Стиль спорт-шик – трендове поєднання класики та спортивного вбрання

Стиль спорт-шик – трендове поєднання класики та спортивного вбрання

Ви понад усе цінуєте комфорт у образах? Ви надаєте перевагу молодіжній моді? Ведете активний спосіб життя? Стиль спорт-шик точно прийдеться Вам до смаку! Ми переконані: Ви точно не захочете із ним розлучатись. Адже комфорт та стиль – найкраще поєднання. Наша команда із задоволенням розповість Вам про особливості та актуальні тренди цього стилю.

Стиль спорт-шик що це?

Трендовий спорт-шик на осінь можна охарактеризувати наступними словами: зручність, природність та демократичність. Жіночий стиль спорт-шик – це можливість для стильних експериментів. В ньому не існує непорушних правил чи обмежень. Проте кількох правил все таки варто дотримуватись. По-перше, це гармонія фактур матеріалів. Тут варто розуміти, що поверх спортивного костюму Ви не можете одягнути шкіряну куртку чи кашемірове пальто. Поговоримо про поєднання кольорів в образі. В цьому стилі використовують насичені та сміливі кольори. Базою вважаються чорний та білий. Бажаєте створити гармонійний образ? В такому випадку Вам потрібно поєднати не більше, ніж три кольори в одному образі. І один з них повинен бути базовим. Чорний або білий. Якщо ж у Вас виникла ідея задіяти у образ речі з принтами, тоді Вам варто знати: флористичні мотиви точно не умісні в цьому стилі. Цей стиль передбачає використання колор-блоку, вбрання у смуги та спортивні написи. Ми рекомендуємо Вам уникати лейбли та ярлики. Таке вбрання буде не доречним. Отож, тепер Ви знаєте усі ознаки цього стилю. 

Велюровий костюм голубого кольору з короткою кофтою на замок з капюшоном
Велюровий костюм у стилі спорт-шик – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Стиль спорт-шик на осінь: кому личить

Такий стиль ідеально підходить для людей, які ведуть активний спосіб життя. Ви цінуєте зручність та комфорт понад усе? Вам подобається одяг з натуральних тканин? Проте Ви не відмовитесь від створення цікавих та незвичних образів? Популярний стиль спорт-шик однозначно був створений саме для Вас! Переважно, цей стиль обожнює молоде покоління. Молодь спортивна та уважно слідкує за своїм здоров’ям. Але це не означає, що цей стиль доступний лише струнким дівчатам. Навіть красуням з пишними формами легко вдастся створити образ в цьому стилі. Не існує жодних обмежень, тим паче вікових. Жінка будь-якого віку виглядатиме гармонійно в такому образі. Гламурний стиль дозволяє створювати повсякденні образи, які будуть доречні не лише на прогулянці, але і у офісі. Безумовно, якщо Ваша робота не передбачає суворого дрес-коду. Тому Ви спокійно можете насолоджуватись неймовірними образами у цьому стилі на пікніку, прогулянці з друзями та навіть на роботі! Зручність необхідна щодня. То для чого позбавляти себе задоволення носити комфортний та стильний одяг?

Зручний стиль спорт-шик: що потрібно мати в гардеробі 

Стиль спорт-шик у осінніх поєднаннях створюється на основі базового гардеробу. І ми із задоволенням розповімо Вам, що повинен містити такий гардероб. Важливо зрозуміти: вбрання для занять спортом та одяг в стилі спорт-шик – це абсолютно різні речі. І зараз ми пояснимо Вам у чому полягає різниця. Уявіть собі джоггери з тканини з паєтками. Навряд чи Ви б дозволили собі одягнути таке у спортивний зал. Адже в такому вбранні було б некомфортно займатись. Але така річ чудово підійде для створення стильного образу. Що повинно бути у Вашому гардеробі? Трикотажна майка, широка футболка або кроп-топ, спортивні штани з лампасами, легінси або мішкуваті штани-банани, сукня прямого крою, світшот, тенісна спідниця, олімпійка або бомбер, куртка-парка, косуха або пальто прямого крою. З такими речами Ви здатні легко створити ідеальний образ. Поговоримо про взуття. Адже взуття відіграє важливу роль в образі. Вам точно не обійтись без звичайних білих кросівок чи кедів. Також зверніть увагу на класичні туфлі-човники. Спробуйте створити свій неповторний образ. 

Актуальний стиль: аксесуари до образу

Жодний образ не буде повноцінним без аксесуарів. Стильний стиль спорт-шик – тому не виключення. Він поєднує в собі зручність та жіночність. Що може зробити жінку в сукні ще більш красивою? Звісно, що аксесуари. Правильні аксесуари додають образу своєрідного шику. Запам‘ятайте: цей стиль не може поєднуватись з сережками, кільцями та браслетами з дорогоцінних металів. Уникайте прикрас з камінням. Навіть найкрасивіше у світі кольє не може вписатись у такий стиль. Залиште його для створення інших образів. Доповніть свій неперевершений образ стильними сонцезахисними окулярами. Спробуй відшукати оригінальну форму та забарвлення оправи. Зверніть увагу на фітнес-браслети та об’ємні яскраві прикраси з пластика. Такий браслет не лише допоможе Вам контролювати фізичну активність, але і зробить Ваш образ довершеним. Жінки не уявляють свого життя без сумок. Ми пропонуємо Вам надати перевагу об‘ємній місткій сумці з принтом або зручному рюкзаку. Нехай усе необхідне завжди буде під руками! У холодний період року доповніть стилізацію гетрами, гольфами або високими шкарпетками. 

Настав час для шопінгу! 

Стильний та дешевий стиль спорт-шик – це реально? З інтернет-магазином жіночого одягу eButik.com.ua все можливо! Досить мріяти! Настав час оновлювати свій гардероб та здійснювати найпотаємніші модні мрії. З нами Ви здатні щодня неперевершено виглядати. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua – це суцільне задоволення. Переконайтесь у цьому на власному досвіді. В нас Ви швидко та легко знайдете все необхідне для створення ідеального образу. Досить витрачати свій час на пошуки одягу в торгових центрах. Такий шопінг вже давно у минулому. Сучасні жінки економлять свій час разом із eButik.com.ua. Доєднуйтесь і Ви до стильних та прогресивних. Ви будете приємно здивовані нашим широким асортиментом одягу та демократичними цінами. В нас Ви ніколи не знайдете високі ціни. Адже справжня мода доступна для кожного. Рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих спортивних костюмів. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! Будьте собою та продемонструйте свою індивідуальність за допомогою стильного одягу від eButik.com.ua!

Читайте: Волани в одязі – модна тенденція

Дізнайтесь більше: Трикотаж у осінніх стилізаціях – поради стилістів