Мода

Спортивні легінси — на що звернути увагу при покупці?

By magda

August 07, 2018

Літо – прекрасний час для того, щоб почати регулярно займатися спортом. Незалежно від того, вибираєте ви тренажерний зал, біг або домашнє тренування, правильний наряд є основою. Сьогодні ми радимо вам на які спортивні легінси варто ставити і на що орієнтуватися при їх виборі.

На що звернути увагу?

Купівля Спортивні легінси добре врахувати кілька питань. Роздумуючи про покупку такого виду одягу починайте з вибору ідеального крою для себе. Головне, щоб в легінсах ви відчували себе вільно, щоб одяг не обмежувала ваші рухи. Ви можете зробити ставку на довгі моделі або 3/4 довжини фасади, що досягають позаду коліна. Зверніть увагу на пояс у верхній частині одягу — чим ширше, тим краще, тоді буде добре тримати одяг на місці. Ще одним важливим питанням є матеріал. Ми можемо зробити ставку на гетри з м’якої бавовни, але краще зупинити свій вибір на спеціальних матеріалах, які добре відводять вологу і піт.

Красиві відтінки

Після вибору крою, час для кольору. З вічно модних кольорів ми рекомендуємо бежевий, сірий, графітовий, чорний або темно-синій. Варто також зробити ставку на інші приглушені кольори, такі як фіолетовий, оливковий або бордовий. Справжнім хітом, хоча є Спортивні легінси w intensywnych odcieniach. Różowe, pomarańczowe, żółte, czerwone, turkusowe czy kobaltowe modele z pewnością zachęcą Was swoim kolorem do działania i intensywnych ćwiczeń.

Конструкції та конструкції

Спортивні легінси можуть бути прикрашені вставками з інших матеріалів — сітки або еко-шкіри. Також хорошим вибором є моделі з елементами в контрастних відтінках по відношенню до всього одягу. Модний вигляд легінси жіночі з мотивуючими написами, наприклад, нагадуючи нам про нашу мету ( Марафон = марафон) або власні можливості ( Belive в собі = Вірте в себе). Написи зазвичай прикрашають ноги — вгорі (на висоті стегна) або внизу (на висоті щиколотки). Красиво виглядають моделі, прикрашені планками з написами на талії або з боків ніг. Ефективно представити себе Спортивні легінси у шаблони. Ми рекомендуємо квіткові мотиви, сміливі зразки тварин або паперові принти.

Наряд для тренувань, тобто з чим носити спортивні легінси

Цікаво, як створити успішний набір для тренування? З чим вони добре поєднуються Спортивні легінси? Що стосується верхньої частини гардероба в залежності від погоди, то можна ходити в самому спортивному бюстгальтері, топі або футболці. Хорошим вибором є спортивні набори, що складаються з легінсів і спортивного бюстгальтера, такі комплекти ви знайдете в багатьох магазинах — пропонуємо їх наприклад sklep. Для більш холодних днів рекомендуємо світшоти — надягати за голову або відстібати (на блискавці). Наряд для тренувань відмінно доповнить правильну спортивне взуття. Напевно ви також можете використовувати містку сумку або спортивні аксесуари (гантелі, м’ячі, килимки та інші). Магазин ебутік.pl з метою того, щоб люблячі люди дбали про свій стан створювали Вкладка Спорт. Ви знайдете там не тільки одяг і взуття, але і кондиціонери, добавки, косметику або корисні продукти.