Стильна вагітність – наважся на модні експерименти!

Стильна вагітність – наважся на модні експерименти!

Коли жінка перебуває в особливому стані, бажання виглядати стильно та привабливо лише посилюється. Вона почувається піднесено, а вбрання вимагає ретельного підбору. Слід забути про стискуючі фасони одягу, а віддати перевагу вільному пошиттю. Стильна вагітність – це не лише про трендові речі, але й внутрішній стан, який щодня набирає шалених обертів. Якщо ж Ви ще досі ховаєтесь за мішкуватим і максимально об’ємним вбранням, тоді ця стаття створена саме для Вас. Поспішіть дізнатись більше прямо зараз! 

Стильна вагітність – як виглядати привабливо?

Коли жінка в очікуванні, часто посилюється стан тривоги. І більшість експертів довели, що зменшити переживання допомагає стильний шопінг і привабливий зовнішній вигляд. Щоб виглядати красиво, не варто обирати найдорожчі бренди та наслідувати відомих стилістів. Навчіться підкреслювати свою особливість, а саме вагітний животик, який так пасує кожній жінці. Наші стилісти радять забути про мішкуваті фасони, а звернути увагу на речі, які допоможуть підкреслити Ваш особливий стан. 

Стильна вагітність – це в першу чергу щаслива жінка та здоровий малюк. Наш зовнішній вигляд на пряму залежить від настрою, думок і емоцій. Налаштуйтесь на позитив, який так потрібен Вам і Вашому малюкові. Якщо ж детально розглядати фасони одягу, то вибір тут не малий. Ви з легкістю можете купувати звичайне вбрання на кілька розмірів більше. Наприклад, стильні джинси чи улюблені шкіряні легінси не завжди повинні містити накладку на живіт, просто зверніть увагу на низьку посадку та еластичний матеріал. Більшість жінок обирають повсякденні костюми. І це правильний вибір! Саме у період вагітності ми більше дбаємо про свій затишок і комфорт, тому універсальні костюми – Ваша рятівна паличка. У цьому сезоні вони користуються шаленою популярністю, оскільки мода взяла напрям на практичність і зручність. Простота завжди в моді, чи не так? Стильна вагітність для жінок асоціюється зі складними комбінаціями. І ми хочемо розвіяти цей міф. Виглядати красиво можна і у базових речах, варто пам’ятати лише про гармонію у текстурах і кольорах.

Базова сукня бордового кольору з мереживом на спині і рукавом 3/4
Стильна вагітність – актуальні фасони знайдете на eButik.pl!

На що варто звернути увагу?

Стильна вагітність у зимову пору – це ще те випробування. Багатошарові образи гарантовано стануть присутніми у Вашому повсякденному житті. У цьому сезоні лідирують велюр і трикотаж. Вони вважаються запеклими конкурентами, особливо у час зимового сезону. Більшість вагітних жінок остерігаються велюрових виробів і дарма! Саме ця розкішна тканина приваблює насиченим кольором з грайливим блиском, а також своєю м’якістю. Жіночі велюрові костюми просто повинні бути у Вашому гардеробі! Адже саме вони ідеально впишуться у святкову стилістику зимової пори. Навіть звичайний костюм допоможе виглядати стильно та впевнено і неодмінно приверне захоплені погляди оточуючих. Щодо трикотажу, то він не потребує додаткової презентації. Ця максимально комфортна тканина, ідеально підкреслить всю легкість образу. Стильна вагітність без сукні неможлива, тому варто звернути увагу саме на трикотажні моделі. Базові сукні варто доповнити яскравими аксесуарами або ж стильними жакетами. Це можуть бути як і твідові, так і шкіряні вироби. Костюми з трикотажу також варті уваги. Не завжди слід вибирати фасони зі штанами та кофтою. Для вагітних матусь чудово пасуватимуть костюми зі спідницею та светром. Висока горловина чи круглий виріз виглядатимуть максимально стильно зі спідницями міді. А легкий розріз збоку допоможе підкреслити Вашу жіночність у грайливий та сміливий спосіб. 

Стильна вагітність також не можлива без затишних светрів. Довгі моделі ідеально виглядатимуть з легінсами. Додайте теплі носки та проведіть один із зимових вечорів з насолодою. Стильна вагітність обожнює джинсове вбрання. У цьому сезоні варто звернути увагу на темний денім. Не проходьте повз джинсові сорочки та улюблені фасони джинсів. Адже це стильна основа для створення будь-яких образів. Легкі сукні повинні бути у Вашому арсеналі. Без них неможливо уявити жіночий гардероб. Оскільки у зимову пору варто обирати моделі зі щільної тканини, то велюрові моделі гарантовано стануть Вашими улюбленими. 

Стильна вагітність – поради стилістів!

Період вагітності назавжди залишиться у Ваших спогадах. І варто, щоб вони були яскравими та стильними. У цьому неодмінно допоможе привабливий дизайн і сміливі кольорові рішення. Ми вже неодноразово згадували про яскраві принти та кольори, які у цьому сезоні повинні бути у гардеробі кожної з нас. Без кольору образи виглядатимуть банально, однотипно та похмуро. Це все може вплинути і на наш настрій та самопочуття. Не варто відкладати у далекий ящик кольорову шапку чи в’язаний светр в різнокольорові смужки. При виборі того чи іншого вбрання, варто звернути увагу на якість матеріалу та пошиття. У такий особливий для Вас період слід віддати перевагу натуральним тканинам, які допоможуть тілу дихати і не спричинятимуть жодного дискомфорту під час тривалого носіння. Крій одягу повинен бути дещо вільним, щоб не перетиснути низ живота. Обирайте еластичні тканини та одяг у стилі оверсайз. Таким чином Ви гарантовано залишитесь задоволені не лише максимальним комфортом, але й стильним виглядом.

Час для шопінгу!

Покупки в мережі вже стали для нас звичайним явищем. Адже це в першу чергу зручно, швидко та мобільно. Вам не варто довго блукати торговими центрами, щоб знайти потрібний фасон одягу. Часто у магазинах нас розчаровують брудні речі, відсутність свого розміру та довгі черги. У період вагітності особливо варто берегти своє здоров’я, тому найкращим рішенням будуть покупки в мережі. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує великий асортимент стильного вбрання за доступними цінами. З нами Ваша стильна вагітність гарантовано підкорить серце не однієї майбутньої матусі. Тому вперед на шопінг в eButik.pl!

Дізнайтесь більше: Светри з високою горловиною – невід’ємна складова жіночого гардеробу!

Подивіться ще: Тренди 2022 року – переглянь, що буде в моді!