Стайлінг тижня — футболка і штани

Стайлінг тижня — футболка і штани

Сьогодні у нас є ще два укладання тижня для вас, з одягом за привабливими цінами. Ми створили тоновані набори, які ідеально підходять для кожного дня, в яких ми поєднали футболку і штани. Подивіться, який одяг ми надягаємо.

Набір в урбаністичному стилі

Перша укладання відмінно підходить на щоденній основі, а зокрема для прогулянки або зустрічі в колі друзів. Набір складається з яскраво-рожевої футболки з оригінальним принтом у формі дерева з нотками. Одяг відмінно виглядає облямований білими брюками щільного крою. Пам’ятайте, що незабаром осіння аура не буде сприяти носінню такого одягу. Для комплекту ми зробили класичний кардигани з капюшоном з контрастними елементами — в даному випадку білі тротчі і блискавка. Вся підкреслюється золотистими кросівками з мерехтливим покриттям. Таким чином, зігнуті футболки та штани виглядають цікаво укладання в урбаністичному стилі, відповідаючи останнім тенденціям. Турбота, щоб підкреслити більше цей набір? Одягніть золоту сумку для рюкзака.

Набір:
Футболка £9.99
Кросівки £29.99
Толстовка £39.99
брюки £71.99
Ціна набору: 151.96 zł (ціна перед акціями 359, 96 zł)

Футболка і штани в рок-варіанті

Другий набір більш приглушені і заснований лише на двох пишно доповнюють кольорах — чорному і білому. Укладання підійде для покупок, прогулянок, зустрічі з коханою людиною, сім’єю або друзями. Цього разу ми робимо ставку на модний футболка з кольоровими перлами, який ідеально вписується в актуальні тенденції. Ми звикли робити його чорним брюки woskowane o kroju slim. Do zestawu dobrałyśmy typowo rockowe elementy garderoby – kurtkę skórzaną i botki na grubej podeszwie. Chcesz dodać zestawowi blasku? Postaw na złotą bransoletkę i kopertówkę. Wolisz ożywić stylizację kolorem? Zdecyduj się na błękitną chustę w modne motywy kwiatowe.

t-shirt i spodnie
Stylizacje tygodnia: t-shirt i spodnie – sklep ebutik.pl

Набір:
Футболка £9.99
брюки £49.99
Череви £58.50
Куртка £99.99
Ціна набору: 218,47 zł (ціна до промо-акції 439, 96 zł)

Які жіночі футболки модні?

У кожної жінки в гардеробній кімнаті є пара футболок. Варто зробити ставку на гладкі моделі в приглушених тонах — білий, чорний, темно-синій або сірий. Ви також можете вибрати пастельні відтінки (яскраво-рожевий, синій, м’ятний) або зупинити свій вибір на сильних кольорах (кобальтові, червоні, рожеві, жовті) — важливо, щоб одяг відповідав іншим в нашому гардеробі. Футболки жіночі прикрашаються принтами з різним дизайном, принтами або написами. Гарячий тренд – металеві прикраси, такі як стрази або діаманти або кольорові акценти у вигляді намистин або китиць. Великою популярністю користується Футболки жіночі з кольоровою накладкою. Хорошими прикрасами є вирізи, палітурки, оборки, вставки різних кольорів або матеріалів, крім більшості одягу. Футболки жіночі можуть бути прикрашені візерунками — квітковими мотивами, візерунками тварин, прикрасами або етнічними прикрасами. Ви вже знаєте, що футболки та штани це хороший комплект, з чим ще можна носити футболки? Одяг відмінно підходить зі спідницями, шортами або легінсами.