Спортивні костюми – фітнес в парі з модою

Спортивні костюми – фітнес в парі з модою

У цьому році почався тренд на здорове життя! Ми правильно харчуємось, п‘ємо багато води, робимо йогу та займаємось спортом. Ви шукаєте свій ідеальний спортивний костюм? Ви хочете знайти той самий, який підкреслить всі переваги Вашого тіла та приховає недоліки? Вітаємо! Ви опинились в правильному місці в правильний час! Наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами секретами для вдалого шопінгу!

Спортивні костюми з легінсами: підкреслюємо фігуру

Для чого приховувати те, що Вам подарувала природа? Кожна жінка неймовірна! Не варто думати, що тренувальне вбрання повинно виглядати як мішок від картоплі. Продемонструйте красу свого тіла! Нехай стильні спортивні костюми підкреслюють всі Ваші переваги. Приталені моделі – ось Ваш вибір. У Вас красивий животик або є прес? Тоді сміливо обирайте спортивні комплекти з топом. Не варто приховувати свої досягнення під футболками чи майками вільного крою. Ви бажаєте виглядати у костюмі стрункішою та вищою? Тоді надайте перевагу моделям зі вставками у вигляді лампасів. Про фасон ми трохи поговорили. Тепер давайте піднімемо тему розміру. Розмір має значення! Ніколи не беріть менший розмір в надії, що в невдовзі Ви схуднете. Це велика помилка мільйону жінок! Вам буде максимально некомфортно займатись у такій формі. Купуйте костюм свого розміру. Не більшого, не меншого, а саме свого розміру. Це важливо! Так Ви відчуватимете себе комфортно. Ніщо не стримуватиме Ваших рухів. 

Спортивний костюм з білими смужками червоного кольору в поєднанні з білим топом
Спортивний костюм – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Яскраві спортивні костюми: кольори

Спорт дарує нам можливість відчувати себе здоровими. У цьому сезоні найтрендовіші кольори – найяскравіші. І де, як не у спортивній моді, можна ще зустріти таке скупчення яскравих кольорів? Що ж у тренді? 

  • Яскраво-жовтий 

Цей колір нагадує нам про літо. Кожне літо особливе. Створіть свою історію у яскравому комплекті!

  • Помаранчевий колір 

Він прийдеться по душі сміливим натурам. Помаранчевий класно поєднується з жовтим та салатовим. 

  • Салатовий колір

Колір молодості та зелені. В такому комплекті Ви виглядатимете неперевершено! Спробуйте доповнити його взуттям у коричневій палітрі. Вийде неймовірно!

  • Рожевий колір 

І знову повернулась мода на рожевий! Цього року він актуальний як ніколи! Такий колір підкреслить Вашу природну красу!

  • Насичений блакитний колір

Додасть ентузіазму та зарядить на драйвове тренування! Сміливо купуйте спортивне вбрання у цьому кольорі. 

  • Чорний колір 

Чорний спортивний костюм ніколи не вийде з моди. Чорний з легкістю можна назвати найпрактичнішим варіантом. Він личить абсолютно всім! Не знаєте що обрати? Оберіть чорний! 

Якісний спортивний костюм: поговоримо про матеріал

Для занять спортом варто надавати перевагу костюму з високотехнологічної тканини. Такий матеріал може бути повністю синтетичним. А може мати змішаний склад з натуральних тканин та синтетики. Правильний матеріал забезпечує хорошу терморегуляцію. Під час тренування Ваша шкіра повинна вільно дихати. Ви повинні відчувати повну свободу в пересуванні. Матеріал повинен бути приємним та безпечним для Вашої шкіри. Надавайте перевагу гіпоалергенним тканинам. Адже це допоможе Вам уникнути алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Еластичний матеріал забезпечить довговічність костюму. А ще зробить зручний спортивний костюм міцним. Що дозволить Вам його неодноразово прати. Еластан – доволі приємна до шкіри тканина. Ви любите займатись спортом на відкритому повітрі? Тоді Вам краще звернути увагу на моделі з мембранними матеріалами. А ось для тренувань у закритих приміщеннях найкраще підійдуть варіанти з бавовни та еластану. Чим більше в костюмі синтетики, тим він практичніше. Такі костюми добре триматимуть форму.

Трендові спортивні костюми: на що варто звернути увагу

Зараз ми разом із Вами познайомимось з кількома важливими нюансами, які варто врахувати при покупці костюму для занять спортом:

  • фурнітура

Її взагалі не повинно бути. Найкраще, коли вона відсутня або присутня в мінімальній кількості. Добре, коли є кишені з замками на олімпійці. Це допоможе Вам зберігати під час тренування важливі дрібнички під рукою.

  • манжети

Вони повинні бути еластичними. Манжети не повинні перетягувати Ваші руки та ноги. Їх функція – забезпечувати надійну фіксацію костюму. 

  • декор

Всім жінкам завжди хочеться виглядати стильно та неперевершено. Особливо під час занять спортом. Проте елегантні спортивні костюми – це про мінімалізм. Ніяких камінців чи стразів. Забудьте про це! Ваш максимум – цікавий принт. У цьому році популярністю користуються флористичні, геометричні та абстрактні принти. Проте будьте обережними при виборі принта. Він може візуально додати Вам зайвого об’єму. Виглядайте охайно та зі смаком. 

  • розмір

І ще раз ми нагадаємо про цей важливий момент. Розмір повинен бути Вашим! Скажіть «ні» великому та маленькому розміру. Дбайте про свій комфорт! 

Настав час для шопінгу!

Ви витрачаєте купу речей на неякісний одяг у торгових центрах? Вам набридли довгі черги? У нас є для Вас чудова новина! Шопінг ще ніколи не був таким комфортним. Адже настала нова ера – ера онлайн-шопінгу. Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас своїм неймовірним асортиментом якісного жіночого одягу та аксесуарів. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди! Мода повинна бути доступною для кожного! Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Дешеві спортивні костюми у eButik.com.ua легко стануть незамінною частиною Вашого гардеробу! Комфорт, якість, стиль та доступна ціна ще ніколи не поєднувались так вдало! Для Вашого неперевершеного образу не вистачає лише панчіх? Рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент якісних жіночих футболок. Дивуйте, вражайте та підкорюйте! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Дізнайтесь також: Джинсові куртки – на які моделі слід звернути увагу!

Читайте більше: Атласна сукня – для якого випадку підійде?