Спідниці в квітковий принт – перегляньте модні фасони!

Спідниці в квітковий принт – перегляньте модні фасони!

Цей ніжний та романтичний принт вже не перший сезон залишається актуальним. Квіткові мотиви личать будь-якій жінці. Спідниці в квітковий принт легко стануть родзинкою Вашого образу. Вони вдало підкреслюють всі переваги Вашої фігури та приховують недоліки. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилася така річ? Настав час виправити це непорозуміння! Команда eButik.com.ua підготувала для Вас цікаву та корисну інформацію, яка допоможе швидко та легко знайти ідеальну спідницю.

Актуальні спідниці в квітковий принт: огляд моделей

  • пишні спідниці в квітковий принт 

Цей фасон вважається надзвичайно жіночним та легким. В такій спідниці Ви відчуєте себе справжньою леді. Найкраще така модель виглядає на струнких жінках. Комбінуйте таку спідницю з однотонним верхом та взуттям на підборах. 

  • спідниці-олівець 

Цей легендарний фасон вже давно опинився у базовому жіночому гардеробі. Підберіть правильно принт та насолоджуйтесь цією річчю наповну. Ви навіть можете дозволити собі носити таку модель у офіс. Невелика сумка стриманого крою та взуття на середньому каблуці – ось завершальні складові Вашого ідеального образу. 

  • спідниці-дзвоник

Такий варіант користується найбільшою популярністю серед молоді. Крій спідниці дозволяє приховати певні недоліки фігури. Тому ми рекомендуємо Вам звернути увагу на цю модель! 

  • спідниці-сонце 

Така невагома та летюча модель легко допоможе Вам замаскувати важкі стегна або, навпаки, додати об‘єму. Довгі спідниці найчастіше зустрічаються з дрібним квітковим принтом. А ось короткі моделі краще обирати з яскравими флористичними мотивами. 

Спідниця в квітковий принт чорного кольору в поєднанні з коротким светром
Спідниця в квітковий принт – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Яскраві спідниці в квітковий принт: якому кольору надати перевагу

Класичний чорний врятує нас у будь-якій життєвій ситуації. Такий колір дозволить Вам вписати стильні спідниці в квітковий принт у офісні образи. З чорним ніколи не виникає жодних проблем. Він легко комбінуються з будь-яким іншим кольором. Чорні спідниці в квітковий принт добре виглядатимуть з однотонними блузами світлого кольору та простим взуттям. Ідеально, коли колір взуття повторює один з кольорів принта. Ви вважаєте чорний нудним? Давайте розглянемо цікавіші варіанти. Спідниця у кольорі хакі стане чудовою основою для створення осіннього образу. Такий предмет жіночого гардеробу буде відмінно комбінуватись з високими чоботами, в‘язаним светром та косухою. А ось модель у синьому кольорі ми рекомендуємо Вам поєднати зі спокійним кольором. Ніжні пастельні відтінки гармонійно виглядатимуть в комбінації з синім. Ще один хіт сезону – колір фуксія. У цьому році він на піку популярності. З фуксією Ви легко здатні створити яскравий образ. Такий колір робить будь-який лук більш жіночним та чарівним. Не відмовляйте собі у задоволені та швидше обирайте ідеальний колір для спідниці! 

Трендові спідниці в квітковий принт: поради для вдалої стилізації

Вам варто запам‘ятати одне просте правило: квітковий принт не варто поєднувати з іншим квітковим принтом. Така стилізація – повний несмак. Принтоване вбрання повинне добре сидіти на Вашій фігурі. Не купуйте сильно облягаючий одяг. Але і надавати перевагу занадто вільному фасону – також погана ідея. Завжди важливо приділяти увагу аксесуарам. Стильний пояс або прикраси в мінімалістичному стилі – ось Ваші орієнтири для створення ідеального образу. Ще один важливий момент: чим яскравіший принт Ви обираєте, тим простіше повинен бути фасон спідниці. Для створення романтичного образу Ви точно не обійдетесь без блузки з рюшами. Такий декоративний елемент якнайкраще довершить ніжний лук з квітковою спідницею. Елегантні спідниці в квітковий принт найкраще комбінувати з простими базовими кольорами. Інакше образ буде перевантаженим. Дотримуйтесь лаконічності та принципу мінімалізму. Якщо ж зверху Ви хочете створити кольоровий акцент, тоді спідницю варто обрати у базовому кольорі. Найкращим рішенням буде – чорна спідниця. Адже з чорним легко поєднується будь-який інший колір. 

Жіночі спідниці в квітковий принт: якому фасону надати перевагу?

  • короткі спідниці в квітковий принт

Така довжина вимагає красивої фігури. Тому краще відмовитись від спідниці, якщо у Вас є зайвий об‘єм в області стегон. Жінкам високого зросту краще уникати такий варіант. Адже короткі спідниці робитимуть Вашу фігуру непропорційною. 

  • спідниці довжиною до коліна

Ця довжина характерна для спідниці-олівець. Вона допоможе Вам візуально виглядати стрункіше. Адже така модель спідниці створює вертикаль. Найголовніше – обрати правильну посадку. Ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на моделі трохи нижче коліна. 

  • спідниці А-силуету 

Ідеальний варіант фактично для будь-якого типу фігури. У Вас вузькі бедра та широкі плечі? Тоді така спідниця допоможе Вам врівноважити силует. Довжину слід обирати, орієнтуючись на форму ніг. Ви низького зросту? Для Вас кращим варіантом будуть спідниці більш короткої довжини. 

  • спідниці максі

Максимальна довжина допоможе приховати всі недоліки ніг. А ще Ви виглядатимете стрункішою та вищою у такій спідниці. Проте надто низьким красуням краще уникати такої довжини.

Час для шопінгу!

Вас вразила актуальність цієї річчі? Тоді ми запрошуємо Вас до перегляду нашого каталогу! Наші дешеві спідниці в квітковий принт приємно здивують Вас не лише стильним фасоном, а і неймовірною якістю! Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – справжній рай для кожної жінки! Ми завжди тримаємо руку на пульсі модних трендів! Наша мода доступна для кожного. Наші клієнти стильні та щасливі! Ми щодня оновлюємо наші каталоги. З нами легко виглядати стильно та суттєво зекономити гроші! Забудьте про дорогий та неякісний одяг. Настала нова ера – ера комфортного онлайн-шопінгу. З нами легко виглядати на всі сто щодня! Продемонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу. Розкрийте своє справжнє я! Адже кожна жінка заслуговує виглядати неймовірно. І не потрібно чекати особливого приводу. Нехай кожен день буде для Вас особливим! Запрошуємо Вас до перегляду нашого широкого асортименту стильних джинсових курток. Бажаємо Вам вдалого дня та приємного шопінгу!

Читайте ще: Кофти на замок – довгі фасони для затишних поєднань

Прочитайте: Жіночі гольфи – з чим носити та який колір обрати?