Стиль сафарі – дізнайтесь його таємниці

Стиль сафарі – дізнайтесь його таємниці

Ви бажаєте зануритись у літо на повну? Вас приваблюють мандри та пригоди? Тоді стиль сафарі точно був створений саме для Вас! Цей стиль з’явився завдяки мисливцям, мандрівникам та тим, хто не уявляє свого життя без подорожей та єднання з природою! Проте сьогодні ми здатні легко інтерпретувати цей стиль навіть у офісні образи! Світові дизайнери щороку демонструють нам новий погляд на цю модно течію. Їх надихає природа на створення нових шедеврів! Бажаєте спробувати на собі вплив цього стилю? Ми знаємо, як Вам допомогти! Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для створення ідеального образу в стилі сафарі!

Стиль сафарі: історія виникнення

Слово “safari” з’явилось ще у далекому 19 столітті. Всі ми знаємо про пристрасть чоловіків до полювання. Заможні чоловіки частенько хотіли себе потішити можливістю поїхати у Африку та спробувати себе у ролі мисливця. І з метою створення максимально комфортних та безпечних для себе умов була обрана палітра для одягу в натуральних кольорах. Ось такі перші згадки про одяг в стилі сафарі. Вперше в моді цей стиль з’явився саме завдяки легендарному Ів Сен Лорану. Цей чоловік був родом з Алжиру. І як справжній захисник своєї Батьківщини, він проходив військову службу. Уніформа мисливців та стиль мілітарі надихнули його на свторення сафарі. Тому вже у 1966 році світ вперше побачив цей стиль у рамках паризької неділі моди. Людство було приємно вражено простотою та універсальністю цього стилю. Тому вони одразу ж вподобали його. Першим характерним елементом гардеробу став піджак в стилі сафарі. Він був золотою серединою між курткою та блузкою. Голлівуд одразу ж популяризував цей стиль у мільйонних масштабах. З тих пір цей напрямок не втрачав своєї актуальності!

Костюм бежевого кольору з завуженими штанами та коротким топом з манжетами внизу
Костюм в стилі сафарі – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Головні ознаки стилю

Стиль сафарі в моді – це поєднання колоніального, спортивного та стилю мілітарі. Характерна особливість цього модного напрямку – особлива кольорова палітра. Природні відтінки в спокійній гамі – ось те, що характеризує улюблений багатьма стиль. Хоча зараз дизайнери іноді створюють цікаві поєднання з доволі таки нехарактерними кольорами – синім, білим та теракотовим. Ось класичні кольори-представники: молочний, бежевий, хакі, коричневий, оливковий та шоколадний. Також блузки в стилі сафарі або сукні можуть бути принтовними. Серед принтів – анімалістика та забарвлення у стилі камуфляж. Для виготовлення одягу в такому стилі використовують лише натуральні матеріали. Ніякої синтетики! Забудьте про неї! Тільки натуральність! Бавовна, льон, шкіра – ось ідеальні кандидати для пошиття одягу. Матеріал повинен бути міцним, гіпоалергенним та дихаючим! Характерні ознаки стилю: накладні кишені, погони, комір-стійка, широкі пояси, великі гудзики. Всі ці елементи були обов’язковими атрибутами воєнної форми солдатів-колонізаторів Африки та Індії. 

Сукні в стилі сафарі: огляд моделей

Найлегший спосіб створити стильний образ в стилі сафарі – одягнути сукню! Цей предмет жіночого гардеробу вражає своєю практичністю. Одна річ і Ваш образ фактично готовий! А сукня в такому стилі – справжня знахідка для жінок. Адже найчастіше вона виготовляється з легкого матеріалу, що практично не мнеться. У такому вбранні Вам не буде гаряче навіть у найспекотніший день літа!  І зараз ми розглянемо разом із Вами найпопулярніші моделі суконь:

  • коротка сукня

Ця модель навіює нам вайби далеких 1980-их років. Свобода та природна краса – ось головні характеристики тих часів. Доповніть таку сукню стильним взуттям та капелюхом від сонця!

  • сукня довжиною міді

Ця довжина – головний атрибут цього року. Універсальна довжина зробить Ваш образ беззаперечним. Міді добре виглядає на низеньких та на високих струнких красунях. Така сукня стане універсальним солдатом у Вашому гардеробі!

  • довга сукня

Ідеальний варіант для створення повсякденних образів. У такому вбранні Ви сміливо можете прийти влітку у офіс. Додайте акценту за допомогою плетених сережок та широкого поясу. 

Стилізація в стилі сафарі

Ви завжди прагнете бути у курсі всіх актуальних трендів? У Вас виникло бажання створити образ в цьому стилі? Ми підготували для Вас невеликий гід з маст-хев покупок для створення довершеного образу! Сорочка в стилі сафарі – це основа основ. Головна особливість такої сорочки – накладні кишені. Ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на бежевій палітрі. Так як такі відтінки найлегше комбінуються з іншими складовими образу. Наступний елемент – штани карго. Характерна особливість таких штанів – також наявність кишень. Ця модель з’явилась ще у далеких  1930-их роках. І носили їх тоді не красуні, а британські солдати. Такі брюки важко назвати універсальними. Їх не так просто стилізувати. Проте вони можуть додати Вашому образу певного шарму! Щодо кольорів, то краще зупинитись на палітрі натуральних кольорів. Такі брюки ми рекомендуємо доповнити ременем. Широкий шкіряний або вузький плетений – обирайте на свій смак! Тепер ми підійшли до взуття. Воно повинне бути зручним та натуральним. Найкраще – надати перевагу сандалям з джгута або моделям з ремінцями. І як можна забути про головний атрибут стилю – капелюх? Без нього ніяк не обійтись! Солом’яний капелюх з жорсткими полями – ідеальне довершення Вашого образу!

Настав час для шопінгу!

Ви у захваті від цього стилю? Ми також! Не варто стримувати свої бажання! Отож, настав час створити неперевершений літній образ! А де можна швидко та якісно придбати необхідні речі? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua зможе Вам допомогти! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна людина варта лише найкращого. Тому ми вкладаємо всі наші сили в здорове поєднання високої якості та низької ціни. З нами Ви можете забути про приголомшливі ціни та черги. Наша команда активно слідкує за тенденціями зі світу моди. Ми обожнюємо дарувати жінкам щастя шляхом якісних матеріалів та низьких цін. Більше не потрібно шукати стильні речі у торгових центрах. А про черги на касах Ви можете з полегшенням забути! З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих топів. Будьте неперевершеними щодня! Адже кожен заслуговує одягатись стильно! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Прочитайте: Блузка на літо – топ 5 фасонів

Перегляньте також: Футболки з принтом – літня необхідність