X

Спідниця максі – звиваючі фасони в стилізаціях

Жіноча спідниця максі - актуальні фасони на eButik.com.ua

Кожна жінка здатна заряджати своєю неймовірною красою! І гарне та стильне вбрання допомагає відчувати себе більш впевненою. Спідниця максі якнайкраще підкреслює жіночу красу. З ними надзвичайно легко створювати неймовірні образи на кожен день та для особливої події! Зараз максі довжина актуальна як ніколи. Така спідниця – це безпрограшний варіант, який легко приховує небажану худорлявість та пишні стегна чи нерівні ноги. І хоч це все і маскується, все таки вдається зберегти правильний баланс жіночності та краси. Цього року дизайнери вирішили нас потішити широким різноманіттям стильних спідниць на будь-який смак.

Трохи історії 

Довжина максі стала справжнім порятунком для жінок у далекому 19-му столітті! Адже це був перший фасон спідниць, який порядні жінки могли дозволити собі одягнути. Проте у ХХ столітті популярністю користувалась довжина міні та міді. А ось вироби довжиною максі відійшли на другий план. Вже зовсім скоро стильна спідниця отримала друге визнання завдяки молодіжній течії хіппі. Молодь була прихильником свободи. Вони транслювали та підтримували природність у всіх її проявах. Зручна спідниця максі була надзвичайно комфортною та дарувала повну свободу рухів. Навіть тоді жінки мали можливість обрати свою ідеальну спідницю серед широкого різноманіття фасонів. Плісирована, об‘ємна, однотонна або з яскравим принтом – будь-яка спідниця швидко завойовувала серця красунь! Ще з минулого століття така спідниця є символом жіночої легкості та невимушеності. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з‘явилась ця фантастична річ? Настав час виправити це непорозуміння! Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для вдалої покупки спідниці. 

Плісирована спідниця максі – гарячий тренд на eButik.com.ua

Як носити спідницю максі: сезон весна-літо

Найбільшою популярністю у весняний та літній періоди користується плісирована спідниця максі. Ця модель найкраще поєднується з ніжними блузами без рукавів та стриманими топами прямого крою. Також можна вдало доповнити образ шкіряним жакетом або моделлю з замші. Бажаєте додати акценту на талії? Тоді заправте в спідницю топ чи блузу та одягніть ремінь. Розкльошона спідниця максі найкраще комбінується з майкою-алкоголічкою або з вільною блузою. Також можна поекспериментувати з топом-бюстьє та короткою джинсовою курткою. Для створення стриманого образу Вам найкраще взяти майку-алкоголічку та класичний жакет. Трикотажна спідниця максі добре виглядає у тандемі з довгою прозорою блузкою-сорочкою або об‘ємною футболкою. Для прохолодного вечора можна сміливо доповнити образ подовженим жакетом або кардиганом. Щодо взуття, то тут Ви маєте можливість проявити свою фантазію! Стильні шкіряні кеди чи базові кросівки стануть відмінним доповненням образу. А для створення більш елегантного образу ідеально підходять класичні туфлі-лодочки або балетки. 

Вишукана спідниця максі: стильні осінні та зимові образи 

Для осіннього та зимового періоду трендова спідниця максі – незамінна річ у Вашому гардеробі! Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу стриманим кольорам спідниці – коричневому, чорному, сірому та синьому. Не забудьте підкреслити талію за допомогою паска. Найкраща з такою спідницею буде поєднуватись трикотажна водолазка або облягаючий светр. Також можна створити цікаві поєднання разом із кардиганом та жакетом. Взимку кардиган подарує Вам неймовірне відчуття затишку та тепла. Для верху краще обрати спокійну світлу палітру – бежевий, світло-сірий, молочний та білий. Створюєте образ на основі кардигану? Тоді Ви можете одягнути під низ ще тонку водолазку або майку. Образ з водолазкою неодмінно приверне увагу до Вашої стрункої фігури. Також з такою спідницею відмінно виглядатиме Ваш улюблений однотонний світшот. До того ж, світшоти – абсолютний тренд актуального року. Ця річ не лише приваблива, а і практична. З аксесуарів Ви спокійно можете одягнути стильний шарф-хомут. Ваш образ вийде не лише модним, а і комфортним! 

Якісна спідниця максі: огляд матеріалів 

Для виготовлення стильних спідниць дизайнери використовують широке різноманіття тканин. Матеріали навіть розподіляються за сезоном. У літній період року спідниця повинна дарувати приємну прохолоду. А ось зимова спідниця максі повинна якнайкраще Вас захищати від холодного вітру та зігрівати. Легкий та ніжний шовк – ідеальний варіант для літнього дня. Модель з шовку стане справжньою окрасою Вашого образу. Також можна розглянути варіанти з шифону та фатину. З таких матеріалів дизайнери створюють невагомі та пишні спідниці. А для спекотного дня ми рекомендуємо Вам обрати спідницю з льону. Важко не згадати про улюблений мільйонами денім. Цей матеріал – абсолютний фаворит вже протягом багатьох десятків років. Тому така річ точно не буде зайвою у Вашому гардеробі. Для зимових моделей дизайнери підбирають щільні та теплі матеріали. Твід та шерсть – ідеальні кандидати для створення теплої спідниці. З такими матеріалами Ви точно будете захищені на всі сто від холоду та вітру! Тому не бійтесь носити спідниці навіть у найлютіші морози! 

Швидкий та вдалий шопінг лише з нами! 

Набридло витрачати час на неякісний одяг в мас-маркеті? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Дешеві спідниці максі у eButik.com.ua здатні стати справжньою родзинкою Вашого образу! Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Не забудьте переглянути наш широкий асортимент вишуканих жіночих блуз! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Прочитайте: Жіноче пастельне вбрання на літо

Дізнайтесь більше: Жіночі шорти – найкращі фасони з тканини

tetiana: