Стильні аксесуари: барвистий чохол для телефону

Стильні аксесуари: барвистий чохол для телефону

Корпус телефону – корисний аксесуар, і в той же час час стильний аксесуар. Ми цінуєм естетичний вигляд, тому шукаємо моделі, які буду приватувати увагу і радувати нас. Ми раді зробити ставку на веселі моделі і 3D фасади. Сьогодні у нас для вас є огляд фонтанних і барвистів Телефон чохол.

Навіще носити чохол для телефону?

писати найцікавіші моделі, хочемо здоров’я, чому варто використовувати Телефон чохол. На них варто робити ставки тому що вони дозволяют підбати про безпеку нашого обладання — мінувати наслы ханічні пошкоджень, подушка при аварії, захисти від бруду або пилу. З іншого боку, чохли мають свої естетичні переводи — вони роблять телефон модом аксесуаром. Частина видадок можуть описатися в тренд персоналії, наказати нам відстань один до одного або потішити нас. Красиві чохли коштуют дійсно но здорово поєднує в собі задокавлення (щастя очі) і корисність (захити світ) ити ставку. Ціково, які моделі варто вибрати? Ми підготали три cікавих відгуки, що б вами було простіше вибрати правильний фасад.

Класичні моделі

Як ви дбайте лише про захист свого телефу, ви цінуйте міні-малізм і не хочете, Телефон чи б чохол кидатися в очі, можна зробити ставку на класичні моди. Прості моделі добре впишуться в порт телефону і додасть йому захват і елегантний вигляд. Рекомендуєм одноманітні фасади з невеликою кишенею вселині. Інтер’єр видадок виготовлений з м’якої замші, яка захыщає екран від подряпин. Хорошем вибором стануть чохли универсальних колорів — бежевого, сірого, темноо-або чорного. kolorowe etui na telefon 3d

Барвіщий чохол

Ми любимо робити звічайні речі в стильні аксесуари. Для вашого телефона досить надіти чохол оригінальної, і обладнання відради колоровий чохол для телефону з кумедними малюнками, народними візерунками зборами, ображеннями варин або написами. Ідеальний вибором для будь-якої дівчине барвистий футбол у фруктах або з косметикою (парфуми, помада, Туш для вій). Як говорити про моделі з субтирами то ми полюбили футляр з ображеням кактуса і написом Обійми мені! ( Обійми мені!). Варто зазначать, що абсолютний хітом цього року є Телефон чохол з плаваючим блиском поділься золота модель найбільше. Також можна робити ставки на затінені моделі з мандалами і малюнками.

3D Телефон Чохол

Це охання модель чохлів телефонів — ци аксесуар дійсно незвітні, модні і дуже популярні. На наш смак дуже сподобалась модель 3D Телефон Чохол виглядаючи як фотоапарат. Для любителей автотранспорту ми рекомендуєм форму автомобиля. Він представляє себе чудово колоровий 3D корпус телефону за формою нагадує кекс, печиво або пляшку з напоєм. Для відданних тварин ми пропонуєм моделі з кошенятами, кіньми або пандою. Ефектно виглядають моделі у Формі телефону або рота, нам також подоб’еться 3D Телефон Чохол з бантом.