Стиль total look – що це і як стилізувати?

Стиль total look – що це і як стилізувати?

Ви завжди намагаєтесь бути в тренді та не відставати від новин світу моди? Тоді Ви точно вже чули про стиль total look. Він прийдеться до смаку кожній модниці. Боїтесь модних експериментів? З нами Вам нічого боятись, адже ми професіонали своєї справи. Тому з радістю розповімо Вам, як створити неперевершений образ в такому стилі!

Стиль total look який він?

Монохромні образи залишаються актуальними у будь-який сезон року. Вони ніколи не втрачають своєї популярності. Що таке стиль total look? Щоб створити правильний образ в цьому стилі, варто розуміти його концепцію. Актуальний стиль total look – образ, в якому всі речі витримані в одному кольорі. Ви вже не перший рік чуєте про total образи. Якщо розібратись в цьому глибше, то цей стиль має не один напрямок. Зараз ми разом із Вами розглянемо це питання детальніше. Total look може бути створений на основі речей одного бренду. Необов‘язково підбирати всі елементи образу в одному кольорі. Також total look – це копіювання образу знаменитості. Але сьогодні ми з Вами поговоримо про перший варіант цього стилю – монохромний образ. Які ж переваги в цього стилю? Образ в одному кольорі та його тонах візуально допомагає подовжити силует. А яка жінка не мріє виглядати стрункішою та вищою? Цю перевагу точно оцінять невисокі дівчата. Речі в одному кольорі та різної фактури допомагають створити неповторний та цікавий образ. Ви точно будете виділятись серед натовпу!

Як скласти стиль total look: секрети ідеального образу

Трендовий стиль total look приваблює мільйони жінок. І у магазинах ми можемо дозволити собі вибирати серед широкого асортименту стильного одягу в одній кольоровій палітрі. Щоб створити дійсно стильний образ, варто дотримуватись кількох правил. Ми рекомендуємо Вам при створенні образу в такому стилі підбирати речі трохи різних, але близьких за колірною гамою відтінків. Зараз ми пояснимо це на прикладі. Вибираєте піджак та спідницю в одному кольорі? Тоді найкращим доповненням до Вашому образу буде сорочка на кілька тонів світліше чи темніше. Важливий момент: краще підбирати речі з різною фактурою матеріалів. Адже речі в одній кольоровій гамі з різних матеріалів поєднуються в елегантний образ. Рекомендуємо звернути увагу на аксесуари. Багато хто недооцінює їх. Але вони в образі відіграють доволі значну роль. Аксесуари найкраще обирати у відповідній палітрі до тону вбрання. Або ж у контрастній. Як це зрозуміти? Уявіть собі total black look. Найкраще з ним контрастуватимуть аксесуари у червоному кольорі. Найуніверсальнішим варіантом серед взуття є моделі у бежевому кольорі.

Популярний стиль total look: чорний та білий

Саме у чорному кольорі такий стиль виглядає неймовірно привабливо. І безліч зірок надають перевагу саме йому. Такий образ говорите про Ваше витончене та елегантне відчуття смаку. Total black look можна одягнути на будь-яку подію. І зараз Ви самі у цьому переконаєтесь. Наприклад, для офісу Ви можете створити елегантний стиль total look на основі чорного костюму та сорочки. Взуття так само краще підібрати у темному кольорі. Доповніть свій неповторний офісний образ чорною шкіряною сумкою. Бажаєте створити вечірній total black? Поєднання чорної сукні та чорного пальто допоможуть Вам створити неперевершений образ. Найкращим доповненням буде замшевий клатч. Розбавити будь-який чорний образ допоможе насичений червоний манікюр. Тепер поговоримо про повну протилежність чорному – білий образ. Хибно вважати, що білий можна носити лише в теплу пору року. Ви спокійно можете створювати з ним найрізноманітніші осінні образи. Білий личить усім без виключення. Він здатний зробити будь-яку жінку вишуканою. Розбавте свій total white look яскравими акцентами.

Чорний костюм з трьох частин з магазину https://ebutik.com.ua
Жіночий total look у чорному кольорі виглядає неймовірно стильно та ефектно! Цю та інші моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

Ніжний стиль total look: легкі поєднання на щодень

До базової палітри ми відносимо бежевий та всі його інтерпретації. Для створення неймовірного образу в стилі total look Вам знадобиться акцент на різноманітності фактур. Це найкращий спосіб зробити образ цікавим. Використовуйте бежеві відтінки. Для елегантного образу на кожен день Вам підійдуть брюки з бавовни та драпове пальто. Пальто повинне бути на кілька тонів темніше. Щоб осінь була ще стильною, ми рекомендуємо Вам підібрати до свого образу капелюх в тон брюк. Жіночий стиль total look поєднує в собі усі Ваші найулюбленіші комбінації. Для офісного луку Вам знадобиться спідниця-олівець та карамельна блуза. Взуття до такого образу варто вибирати на кілька тонів темніше, ніж спідниця. А ось прикраси варто підібрати в бежевій палітрі. А як щодо чогось більш строгого? В такому випадку варто звернутись до трендового сірого кольору. І хто сказав, що сірий нудний? Ви точно помиляєтесь! Одяг в стриманих кольорах здатний підкреслити красу будь-якої жінки. Вузька сіра спідниця класно буде поєднуватись з гольфом та шкіряною косухою на кілька тонів темніше.

Настав час для шопінгу!

Вас надихнув вишуканий стиль total look? Зараз у Вас є найкраща можливість оновити свій гардероб та зануритись у моду з головою! Більше не потрібно відкладати шопінг! Ви здатні щодня насолоджуватись неперевершеними образами на повну! З онлайн-магазином жіночого одягу ebutik.com.ua це можливо! Оцініть усі переваги зручного онлайн-шопінгу. Ми переконані: у Вас більше не виникне бажання стояти у довгих чергах в примірочну в торгових центрах. Сучасні жінки шопляться лише онлайн. Адже шалений ритм життя не дозволяє витрачати дорогоцінний час на усілякі дурниці. Будьте собою та демонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу від ebutik.com.ua. Щодня ми оновлюємо наші каталоги. Тому наш широкий асортимент одягу та аксесуарів здатний задовольнити Ваші найпотаємніші бажання. Не гайте час дарма – мерщій переглядайте наші каталоги. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш асортимент стильних жіночих джинсових курток. Якісна джинсовка легко стане вдалим доповненням будь-якого образу. Бажаємо Вам вдалого дня та приємного шопінгу!

 

Читай також: ВЕЛЮРОВИЙ ОДЯГ: З ЧИМ НОСИТИ ВОСЕНИ?

Тебе також може зацікавити: ДЛИННЫЙ КАРДИГАН — МОДНЫЙ ХИТ ЭТОЙ ОСЕНИ!