Стильні толстовки – нові моделі та тренди

Стильні толстовки – нові моделі та тренди

Бажаєте швидко та легко створити трендовий осінній образ? Ви цінуєте комфорт та тепло понад усе? Ми точно знаємо, без чого Вам не обійтись цієї осені! Стильні толстовки допоможуть Вам у створенні неперевершених образів. З ними Ви будете відчувати себе впевнено та комфортно. Ви ще до сих пір не придбали свою ідеальну толстовку? Тоді наша команда експертів поспішає Вам на допомогу! Ми допоможемо Вам з модними пошуками!

Актуальні стильні толстовки: огляд моделей 

Широке різноманіття модельного ряду здатне задовольнити бажання будь-якої красуні. Існує міф, що толстовки додають зайвого обсягу фігурі. І прийнято вважати, що це елемент спортивного стилю. Проте різновиди цього елементу жіночого гардеробу говорять нам зовсім про інше. Укорочені стильні толстовки, варіанти з капюшоном або без нього, з кишенями та без, подовжені толстовки – і це ще далеко не всі можливі варіанти. Ви любите виділятись серед натовпу? Тоді Вам точно варто звернути увагу на варіант у вигляді сукні. Така толстовка виглядає незвично та яскраво. Ви можете носити її у якості самостійного предмету гардеробу. Така покупка стане чудовою альтернативою осінній сукні. Адже у такій толстовці-сукні Вам буде затишно та комфортно. Ідеальний варіант для тих, хто живе активним стилем життя. Укорочені моделі ми рекомендуємо для струнких красунь з довгими ногами. А ось подовжені толстовки допоможуть приховати недоліки Вашої фігури. Восени особливою популярністю будуть користуватись моделі з капюшоном та утеплені варіанти. Тому рекомендуємо Вам звернути увагу на ці два варіанти. 

Толстовка світло-рожевого кольору в поєднанні з джинсами
Стильна толстовка – трендові фасони на eButik.com.ua!

Яскраві стильні толстовки: актуальні кольори

Тут Ви маєте повну свободу вибору. Адже сьогодні у моді бути собою. Тож не стримуйте свої бажання та реалізовуйте їх! У моді не лише яскраві кольори, а і спокійні та пастельні варіанти. Однотонні стильні толстовки легко стануть основою неперевершеного образу. І серед великої кольорової палітри Ви точно здатні відшукати свій ідеальний варіант. Але ми пропонуємо Вам розглянути найпопулярніші рішення для осені. І ні, мова не піде про чорний. Ми взагалі рекомендуємо Вам мінімізувати присутність чорного кольору у Вашому гардеробі. Осінь – не привід сумувати. Чудовою ідею стане придбати толстовку в білому кольорі. Він личить усім без виключення. Цей базовий колір ніколи не втратить своєї актуальності. Наступний варіант – толстовка у сірому кольорі. Цей колір завжди присутній у нашому улюбленому casual стилі. Тому з ним Ви легко здатні створити не один комфортний повсякденний образ. Ще один чудовий варіант – камуфляжне забарвлення. Така толстовка додасть Вашому образу своєрідного характеру та стилю. І хто сказав, що камуфляж можуть собі дозволити носити лише чоловіки? 

Стильні толстовки з принтами: що у моді

Речі з принтами здатні додати будь-якому образу родзинки. Тому ми рекомендуємо Вам звернути увагу на ці трендові стильні толстовки. І зараз ми разом із Вами дізнаємось про найактуальніші принти цього сезону. І перший у нашому списку – принт в смужку. Найрізноманітніші смужки набирають шалених обертів популярності. У тренді різнокольорова вертикальна смужка. Яка допоможе Вам виглядати стрункіше. Хаотичний смугастий принт – ще один привід для модних експериментів. Важко не згадати про клітинку. Картаті принти знову опинились на піку своєї популярності. Шахматка – легендарна клітинка цієї осені. І Ви просто зобов’язані створити з нею стильний образ. Абстрактні принти створюють цікаві ефекти на одязі. Мода стає справжнім витвором сучасного мистецтва. Тому не дивно, що дизайнери вирішили надихнутись живописом. Принт tie dye – ще один доказ того, що людській фантазії не існує меж. Актуальними залишаються навіть варіанти ще з далеких 60-их років. Ніжні натури оцінять нові інтерпретації квіткового принту. З ним Ви точно здатні створити жіночний образ.  

Стильні толстовки на осінь: як вибрати

Важливо не помилитись з розміром. Повірте: розмір має велике значення. Жіночі стильні толстовки повинні на Вас добре сидіти. Маленький розмір створюватиме додатковий дискомфорт. А надто велика кофта буде виглядати на Вас досить недоречно. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на стильні толстовки oversize. Такий крій зараз знаходиться на піку моди. Це найкращий варіант розміру, якщо Ви не бажаєте витрачати багато часу на пошуки свого. Обов’язково потрібно звернути увагу на матеріал толстовки. Надавайте перевагу лише натуральним матеріалам. Адже синтетичні матеріали можуть викликати неприємні подразнення на шкірі. Шукаєте теплу толстовку? Тоді обов’язково перегляньте асортимент утеплених моделей. В такому вбранні Вам буде комфортно провести цілий день. Вибираєте щось з принтованих моделей? Обов’язково зверніть увагу на якість друку. Адже неякісний принт втратить свій привабливий зовнішній вигляд вже після першого прання. А хто хоче потрапити у таку ситуацію? Тому якість понад усе. Також не забудьте перевірити міцність та рівність швів на толстовці.  

Настав час для вдалих покупок

Дешеві стильні толстовки зачекались на Вас на просторах інтернет-магазину eButik.com.ua. Ми пропонуємо Вам отримати справжнє задоволення від шопінгу та забути про всі попередні невдалі покупки. Адже кожна жінка заслуговує виглядати щодня неперевершено. Годі мріяти – час діяти! З нами Ви здатні створити стильний образ за лічені хвилини. Більше не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на пошуки одягу в торгових центрах. Наші каталоги містять усе, що Ви так давно шукали. Ви будете приємно здивовані нашими низькими цінами та неймовірно високою якістю речей. Адже ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. І зовсім не обов’язково витрачати купу грошей на одяг. З нами Ви здатні заощадити час та гроші. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних базових жіночих костюмів. Якісний костюм точно повинен бути в Вашому гардеробі. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Подивіться: Однотонні кофти – стильне доповнення базового гардеробу

Перегляньте також: Як вибрати жіночий кардиган на осінь?