Стиль ампір в моді – який він?

Стиль ампір в моді – який він?

Ні для кого не секрет, що мода – це поняття змінне. Проте рано чи пізно багато чого повертається до нас з минулого. І з кожним роком все більше минулого знаходить своє місце у сучасності. Стиль ампір не став тому винятком. Його головні характерні особливості настільки вдалі, що це дозволяє цьому стилю утримуватися на модних теренах вже протягом тривалого відрізку часу. Ви до сих пір не знайомі з цим дивовижним стилем? Тоді наша команда із задоволенням розповість Вам історію стилю та усі нюанси для створення ідеального образу!

Стиль ампір в моді: історія виникнення

Класичний стиль ампір проіснував не надто багато. Лише чверть століття. Проте він надовго завоював серця красунь. Сучасні жінки сміливо трансформували його під свої потреби. Після часів Великої французької революції спостерігалась рівність між різними соціальними верствами. Суспільство стало демократичним та прогресивним. Це послугувало початку нової епохи. І, звісно, ці зміни не могли обійти стороною моду. Красуні та красені нарешті позбулись важких та незручних високих перук та химерних аксесуарів. Людство вирішило повернутись до натуральності. Натуральність віталась у всьому. Простота, ніжність та витонченість – ось головні пріоритети того часу. У той час на імператорський престол Франції зійшов Наполеон І Бонапарт. Його чарівна дружина і королева Франції Жозефіна приголомшила всіх своєю неповторною вродою. І саме вона стала натхненницею для створення нового стилю! І мільйони красунь та королеви інших країн бажали бути схожими на Жозефіну! Так і з‘явився цей дивовижний стиль!

Елементи ампіру в сучасних нарядах

Сьогодні ми поєднуємо різні стилі між собою. Щось позичаємо з минулого. А дещо створюємо. Вишуканий стиль ампір знаходь місце і у сучасності. Сучасне вбрання може мати доволі та у коротку довжину. Наприклад, як сукні baby doll. Але обробка вбрання вже набагато скромніше, аніж у моделях початку ХIХ століття. Найголовніша ознака стилю ампір – завищена талія. Цей момент залишається незмінним вже на протязі багатьох років. Цей стиль знайшов своє місце у світі весільних та вечірніх суконь. Знаменитості також обожнюють одягати сукні в цьому стилі! Сучасні моделі мають ліф у цьому стилі та широкі бретелей або довгі рукава. Глибина декольте також може варіюватись: від невеликого до відвертого. Під час пошиття вечірніх суконь дизайнери дотримуються класичних канонів. Спідниця повинна бути максимально довгою. Іноді навіть зустрічаються варіанти з невеликим шлейфом. Деякі варіанти дизайнери декорують. Це Вам може видатись дивним, проте цей стиль чудово поєднується з діловим. Лаконічна сукня з невеликим декором може легко стати ідеальним варіантом для створення офісного образу.

Стиль ампір переваги

Елегантний стиль ампір дуже універсальний. Тому він личить жінкам фактично з будь-якої фігурою! Вбрання у цьому стилі красиво облягає зону декольте. Краса Ваших грудей підкреслюється якнайкраще! А все інше приховується спадаючою тканиною. Ви струнка та висока? Тоді такий облягаючий ліф підніме Ваші груди. А вільна спідниця зробить силует Вашої фігури більш жіночним. Жінки з апетитними формами також можуть насолодитись вбранням у цьому стилі. Такий фасон одягу підкреслить Ваші переваги та допоможе приховати недоліки. Саме висока талія робить чудеса. Така посадка речей личить жінкам з будь-яким типом фігури. Адже ніхто ніколи не відмовиться від довгих ніг, чи не так? А саме завдяки такій посадці Ви будете здаватись вищою! Під таке вбрання Ви маєте можливість носити будь-яке взуття, яке Вам до вподоби. Воно не обов’язково повинне бути на підборах. Пласкій хід також вітається. Отож, кожна красуня здатна насолодитись вбранням у такому стиля та відчути себе грецькою богинею. А чому б і ні? Життя надто коротке, щоб відмовляти собі у задоволеннях!

Сукні в стилі ампір з асортименту магазину https://ebutik.com.ua
Хочеш виглядати неймовірно витончено та розкішно? Сукня в стилі ампір – це те, що тобі потрібно! Магазин https://ebutik.com.ua!

Як носити плаття в стилі ампір?

Доповнення до сукні в стилі ампір повинні бути в тому ж самому стилі. Головними аксесуарами повинні бути браслети. Масивні та розкішні – вони якнайкраще підкреслять красу та витонченість Вашого тонкого зап’ястя. Також до такого вбрання підійдуть намиста середньої величини та великі сережки. Саме аксесуари надають образу завершеності. Взуття до такої особливої сукні також повинне бути особливим та відповідним. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу плетеним босоніжкам з золотистими або срібними тонкими ремінцями на плоскій підошві. Такий варіант ідеально пасує під грецький стиль. Ви бажаєте одягнути багатошарову сукню? Тоді Вам краще взути щось на підборах. Босоніжки на високій шпильці чи туфлі-лодочки стануть чудовим доповненням до образу! І не забудьте про зачіску. Вона відіграє дуже важливу роль в образі. Легка накрутка або дулька стануть найкращим варіантом для виходу в світ! Також можна прикрасити зачіску маленькими квітами. Такий штрих додасть Вашому образу елегантності. Ви матимете просто неперевершений вигляд!

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах? Високі ціни не відповідають якості речей? Ви не бажаєте витрачати свій час на нудні пошуки потрібного? Ми знаємо вирішення Ваших проблем! З https://ebutik.com.ua шопінг – це суцільне задоволення для кожної жінки. Декілька кліків і Ваш ідеальний образ готовий! Наші каталоги задовольняють модні потреби будь-якої жінки! Ми завжди тримаємо руку на пульсі модних трендів! Наша мода доступна для кожного. Наші клієнти стильні та щасливі! Витрачайте час на приємні речі, а не на довгі черги у магазинах! З нами легко виглядати стильно та суттєво зекономити гроші!Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна людина варта лише найкращого. Тому ми вкладаємо всі наші сили в здорове поєднання високої якості та низької ціни. Наша команда виготовляє одяг за найновішими трендами та створюємо спеціальні каталоги для легкого пошуку. Виглядати неперевершено – це мрія кожної жінки будь-якого віку! Наші речі потішать Вас своєю відмінною якістю та приємною ціною. Шопінг ще ніколи не був таким доступним! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент якісних жіночих сережок. Виглядати на всі сто щодня – це реально! Бажаємо Вам гарного дня та продуктивного шопінгу!

 

Читай також: ЖІНОЧІ СОРОЧКИ – ВБРАННЯ БЕЗ ЯКОГО ВАЖКО ОБІЙТИСЬ ЦІЄЇ ОСЕНІ!

Дивись також: ПРИНТ «ГУСЯЧА ЛАПКА» – ЯК СТИЛІЗУВАТИ ТА КОМУ ПІДХОДИТЬ?