з жовтим та білим створить в образі елегантне поєднання прекрасного. Шукаєте натхнення – погляньте на небо! Саме там синій поєднується з жовтим якнайкраще!

Короткий топ на бретелях жовтого кольору в стилізації з джинсами та велосипедками
Короткий топ жовтого кольору – стильні моделі на eButik.com.ua

Кому пасує жовтий колір в стилізаціях?

Насправді він личить кожній жінці! Ми звикли відмовлятись від кольорів через сумніви у вдалому поєднанні з нашою зовнішністю. Проте секрет захований у відтінках. Варто звернути увагу лише на декілька факторів Вашої зовнішності та ідеальний відтінок жовтого знайдеться сам! 

  • волосся

Ви брюнетка, блондинка чи руда? Кожному з цих кольорів пасуватиме жовта палітра!  Красу брюнеток завжди добре підкреслює теплі жовті відтінки. Блондинкам пасуватиме холодна сторона жовтого кольору. Для рудих жовтий колір стане головною зіркою гардероба. Адже руде волосся вдало поєднується практично з усіма відтінками жовтого!

  • тон шкіри

Красивий жовтий колір в стилізаціях – це елегантний акцент Вашого буденного стилю. Проте варто приділити увагу тону Вашої шкіри. Адже саме він і є головним фактором вдалого кольорового поєднання! Для жінок з холодним тоном шкіри пасуватиме холодна палітра. А для теплого типажу ідеально підходять теплі відтінки! 

  • базовий гардероб

Важливу роль відіграє Ваш повсякденний стиль. Щоб якісно інтегрувати жовтий колір у Ваше життя Вам необхідно добре проаналізувати свою рутину. Жовтий колір пасує кожній. Проте якщо Ви працюєте в офісі з суворим дрес – кодом жовтий колір стане зіркою для парадного гардеробу. 

Актуальний жовтий колір в стилізаціях

Такий яскравий колір здатний підкорити кожну. Проте багатьом жінкам складно інтегрувати жовтий колір в щоденні образи. Проте модні подіуми та наш магазин завжди прийдуть на порятунок! Ми підготували для Вас декілька актуальних речей для базових образів. Модний жовтий колір в стилізаціях підкорить Вас своєю яскравістю!

  • пальто

Ваш гардероб складається з класичних костюмів та ділових образів? Тоді додайте до суворого образу пальто сонячно – жовтого кольору. Рутина здатна здаватись сірою та нудною. Проте таке пальто подарує Вашому життю нові фарби! 

  • джемпер

Жовтий джемпер стане чудовим додатком до базового гардероба. Він ідеально комбінується як з діловими слаксами, так і з простими джинсами. Надайте образу нових відтінків та підніміть собі настрій за пару секунд разом з яскравим жовтим джемпером. Він зігріє Вас як візуально, так і фізично!

  • спідниці

Жовтий колір у літніх стилізаціях додасть Вашому образу грайливості. Щоб Ваші базові образи залишались актуальними та не були нудними, ми радимо звернути увагу на яскраві спідниці. Жовта спідниця додасть образу романтичності та подарує справжній літній настрій простим шляхом! Вишуканий жовтий колір в стилізаціях – це легко!

Яскраві та базові аксесуари

Щоб Ваш образ залишався довершеним, стилісти радять не забувати про аксесуари. Ви надаєте перевагу класичним кольорам? Тоді додайте до базової палітри легкий акцент жовтого кольору. Стилізації на кожен день у жовтому кольорі покращать Ваш настрій без зайвих зусиль!

  • сумки жовтого кольору

Додайте до Вашого образу персональне сонце! Яскрава сумка чи рюкзак завжди добре поєднуються з повсякденними образами!

  • шарфи жовтого кольору

На вулиці холодно та похмуро? Сонячно – жовтий шарф стане справжньою знахідкою для похмурих днів! Не вагайтеся проявляти свою індивідуальність разом з теплим шарфом жовтого кольору!

  • прикраси жовтого кольору

А для поціновувачів мінімалізму ми радимо звернути увагу на вишукані кулони та сережки! Стиль та краса заховані в деталях. Навіть найпростіший кулон жовтого кольору здатен прикрасити Ваш образ якнайкраще!

Літній настрій разом з нами!

Літня мода пасує кожній жінці, а жовтий колір в стилізаціях – підкорить не одне жіноче серце. Тому не вагайтеся експериментувати та одягати речі нового стилю. Ми бажаємо бачити наших покупців стильними та впевненими у собі. Тому створюємо одяг для сильних та харизматичних жінок. Команда eButik.com.ua завжди слідкує за модними новинками. Саме тому наші каталоги та колекції постійно оновлюються та залишаються надзвичайно актуальними. Ми створюємо одяг за двома найголовнішими факторами: висока якість та низька ціна. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua із задоволенням спростить Вам життя та позбавить Вас довгих та нудних пошуків якісного одягу. Адже в спеціальних каталогах Ви знайдете ідеальний одяг. Усього кілька простих кліків – Ваш стильний образ готовий! Дозвольте собі більше разом із eButik.com.ua! Не забудьте переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсових курток! Бажаємо Вам приємних покупок та вдалого дня!

Перегляньте: Жіноча лляна сорочка – обов’язкове вбрання на літо

Прочитайте більше: Вінтажна сукня – чим відрізняється?