Стильні зимові образи — декілька модних пропозицій

Стильні зимові образи — декілька модних пропозицій

Чи Ви коли-небудь, одягаючись для виходу з дому, замислювалися, звідки взагалі взялися образи й мистецтво підбору одягу? Широко прийняті тенденції  беруть свої початки вже з Франції XII століття, тому ця країна вважається світовою Батьківщиною моди. Дізнайся, коли одяг став обговорюватися як мистецтво, й ознайомтеся з нашими сьогоднішніми пропозиціями стильних зимових образів для жінок!

Де зародилася мода?

Одяг, хоч й еволюціонував протягом століть, та покликаний він не тільки покривати наші тіла й захищати від негоди. З давніх часів його надзвичайно важливою роллю було також підкреслення нашого соціального та матеріального статусу. Наряд багато про нас “говорить”, зображує наш характер й сприйняття світу. Франція, безумовно, заслуговує на те, щоб бути Батьківщиною моди, тому що саме звідти тенденції поширилися по усьому світу. Саме ця країна рушила в 1738 році з першим у світі журналом моди під назвою „Le Journal du Gout”. Ось чому сьогодні про когось красиво одягненого ми говоримо, що він виглядає “як з журналу”. Ви, звичайно, теж колись стикалися з французькою фразою “haute couture”, що означає вишукане та солідне пошиття, що підкреслює якість ремесла. Ми називаємо цим виразом унікальний одяг на замовлення, що створений як окремі екземпляри. Перший будинок моди haute couture заснував у Франції Чарльз Фредерік Уорт в 1858 році, пошивши наряди на замовлення для імператриці Євгенії.

Жіночі зимові наряди з магазину ebutik.com.ua
Стильний зимовий образ з короткою пуховою курткою та джинсами з магазину ebutik.com.ua

Однак наряди, на замовлення, завжди могли дозволити собі тільки найбагатші люди. Ручна робота плюс високоякісні матеріали коштують дорого. Сьогодні в нарядах всесвітньо відомих модельєрів заведено показувати на публіці найбагатших персонажів шоу-бізнесу. На щастя, для менш заможних людей, комерційні виробники одягу пропонують найкращі тенденції одягу за набагато доступнішими цінами. Тепер, коли Ти знаєш, звідки походить мода, переглянь стильні зимові образи, які варто випробувати.

Стильні зимові образи на роботу й не тільки

Напевно, багато хто з Вас загадується над питанням щодо стильних зимових образів для офісу, які поєднають комфорт, тепло та відмінний вигляд. Взимку потрібно взяти під увагу морозну температуру на вулиці, а також спосіб доїзду до роботи (на машині або на транспорті) й умови на робочому місці (прохолодно або жарко). Тому, на наш погляд, для роботи найкращим рішенням є одягатися „як капуста”, тобто багатошарово, щоб за бажанням можна було щось зняти з себе. Стильні зимові образи побудуємо з використанням базового костюма, теплого верхнього одягу й зимових аксесуарів, тобто шапок, шарфів та рукавичок. Тенденції цього сезону поєднують в собі повсякденний люфт з елегантними елементами. Класичний зимовий образ для роботи це, безумовно, довге верблюже пальто, бежева картата спідниця-олівець, гладкий светр кольору екрю, коричневі ботильйони та коньякова сумка через плече. Це універсальний набір, який також підійде поза офісом, Ти будеш виглядати в ньому стильно й елегантно. Також спробуй версію з іншим колірним поєднанням.

Щоб надати стильним зимовим образам жіночності, додай також до них модні сукні. Наприклад, зроби ставку на сіру трикотажну сукню максі, пуховик контрастного кольору й попелясті тімберленди, запозичені з гірського гардероба. Якщо Ти віддаєш перевагу іншому взуттю, заміни тімберленди на ковбойські чоботи з текстурою шкіри алігатора. До них додай темніший зимовий візерунковий комплект з шапкою та шарфом, а також чорну круглу сумочку. У зимовому образі цього року не може бути нестачі товстих светрів вільного крою в дуеті з максі або мініспідницями. Поєднуй їх з коричневим пальтом зі штучного хутра та довгими чобітьми на підборах, підбери берет у французькому стилі та в’язані рукавички, а також червону сумочку через плече. Якщо ж Ти віддаєш перевагу на щодень штанам, то варто звернути увагу на класичний комплект зі светром та джинсами. Доповни образ дутиками, а зверху накинь дублянку з імітацією замші та хутра барана.

Модні образи на зиму з магазину ebutik.com.ua
Ecru total look – це дуже модна ідея жіночого образу на зиму — магазин ebutik.com.ua

Стильні зимові образи для невисоких жінок

Тепер ми трохи поговоримо про стильні зимові образи для невисоких жінок, тому що Ви дуже часто питаєте у нас поради щодо цього питання. Як правило, велика частина модного одягу, згаданого раніше, також підходить для жінок до 1,60 см зросту, проте варто використовувати деякі трюки. Якщо Ти невисокого зросту, то в першу чергу уникай будь-яких горизонтальних розрізів на одязі, через які силует здається коротшим. Крім цього, намагайтеся обирати взуття на підборах, танкетці або платформі замість плоских моделей, що теж візуально подовжує силует. Якщо Ти маєш струнку фігуру, то якомога частіше звертай увагу на приталені сукні, які також візуально подовжують. Для Вас також чудовим варіантом є довгі обтислі штани з прямими або вузькими штанинами та високою талією.

Коли створюєш повсякденні стильні зимові образи також керуйся наступними принципами, які зроблять моду доступнішою. По-перше, зробіть ставку на total look, тобто набори одягу в одному загальному кольорі, які виглядають стильно й також подовжують силует. Для Вас відмінно підійдуть жіночі костюми, повсякденні комплекти або просто обтислі сукні. По-друге, чорні колготки або штани завжди поєднуй з чорними туфлями, бежеві штани з бежевим взуттям і т.д. Взуття того ж кольору, що і штани автоматично створюють ефект “подовження” ноги. По-третє, якщо Тобі подобається одяг в яскравих кольорах, а Ти вже давно не підліток, то зроби ставку на класичні, елегантні фасони. Пастельний або яскравий жіночий костюм в одному кольорі (total look) поєднай з довгим зимовим пальто або довгим пуховиком. Якщо у Тебе є бажання одягти щось з візерунками, то обирай тільки один візерунчастий предмет одягу й поєднуй його з гладкою базою. Таким чином, Ти не перевантажиш витончену фігуру й не віднімеш собі сантиметрів.

Модні образи з сунями на зиму з магазину ebutik.com.ua
В’язана сукня з високим коміром та поясом – це тепла та стильна ідея образу на зиму – магазин ebutik.com.ua

Надихнись стильними зимовими образами зірок!

Якщо Тобі потрібно більше ідей для зимового образу, то переглянь наші записи на зимову тему у нашому блозі. Також перевір цілісні образи, підготовлені нашими стилістами на фотографіях товарів з магазину ebutik.com.ua. Помандруй інтернетом, де Ти зустрінеш багато фотографій готових наборів, які носять не тільки звичайні дівчата, а й знаменитості! Ти також напевно будеш натхненна стильними зимовими образами таких зірок як Ванесса Хадженс, Кайлі Міноуг, Кінга Русин або Марселіна Завадська, які допоможуть Тобі удосконалити свій стиль. Відомі жінки, які часто з’являються на публіці, часто є надійним джерелом інформації про модні тенденції, тому варто стежити за ними.

 

Читай також: Жіноча товста сорочка – модний хіт цього сезону!

Дивись також: Замшеве плаття на зиму – must have!