Стилізації в білому кольорі – ідеальний вибір на теплі дні

Стилізації в білому кольорі – ідеальний вибір на теплі дні

Літня пора по-особливому надихає на стильні образи. І у цій статті ми поговоримо про ще один тренд цього сезону – стилізації в білому кольорі. Не лише нам здається, що білий просто створений для літнього сезону. Адже саме він в ідеальний спосіб виділяє засмагле тіло та підкреслює насиченість соковитих відтінків. Образи в білому кольорі приречені на успіх. Вони асоціюються з романтичними побаченнями, прогулянками на морському узбережжі та особливими подіями. Хочете спробувати? Тоді вперед!

Стилізації в білому кольорі – що вибрати?

У цьому сезоні лідирує універсальність і прості комбінації. Ми все більше повертаємось до комфорту і надихаємось звичними для нас фасонами. Після карантинних обмежень важко відважитись на розкішні образи та й для багатьох модниць вони стали не актуальними. Адже з‘явився базовий стиль. Стилізації в білому кольорі можуть бути різними. Тут і спортивні монолуки та грайливе поєднання кольорів, фасонів і текстур. Більшість жінок відважуються на сміливі образи зі спокусливими міні, короткими топами та відкритими плечима. Лише погляньте, який образ можна створити з білою сукнею іспанкою. Додайте до неї плетені аксесуари та насолоджуйтесь довгоочікуваним відпочинком. Образи зі спортивними сукнями, контрастною сумкою та кепкою найкраще впишуться в атмосферу щоденних рішень. 

Стильні стилізації в білому кольорі – це про ніжність, стриманість і жіночність. Адже білий супроводжує нас під час особливих і надзвичайно інтимних подій. Сьогодні ми поговоримо про вуличні та класичні поєднання. Наприклад, білий піджак в поєднанні з джинсовими шортами і яскравим топом сподобається практично кожній дівчині. Такий образ з легкістю стане основою для будь-яких подій. Тут і сімейна прогулянка, тепла зустріч з друзями та вечірка під відкритим небом. Білі монолуки захоплюють своїм стилем. Вони приваблюють романтичним характером, який так манить багатьох модниць. Проте слід пам‘ятати про відповідну тональність і насиченість кольору. Адже молочний верх і білосніжний низ виглядатимуть не гармонійно. Це зіпсує не лише загальний вигляд, але й настрій в цілому. Бажаємо успіху!

Костюм білого кольору з топом без рукавів і брюками-кльош
Стилізації в білому кольорі – трендові фасони знайдете на eButik.pl!

Приклади стильних образів!

Перейдемо до улюбленої частини багатьох модниць. Адже саме в цій статті Ви знайдете максимум натхнення для себе, дізнаєтесь про гарячі новинки та наважитесь на модні експерименти. У цьому сезоні варто звернути увагу на білий колір. Стилізації з ним в головній ролі – це про успіх, стиль і легкість. Хочете бути в тренді? Тоді Ви потрапили в правильне місце! Ні для кого не секрет, що білий колір відноситься до класики. Це один з основних відтінків, який повинен бути в гардеробі кожної. Він створений для контрасту, адже ідеально виділяє інші кольорові мотиви. Це золотий стандарт кожної успішної стилізації, оскільки пасує практично кожній модниці. Розглядаючи стилізації в білому кольорі, неможливо не згадати про трендові брючні костюми. Такий вибір є надзвичайно універсальним. Адже верх і низ можна комбінувати з різними елементами одягу. Тут також варто спробувати мікс стилів і характеру. Додайте стильну толстовку з яскравим написом або ж зверніть увагу на кольоровий бомбер. Якщо ж душа потребує романтики, тоді лляні блузки та легкі сорочки гарантовано Вам сподобаються. 

Актуальні стилізації в білому кольорі важко уявити без стилю бохо. Так, саме він вражає своєю популярністю під час літнього сезону. Адже всі пляжні образи – це про вільні фасони суконь з мереживними вставками, воланами, бахромою та зав‘язками. Стилізації в білому кольорі в спортивному стилі також мають місце в нашому переліку стильного маст хев. Це про бавовняні костюми з шортами і футболкою. В даному випадку варто розглядати моделі в стилі оверсайз. Оскільки це зручно, стильно та модно. Стилізації в білому кольорі з ажурними топами та штанами вільного крою презентують практичність і легкість. Вони впишуться в стилістику будь-якої події, адже за допомогою аксесуарів можуть змінювати свій характер в цілому. Саме від Вас залежить, якою Ви будете сьогодні. Тому вперед за стильними фасонами одягу!

Стилізації в білому кольорі – поради експертів

Ми обожнюємо ділитись цікавими фактами та гарячими новинками в нашому блозі. Саме тому цій рубриці в нашій статті бути! Сьогодні ми поговоримо про популярність білого кольору. Зіпсувати образ з ним в головній ролі не так легко, але більшість жінок стикаються з цією проблемою. Перш за все страждає стилізація через неправильно підібрану гаму кольорів. Відтінків білого є дуже багато. Тут і кольори з холодним і теплим під тоном. З голубизною чи молочним відтінком або ж легкими нотами рожевого. Жіночі стилізації в білому кольорі приваблюють гармонійним виглядом. Адже по собі білий символізує стриманість. Класика завжди холодно відносилась до експериментів, тому на тональність варто звертати увагу. Далі поговоримо про крій. Існують міфи, що білий одяг здатен візуально повнити. Тому жінки з пишними формами відмовляються від носіння такого вбрання. Все через не правильно підібраний фасон одягу. Колір не впливає на Ваші форми, бо для когось чорний – це про зайві кілограми.

Час для покупок!

Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl створений з думкою про любителів модних образів. Адже ми прагнемо робити моду доступною для кожної. Саме в нас Ви знайдете широкий вибір моделей, кольорів і текстур. Оскільки модні рішення повинні бути багатогранними. З нами легко виглядати стильно та привабливо. Наші стилісти працюють над створенням актуальних образів, які гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Переконайтесь в цьому самі! А щоденні знижки та тематичні акції значно зекономлять Ваші гроші. Тому запрошуємо в eButik.pl!

Подивіться: Сумки на літо – збагати стилізацію модними аксесуарами

Перегляньте: Літня колекція 2022 – дізнайтесь тренди нового сезону