Спідниці для осінньо-зимового сезону — які моделі вибрати?

Спідниці для осінньо-зимового сезону — які моделі вибрати?

Більш прохолодна погода зовсім не означає, що ми повинні відмовитися від суконь або спідниць. Просто запасіться товстими колготками або легінсами і насолоджуйтеся жіночним поглядом. Разом з нашим стилістом ми підготували для вас наймодніші спідниці для осінньо-зимового сезону, підкажемо, з чим їх носити і обговоримо наймодніші тренди.

Тип-виходи та матеріали

У сезон осінь-зима необхідно звернути особливу увагу на матеріали, з яких виготовлена наша одяг. Кращий вибір – теплі натуральні тканини типу вовни або кашеміру. Універсальний бавовна або більш товстий трикотаж теж добре працює. спідниці для осінньо-зимового сезону Вони також зроблені зі шкіри (ми віддаємо перевагу екошкірі) і поролону. Неслабкою популярністю користуються також легкі жіночі спідниці з тюлем. При виборі спідниці також важливий її крій. В якості мантри повторимо, що завжди потрібно підбирати одяг за розміром і зовнішнім виглядом вашого силуету. Загальною тенденцією в холодні пори року, однак, частіше варто вибирати спідниці крою міді і навіть максі. Це не означає, що ми повинні відмовитися від міні-спідниць. Просто коли ми надягаємо їх, давайте підберемо товсті колготки для укладання з високим DEN або зупинимо вибір на чорних легінсах. Якщо ви хочете виділитися, ви можете зробити ставку на привабливі спідниці з асиметричним зрізом. Завжди хорошим fason є спідниці ołówkowe – lekko przylegające, a jednak eleganckie.

spódnice na sezon jesień-zima
Spódnice na sezon jesień-zima – sklep ebutik.pl

Модні кольори і візерунки

Які відтінки вибрати на сезон осінь-зима? Характерними для цих сезонів є такі кольори, як хакі, бордовий, червоний, але також коричневий, бежевий або золотий. У цьому році великою популярністю користуються відтінки рожевого і синього різної інтенсивності. Також добре представлений одяг світлих пастельних тонів. З інтенсивних відтінків можна вибрати кобальтовий, фіолетовий, гірчичний або помаранчевий. Надзвичайно вони також представляють себе жіночі спідниці з відтінком, називають ефектом омбре. Крім уніфікованих моделей, вони також добре виглядають спідниці для осінньо-зимового сезону у шаблони. Гарячим трендом, як щороку є Картаті спідниці, Моделі в інших геометричних візерунках теж виглядають чудово. Школи джек-пот є оригінальними декоративними прикрасами. Вони також добре виглядають спідниці у квіткових мотивах. Модними прикрасами є палітурки, рюші, нашивки і написи, а також мереживні вставки Також варто надіти фасади, прикрашені модними перлами або триколірної обв’язкою.

Найкрасивіші спідниці для осінньо-зимового сезону

Наш стиліст вибрав для вас п’ятірку кращих спідниць, які будуть працювати на різні випадки життя. Для роботи або для офіційних зустрічей ідеальним вибором буде підібраний, уніфікований спідниці. Краща модель – темно-синій спідниця прямолінійну трубку. Для виходу добре підійдуть тюлеві моделі. Красиво виглядає сірий спідниця з тюлем, прикрашеної модними перлами, які додають творінню шику. У свою чергу, для пазурої укладання наш стиліст рекомендує чорну спідницю з екошкіри з розрізом спереду і великим ремінцем. Хорошим вибором на щоденній основі є зелено-коричнево-темно-червоний спідниця з пледом з трикотажного полотна. Варто також зробити ставку на модні набори. Блуза і спідниця з того ж матеріалу, однакового кольору – це майже готовий рецепт вдалої укладання. На смак нашого стиліста – рожевий набір, прикрашений написами.