X

Спортивні штани – познайомся з найкращими моделями!

Модні спортивні штани - це незамінна база сучасного жіночого гардероба! найкращі моделі доступні в ebutik.com.ua.

Сьогодні як ніколи в моді комфорт, універсальність та практичність. І тому не дивно, що більшість жінок віддають первагу саме спортивному стилю в одязі на щодень. Спортивні штани – це те, що вміло поєднало в собі стиль та високий рівень комфорту. До того ж, їх вже давно перестали використовувати лише для занять спортом. Тому сміливо можна сказати про те, що в наш час, вони вже стали незамінним елементом базового жіночого гардеробу! Давай познайомимося з найкращими моделями! 

Чи завжди жінки могли носити штани?

Не можна не сказати про те, що спортивні штани, перш ніж стати незамінною річчю у жіночому гардеробі пережили чимало пригод. Відомо, що історики моди так до сих пір і не дійшли до спільної думки, чи штани це чоловічий чи жіночий предмет гардеробу. Але цікавим є той факт, що слово штани буквально перекладається як – подвійна спідниця! Проте, незважаючи на це, ще з давніх часів, чоловіки вважали штани виключно своїм предметом гардеробу. З іншої сторони, відомо, що першою модницею, яка одягнула штани була вавилонська цариця Семирамида! І відбулось це майже 22 століття назад! Вона відома в світовій історії не тільки своїми садами, але й тим, що приймала участь у війнах на рівні зі своїм чоловіком. І саме цим був продиктований чоловічий характер її костюму та особистий вклад в історію походження штанів. 

Крім цього, відомо також те, що в Європі аж до 20 століття штани вважли виключно чоловічими, а суворі релігійні канони забороняли жінкам використовувати будь-які елементи чоловічого одягу. А тих, хто нехтував суворими заборонами, чекала сувора кара. Напевно багато хто з Вас, чув про Жанну Д’арк, яка віддавала перевагу саме штанам. Це і стало однією з причин її страти… Проте, на щастя, ці жахливі часи вже давно позаді. І сьогодні ми маємо можливість носити самі різні спортивні штани на будь-який смак! Давай познайомимося з тими, що користуються найбільшою популярністю! 

Спортивні штани – познайомся з найкращими моделями!

  • Спортивні штани з гумкою. Крім особливостей матеріалу. Не мало важливим критерієм є також і зручність самого фасону. Таким чином, не можна не зауважати те, що гумка облягає ногу та не дозволяє штанині мотатися при кожному кроці. Крім цього, гумка може також розташовуватися на тілі. І у цьому випадку вона допомагає добре зафіксувати штани та підкреслити лінію талії. Тому, точно можна не переживати за те, що такі штани можуть сповзати. 
  • Спортивні штани типу джоггери. Цікавим є той факт, що ця модель перш за все створювалася для занять спортом. Проте, сьогодні усе змінилося і вони стали незамінним елементом повсякденних образів багатьох жінок. Ззовні така модель представляю собою вільні штани, які поступово звужуються до низу. Їх особливістю є також гумка на поясі та на манжетах штанин. А наявність врізних кишень вносить свої риси, які відрізняють цю модель від інших. 
  • Спортивні штани з кишенями. Штани для повсякденних образів в яких є кишені це завжди зручно та стильно. У будь-який момент в них можна покласти необхідні дрібні речі чи сховати руки від холоду. 
  • Спортивні штани в обтяжку. Така модель вважається базовою у жіночому гардеробі, яку точно має мати у своєму гардеробі кожна модниця. До того ж вони можуть стати відмінною альтернативою легінсам та будуть особливо актуальними тим, хто бажає як найкраще підкреслити усі переваги фігури. 
  • Вільні спортивні штани. Сьогодні як ніколи в моді широкі та вільні фасони, тому цю модель можна сміливо назвати однією із самих гарячих трендів сезону. Головний їх плюс в тому, що такі штани можна з легкістю вписати в образ у будь-якому стилі. 
Стильні та зручні спортивні штани – це найкраще рішення для Твоїх повсякденних образів! Магазин ebutik.com.ua.

Жіночі штани-джоггери – кому пасують та як мають сидіти?

Як ми вже згадували раніше, жіночі спортивні штани-джоггери – це штани з манжетами-гумками на штанинах. Цікаво також те, що спочатку вони були саме чоловічим предметом гардеробу та призначалися для джоггінгу, звідки і походить їх назва. Сьогодні ж, джогерами називають будь-які жіночі спортивні штани звуженого крою, з високою талією та гумками на штанинах. Кому ж вони пасують? З точки зору спортивного крою джоггерів, можна сміливо сказати, що вони пасують всім жінкам з будь-яким зростом та типом фігури. Проте, варто зауважати те, що жінкам невисокого зросту не слід вибирати занадто обємні джоггери, а власницям пишних форм найкращим вибором стануть моделі з середньою посадкою.

 Варто пам’ятати також про те, що трендові джоггери стануть відмінним вибором для жінок у будь-якому віці. Тому ніколи не пізно бути модною! Як мають сидіти джоггери? Перш за все, варто сказати про те, що класична посадка джоггерів це – трохи нижче лінії талії. І саме так сидять комфортні та зручні штани. Проте, не можна не зауважити того, що сьогодні можна зустріти також як високу, так і низьку посадку. Таким чином, багато хто не розміє як же ш вони мають сидіти по фігурі. Стилісти рекомендують носити красиво та правильно джогери так – не слід затягувати їх занадто високо, але й опускати до тазостегнових кісточок теж не потрібно. 

Головні тренди пов’язані зі спортивними штанами

  • У цьому сезоні, однозначно, усі рекорди популярності бють спортивні штани з гумкою.
  • Якщо Ти бажаєш зробити акцент на фігурі, то найкращим вибором стануть спортивні штани в обтяжку
  • У разі, якщо Ти полюбляєш бути яскравою та виділятися, то поєднання спортивних штанів та підборів вважається дуже трендовим. Але пам’ятай про те, що чим більше буде у образі зухвалості та хуліганства, тим він буде моднішим. 
  • Не меншою популярністю користуються також й утепленні спортивні штани. Вони стануть ідеальним рішенням у холодні дні. 

Для створення трендового образу Тобі знадобляться вільні спортивні штани на гумці та об’ємний трикотажний джемпер. Таким чином, у Тебе вийде легкий образ на всі випадки життя. Образ можна також доповнити кардиганом, або пуховою жилеткою та об’ємним шарфом.

 

Читай також: ТОП 5 СТИЛІЗАЦІЙ НА СВЯТА!

Тебе також може зацікавити: ДЛИННЫЕ СВИТЕРА ОВЕРСАЙЗ НА ЗИМУ — ИДЕИ МОДНЫХ ОБРАЗОВ!

anastasiia: