Стильні принти цієї осені

Стильні принти цієї осені

Осінній сезон завжди дивує сміливими принтами та цікавими фасонами вбрання. Не дивно, адже осінь несе в собі атмосферу змін: ми залишаємо літній одяг і починаємо утеплятись, шукаючи затишні комбінації. Принти цієї осені заслуговують на те, щоб про них розповідали. Оскільки вони підкорили серця багатьох жінок, які невпинно слідкують за модними тенденціями. Не можете наважитись на екстравагантні мотиви, почніть знайомство з вічної класики. Саме про неї та новинки цього сезону ми розповімо нижче. Готові? Тоді, поїхали!

Принти цієї осені – на що варто звернути свою увагу?

Всім відомо, що однотонне вбрання відноситься до базового гардеробу та приваблює своєю простотою і лаконічним дизайном. Безсумнівно, практично у кожному гардеробі знаходиться чимало речей у цьому стилі. А фанати мінімалізму просто божеволіють від популяризації бази. Але слід відмітити, що принти не втрачають своєї популярності. Кожного сезону вони з новою силою завойовують жінок, котрі готові наважитись на модні експерименти. Стильні принти цієї осені не лише допоможуть виглядати впевнено та неповторно, але й дозволять підкреслити свою особливість. Адже кожна з нас має свій індивідуальний стиль, який не завжди готова втілити у реальність. Не варто відмовлятись від себе та втрачати гармонію з внутрішнім світом. Наважтесь на експерименти! Почніть з найменшого та надзвичайно успішного – клітинки. Саме принт в клітинку відноситься до позачасових візерунків, які не втрачають своєї актуальності. А відроджуються у нових варіантах, кольорових рішеннях і структурі. Якщо ж клітинка для Вас надто вінтажна, зверніть увагу на делікатні горохи. Вони з легкістю створять романтичні поєднання та підкреслять жіночність. Якщо ж і вони здаються Вам нудними чи взагалі не відповідають Вашим очікуванням – смужки прийдуть на допомогу. Ідеальна геометрія, яка з легкістю пасуватиме у різноманітних стилях: від елегантного до повсякденного. Або ж перегляньте нові трендові принти цієї осені, які ми зібрали у статті нижче!

Довга сукня в тваринний принт з відкритими плечима
Принти цієї осені – трендові рішення на eButik.com.ua!

Тваринний принт – знову на вершині популярності!

У тваринний принт модниці закохались після показу Крістіана Діора, який створив колекцію суконь з леопардовим візерунком. Відтоді, більшість дизайнерів хотіли повторити успіх відомого митця, що і сприяло швидкому впровадженню цього принта в моду. Жінки цінували цей сміливий та оригінальний візерунок за його провокативність і надзвичайну енергетику. Адже саме тваринні мотиви випромінюють успіх, хитрість і швидкість. Звичайно, даний принт можна приборкати і створити прості та лаконічні поєднання, які виглядатимуть надто романтично. Наприклад, вибрати жіночі спідниці. Саме вони у поєднанні з базовим і однотонним верхом готові освіжити образ і зрівноважити його запальний характер. До них слід обрати будь-яке улюблене зручне взуття: чи то балетки на низькій платформі чи то білі кеди, які ідеально пасуватимуть до білої футболки оверсайз чи лонгсліву або ж замшеві козаки. Тваринні принти цієї осені також поширюються у верхньому одязі. Це надзвичайно сміливо, проти максимально стильно.

Пам’ятайте про баланс і кольорову гармонію. Якщо Ви обрали принтований верхній одяг, тоді не забувайте поєднувати його з однотонними елементами вбрання. Це допоможе виглядати не надто провокативно та ідеально пасуватиме для будь-яких подій. Жіночі светри також не відстають у списку популярного осіннього вбрання в принт. Саме вони ідеально пасуватимуть у повсякденних рішенях. Найчастіше їх стилізують з джинсами-кюлотами, момами чи моделями прямого крою. Пограйте з контрастами, адже цієї осені хочеться виглядати по-особливому!

Принти цієї осені: як на рахунок гусячої лапки, тай-дай і ромбу?

Актуальні принти цієї осені приваблюють новинками та цікавими кольоровими поєднаннями. Наприклад, аристократичний принт гусяча лапка цієї осені дивуватиме модниць поєднанням яскравих і пастельних відтінків. Класичний чорно-білий візерунок також залишатиметься актуальним, проте цієї осені слід запалювати барвами. Тому поєднання бежевого та білого, яскраво-рожевого та бірюзового, синього та червоного, помаранчевого та жовтого виглядатиме спекотно. Варто звернути увагу на жіночі піджаки, костюми та пальта у цьому принті. Саме вони стильно виглядатимуть у різних комбінаціях, підкреслюючи стриманість і лаконічний дизайн. Принт тай-дай було винайдено ще у 70-х роках так званими “дітьми сонця”. Він почав активно себе проявляти весною та літом, проте цієї осені більшість дизайнерів не готові його відпускати. Тому його сміло можна віднести до популярних принтів цієї осені. Цікаве та незвичайне поєднання кольорів і створення так званого вареного ефекту в одязі допомагає створити стильні та розслаблені поєднання. Найчастіше можемо зустріти його на толстовках і худі, спортивних костюмах чи футболках. Ці моделі ідеально вписуються у концепцію осіннього стилю кежуал, тому варті Вашої уваги. Принти цієї осені тішать нас поєднанням улюбленої геометрії. Ромби сьогодні приваблюють кольоровими поєднаннями на затишних светрах, кардиганах і накидках. Вони завоювали трикотаж і в’язання, зробивши його більш сучасним і привабливим.

Час для покупок!

Інтернет-магазин eButik.com.ua створено для любителів вигідних і комфортних покупок. У нас Ви з легкістю можете переглянути доступний асортимент, зробивши кілька натисків. Довгі черги – це не про нас! Ми цінуємо час і довіру кожного клієнта, тому пропонуємо покупки в мережі. Щоденні знижки та тематичні акції приємно Вас здивують, а трендове вбрання високої якості розвіє будь-які сумніви, щодо онлайн-магазину. Ми пропонуємо модні принти цієї осені у різноманітному вбранні, що відповідає модним тенденціям цього сезону. Не вірите, переконайтесь самі. Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua вже сьогодні!

Прочитайте також: Пальто з альпака – новинка, на яку всі так довго чекали!

Подивіться ще: Кофти омбре на осінь – наймодніші поєднання кольорів!